![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Imam jedan problem zbog kog ne mogu normalno da gledam nista na youtube i slicnim sajtovima. Naime kada odem na youtube ili na bilo koji sajt slicnog karaktera i probam da odgledam neki klip slika ide normalno ali nema zvuka. Zvuk je postavljen na najjace, mada sam probao i da ga smanjim malo ali nista. Instaliran je Adobe flash player 9 a zvuka na racunaru inace ima normalno, jer mogu da slusam muziku i gledam filmove bez problema.
Problem je isti i prilikom koriscenja Opere 9.26 i IE 7. Sta da uradim da bih imao zvuk prilikom gledanja klipova na youtube i slicnim sajtovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 25.3.2007.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 91 puta na 60 poruka
|
![]()
Google rešenja:
http://empegbbs.com/ubbthreads.php/u...7571/site_id/1 i drugi link: http://www.mydigitallife.info/2007/0...rnal-websites/ Pa javi jel radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Probao sam oba resenja, medjutim problem nije uopste bio u tome. Onda sam lepo isao na opciju repair windows i plus sam deinstalirao K-lite codec pack 3.8.0 i ponovo instalirao K-lite codec pack 3.7.5 i sada zvuk radi bez problema. Ne znam u cemu je bio problem, ali to sad nije vise ni bitno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Ako jos uvek nisi Instaliraj Firefox, idi na njihov sajt i potrazi plugin za flash player 9.0 ili idi na Microsoftov sajt i skini Player opet ili skini update za windows(mozda je do toga greska u windows u)...ne znam sta jos ako se setim necega javicu.
Link za flash player za firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:7 Poslednja ispravka: Iris (8.3.2008 u 0:14) Razlog: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgleda da sam se prerano poradovao!
Jutros podignem sistem kada opet nema zvuka na youtube i slicnim sajtovima! I ne samo da nema zvuka nego i slika samo krene i onda se zamrzne. Cak ni repair windows nije pomogao. Inace mali milion puta sam reinstalirao Adobe flash player i Shockwave player i nista. Takodje radio sam i reinstalaciju codeca - ni to ne pomaze. U registry bazi wavemapper postoji i to je OK. U system 32 takodje se nalazi sve sto treba da se nalazi. Nista mi ne pada na pamet - ima li iko neku ideju. Da dodam samo da kod mene ne samo da ne radi zvuk nego i slika krene jedno 1-2 sekunde i onda se samo zamrzne i tako stoji dok se dole u dnu u progres baru vidi da klip tece normalno! Inace malopre sam instalirao prethodnu verziju Opere 9.25 i na momenat je sve proradilo kako treba, ali samo za momenat (pogledao dva klipa bez problema) i onda se sve vratilo na staro. Poslednja ispravka: Marti Misterija (9.3.2008 u 0:50) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo jedne stvari koju sam primetio i koja je uzrok problema (bar zasad).
Kada mi je otvoreno nekoliko tabova u Operi ili Firefoxu, na youube ili nekom slicnom sajtu (bilo kom) nema sanse da ide zvuk a slika mi se zamrzne nakon 2 sekunde. Cim pozatvaram tabove (sve ili ostane samo jedan) mogu bez problema da gledam video klipove na bilo kom sajtu. E sad ne mogu da skontam u cemu je problem i sto bi nekoliko otvorenih tabova "gusilo" gledanje tih klipova posto mi je net ADSL od 1MB? Zna li neko zasto se ovo dogadja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Loš računar? Loša audio kartica ili integruša? Loši drajveri?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
**bem li ga. Racunar definitivno nije zlato ali je i satakvim kakav je doskora sve radilo OK. Zvucna kartica je jedna od jeftinijih ali na istoj sve drugo radi bez problema, a drajver za nju je poslednji koji postoji. U sustini svi dajveri su noviji tako da to ne bi trebalo da predstavlja problem.
Buni me samo to sto je ista situacija i u Operi i u Firefoxu i u IE - kada ima vise otvorenih tabova nema zvuka i slika zamrzne, kada nema tabova ili jeotvoren jedan do dva i zvuk i slika idu bez problema!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
imam jedan cudan problem
naime josh pre godinu dana sam napravio you tube nick.i sve mi radilo sasvim lepo kad jednog dana ukucam podatke da mi se uploaduje nick i izbacio mi eror da nisam tacne podatke uneo a ja dobro znam da jesam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Novi član
Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
ljudi ne mogu da pustim svoj snimak na youtube evo ovo izbaci na kraju , probao sam sa flv, avi i nece neznam sta da radim imam ove kodeke klmcodec365
Views: 0 Comments: 0 Added: March 30, 2008, 01:36 PM Broadcast: Public | Failed (invalid file format) Raw File: Rec-2008.03.avi probao sam i sam mov ekstenzijom i nece pomozite uvek izbaci ovo Failed (invalid file format) Poslednja ispravka: stewazy (31.3.2008 u 6:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GordoN na korisnoj poruci: | ||
stewazy (31.3.2008) |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
ali taj fajl sto ja imam je manji od 1MB i imam integrisanu zvucnu karticu na asus K8N-E deluxe
malopre sam probao sa 3gp i nece ajde ljudi pomozite molim vas ![]() Poslednja ispravka: stewazy (31.3.2008 u 13:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
Član od: 26.5.2007.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 95 puta na 54 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Novi član
Član od: 26.7.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ja imam isti problem. YouTube se zamrzne posle dve sekunde i takodje nema ton. Nesto je do Firefox-a jer na IE radi bez problema. Obrisao sam sve Cookies u Firefoxu i YouTube je proradio ali se sutradan sve opet ponovilo.
Ne znam sta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
imam jedan iritirajuci problem sa youtube.
paket je telekom 512/64 i pre je radilo sve kako treba bez seckanja. i najedared mi u poslednje vreme secka youtube,znaci pustim snimak,i ono crveno dole tece normalno i cak dosta odmakne od trenutka sto ja trenutno gledam,znaci ucita naprimer 57 sekundi a ja gledam kod 38 sekunde i ono secka,5 sekundi ide kako treba pa 2 sekunde zakuca i tako stalno,pocelo je da me nervira to? jel zna neko kako da to resim i da mi bude normalno kao pre? nista ne skidam u pozadini,samo je gledanje youtubea ukljuceno? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 27.3.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Jel resio ovo ko sa zapucavanjem na drugoj sekundi na Youtube, posto se i meni to sad pojavilo u Firefoxu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa novim kompom! | Slavke | Kvarovi | 9 | 11.1.2008 18:17 |
Problem sa WiFi-om... | matke | Kvarovi | 1 | 11.1.2008 14:51 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
problem sa ramom i klokom procesora | mad_skillz | Kvarovi | 1 | 18.7.2006 10:50 |