![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
E vako, ja odskora poceo da igram cs 1.6 na netu, na beotelovom serveru i svaki put kad upalim igru u pocetku koci.Ja tad stisnem win key i onda alt + tab, ekran se zacrni i vrati mi se u igru.To se tako ponavlja sve dok ne izbaci neku gresku Visuall C++ Library ili nesto tako i moram da ugasim igru.Onda kada ponovo upalim radi savrseno.HELP PLZ
P.S:I ako bi ste mi rekli neke nase servere, koji rade bio bih mlogo zahvalan peace out |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
E da i danas je poceo da izbacuje nesto kao : Diskonektovani ste sa servera zato sto server trazi neki vip/vip/module ili nesto tako
|
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Vec postoji tema:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread...Counter+Strike Dobronameran savet: Koristi pretragu. |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pelagijska Argosija na korisnoj poruci: | ||
Sale013 (19.10.2007) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Jedno pitanjce vezano za Wine emulator ;-) | MICIKA SLATKICA | Slobodni softver | 2 | 29.9.2007 15:15 |
Joomla i sve u vezi nje | dm@ricn | Web razvoj | 67 | 9.9.2007 12:23 |
OBEĆANJE! Vezano za načine izražavanja... | Simke | Forum o forumu | 1 | 25.10.2006 7:56 |
Pitanje vezano za Real message center | zvucnjak | Video/TV softver | 0 | 7.3.2006 0:17 |