![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima,
Problem mi se javlja kada slusam glasiju muziku. Tada mi zvucnici "bruje i probijau mi visoki" al ne sve pesme samo pojedine. ![]() ![]() ![]() Uglavnom se to desava kada slusam elektronsku muziku ,najvise kada slusam trance. Zanima ma da li se ovo desava zbog loseg kvaliteta MP3-a ili je problem do zvucnika. Kada gledam filmove i igram igrice sve je u redu - mada tada ni nepojacavam toliko glasno. Ako neko ima isti problem ili zna o cemu se radi molim Vas da mi odgovorite jer se po ceo dan samo tripujem i osluskujem da li bruje ili ne * ZAVRSICU U "LAZI LAZAREVICU" * Zvucnike sa prikopcao preko tri 3.5 mm prikljucka i imam integrusa. Unapred hvala za svaki odgovor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Te zvucnike je kao prvo gre`ota prikljuciti na integrusu, kao drugo, gde ti stoji bass? I kao trece, proveri da nisi mozda stavio na onom tockicu bass na maximum.
![]() Poslednja ispravka: sharlo_03 (16.3.2008 u 17:01) Razlog: tockic, ne rockic |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Pozdrav sharlo_03,
Hvala ti na brzom odgovoru ali izgleda da me nisi razumeo,meni ne brunda bas nego sateliti i to ne niski tonovi nego visoki , prosto kao da pocnu da krce Ja sam misljenja da je problem u kvalitetu MP3-a zato sto oni super sviraju vecinu muzike ali kod jednog dela , uglavnom kod elektronske muzike a navise ko trance-a , dolazi do ovakve pojave. Ako znas u cemu je problem molim te da mi pomognes. Sto se tice zvucne karte planiram da uzmem CREATIVE X-Fi XtremeMusic Sta mislis dal bi bili dobar ovaj par Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaj da malcice smanjis master volume u windows mixeru pa proveri sta se desava.Ta zvucna karta bi se super uklopila.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mario Pavićević na korisnoj poruci: | ||
simacosmos (17.3.2008) |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Pozdrav ,
Pogledao sam u sound controlu i bilo mi je pojacano na 100% ,smanjio sam na nekih 50% i cini mi se da je bolje. Slusam i testiram jos pa javljam. Hvala na odgovorima. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Pogledaj isto u sound controlu da li je ukljuchen 3D depth, ili tako neshto, i to hoce da pokvari zvuk. Takodje, proveri u drajverima zvuchne da nije ukljuchen neki EQ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 12.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Proveri i u Volume Control>Avanced da ti nije stiklirano Loudness.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Logitech X-230 vs. Altec Lansing ATP3? | NSlayer | ŠDK - Zvuk na računaru | 40 | 27.11.2008 12:31 |
Altec Lansing 251 | Petar_Pan | Zvuk na računaru | 2 | 27.8.2007 20:52 |
Altec Lansing VS3251E | i_tako | ŠDK - Zvuk na računaru | 1 | 24.12.2006 23:29 |
Pomozite mi da se odlucim izmedju Altec Lansing MX5021 i Altec Lansing CS21 | maksbi | ŠDK - Zvuk na računaru | 57 | 17.8.2006 21:50 |
Altec lansing | Rakic90 | Zvuk na računaru | 15 | 17.3.2006 18:29 |