![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.6.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Дакле, имам једну сликицу, искрено не сећам се тачно одакле ми, али пошто ми се свиђа размишљао сам да је искористим за свој `албум` (реч је уствари о музичком пројекту али пошто је тек у зачетку ово албум сам ставио под наводнике).
Треба ми информација како могу да проверим да ли неко полаже ауторска права на ту слику. Сећам се да је у SK-u било неких речи о томе, али не могу да се сетим у коме је то броју, покушао сам да нађем, али опет ништа. Ако оваква тема већ постоји негде на форуму, замолио бих надлежне да оставе линк и закључају тему- капирам да је то ок. Хвала унапред! И унапред се извињавам ако сам погрешио форум за постављање ове теме, али изгледало ми је као да је најбоље да се овде постави. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nepotvrđena registracija
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
I mene baš to interesuje.
Samo što u mom slučaju nije u pitanju album, nego web sajt... Poslednja ispravka: Gagic (11.12.2007 u 16:18) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
spašavanje slika sa memorijske kartice | Aleksandar Tolic | Aplikativni softver | 6 | 9.4.2008 21:54 |
Neobična slika kod startanja računala | Kum22 | Kvarovi | 11 | 26.10.2007 20:35 |
Crno bela slika... | internacional 1 | Kvarovi | 6 | 11.8.2007 18:15 |
Smanjivanje veličine slika za Dail-up... | M1los | Aplikativni softver | 6 | 1.12.2006 20:39 |
prepravka kvaliteta slika sa telefona | Master Neo | Programi za mobilne telefone | 0 | 11.1.2006 14:34 |