![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 25.1.2008.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 7 puta na 2 poruka
|
![]()
Vidim da na ovom forumu svi kritikuju neke telefone. Jedni kritikuju SE, drugi Samsung, a skoro svi Nokiu. Postavite svoje argumente zasto ne volite odredjenu marku telefona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]()
Lose iskustvo sa Siemens-om :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Zato što sam imao 2 Nokia-e koje se pokvarile i ne mogu se popraviti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Ne volim SE zbog traljavog odziva pri kucanju poruka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Ne volim Samsung ni malo. Cudan mi je meni i nepregledan, a ne dopadaju mi se ni na izgled. Jedini na kojim sam se "lozio" je bio D600, nekako mi je bio najmuzevniji, dok svi ostali, ukljucujuci i njegovog naslednika D900 mi deluju kao zenski telefoni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Starije Motorole (E398, itd), očajan korisnički interfejs, ništa nije tamo gde ga očekujete. Ne znam kako je na najnovijim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
Samsung, zbog ogranicenosti softvera. Manipulacija fajlovima je nikakva. I to sto uglavnom su im specifikacije sarene na papiru a ustvari u praksi mi se cini da fon dosta zaostaje. Npr. kamera i displej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
Mislim da je pitanje ipak kompleksno. Svaka marka "puca" na nesto. Nokia definitivno po pitanju OS Symbian. SE definitivno po pitanju "dumb" telefona, muzike i koliko-toliko kamere. Samsung po pitanju šminke, izgleda i pucanje na zensku populaciju. Motorola ima sve po nesto ali u principu nista (izuzev modela koji su na Linux-u). Jako los interfejs, skoro kao kod samsunga, komplikovanost itd itd. Siemens nije imao nista i zato je propao.. a mislim da Motorola gleda s te strane. Tesko je biti u trci sa gigantima poput Nokie i SE.
E sad ako neko voli jedno sigutrno ne voli drugo tako da po tom pitanju moze se reci da mrzim SAMSUNG i motorolu. SE sam fan ali zbog symbian-a sam na n80 tako da.. ja ipak gledam (ne)funkcionalnost a ne ko je popularniji |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Samsung - Ochajno spor, komplikovan i loshih baterija
SE - nemam iskustvo sa poslednjim modelima, ali me je najvishe nervirala sporost starih telefona (treba mu pola sata da se upali) Siemens - Da li treba komentar ![]() Nokia - Sve shto nije Simbian moze da prodje, nekako mi prirasla S40 za srce ![]() Ja od telefona trazim brzinu, jednostavnost i funkcionalnost, tako da mi manje vishe nijedan noviji model ne odgovara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
Nokia - precenjena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
V.I.P. Video/TV softver
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 462 puta na 359 poruka
|
![]()
@AMG Ti i moja sestra imate razlicite poglede na neke stvari. Ona se ne lozi na muzevne stvari pa je uzela D600.
No, da se vratim na temu. Volim Nokiju zbog kvaliteta i jednostavnosti i SE zbog funkcionalnosti. A i dizajn mu nije los. Ne volim Motorolu jer je komplikovana (bila nekad, ne znam da li je jos uvek) i Samsung zbog dizajna, eksternog (nekako zenski deluje) i internog (najezim se od dizajna menija). Ostali... Videcemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 28.1.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 30 puta na 19 poruka
|
![]()
Ne volim SE jer,jedan laksi pad menja sve
![]() A Nokia moze da prezivi i duze letove |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 25.1.2008.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 7 puta na 2 poruka
|
![]()
Ja sam do sada imao dve Nokie i moram priznati da su me sluzile veoma dobro, sada imam u planu kupovinu novog telafona ali ne znam za koji da se opredelim. Ono sto me definitivno nervira je neverovatna cena novih Nokia telefona (oko 100 evra visa od najboljih konkurentskih modela) ali ipak mislim da su to najfunkcionalniji telefoni koji se trenutno mogu naci na trzistu.
Hm... primetio sam da svi pljuju Nokiu, SE, Samsung i Siemens, a za LG niko ni da pisne, ima li neko iskustva sa njihovim telefonima? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
|
![]()
Jedino što iz prve ruke znam o LG-ju vezano je za KG800 (čokolada). http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1067/LG/KG800
Monoblok slajder telefon sa senzorskim tasterima na prednjoj masci minimalističkog dizajna. Paaaa... sve u svemu (cena / kvalitet / izgled / kamera / memorija) sasvim dobar telefon (po ceni je kao moj Samsung D520 a ima 40Mb memorije više i nešto bolju kameru). Baterija drži 3-4 dana uz umereno korišćenje, senzorski tasteri svetle crvenom bojom, jako lep dizajn, malo gabaritniji. Rekao bih da je pre namenjen ženskoj nego muškoj populaciji (metroseksualce ne računam ![]() ![]() A što niko ne "pišti" o LG-ju... pa ono.. nisu baš "mejnstrim" telefoni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 277
Zahvaljeno 126 puta na 62 poruka
|
![]()
Ne volim Samsung. Pre dok sam ga koristio (doduše jeftin model, C100), jako su me nervirale stvari poput skrnave baterije i nefunkcionalnog IC porta. Mogao sam njime samo da šaljem i primam podatke o kontaktima iz imenika, a bateriju sam svako veče punio.
Devojka je sebi kupila Samsung D500E, i prva stvar koja se čula kada sam telefon uzeo u ruke bila je "KRC". Sada prave samo "ženske" modele, da se tako izrazim. Od kada sam nabavio SE K800, progled'o sam. Poslednja ispravka: NSadian (4.4.2008 u 9:28) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Nokia - Precenjen. I sve mi je nekako cudno dok je koristim. I sve je nekako sporo. Ne volim je uopste.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zdravkelja na korisnoj poruci: | ||
Gordon Freeman (4.4.2008) |
![]() |
#17 |
Starosedelac
|
![]()
uh nokija je predebelo precenjena za kvalitet koji pruza,a i uput vecina modela je izuzetno ruzna i retardirana...Tu cu da ubrojim i samsung koji je i inace osmisljen dizajnom za zene,izuzetno spor i nelagodan za upotrebu,takodje precenjen!
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Gordon Freeman na korisnoj poruci: | ||
treci (19.5.2008) |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Ne volim sve telefone sem SE m600i... jedino je on super, sve ostalo je krsh...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
maximusbrut (10.12.2010) |
![]() |
#19 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ne volim samsung ,zato sto su vecina preklopni i slajderi, takodje i nokiu zato sto im uvek nesto nedostaje. A tek motorole!!! Inace sam najvise gotivio simense zbog izuzeteno kvalitetnog softvera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vicevi | Oblivion | Cvet kompjutera | 5473 | 27.5.2022 5:52 |
Zasto u 99% igara igrate kao dobrica??? | Spector | O igrama uopšte | 166 | 30.11.2009 13:22 |