![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 4.3.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Moj DWD-RW neće da narezuje disk na način "copy to" pa klik na ikonicu DWD-RW pa "copy" i to je to. Do sada je to radio bez problema, a sada neće ni da otvori diskove narezivane na taj način već javlja poruku E/ incorect function. Inače sve ostalo radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Nisi rekao da li si nesto menjao, stavljao, skidao, budzio itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.883
Zahvaljeno 999 puta na 620 poruka
|
![]()
probaj sa nekim programom za rezanje... ashampoo, alcohol, nero...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Heh, meni se desavalo da kada kopiram disk na disk, umesto podataka nareze jedan jedini track, i to kao audio CD. Znaci, jedan fajl velicine 44 bajta koji, kada se pokrene, pusta 80 minuta predivnih zvuka vakuumirane beskonacnosti... Bio sam u zurbi pa sam "drag 'n' drop" sa cd-a na "data CD" a mrzelo me da jurim "final solution"... Inace Rim spaljujem Neronom i nikada ranije nije pravio ovakve gluposti. Promeni softver, resice ti problem (kako i rece drustvo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 27.11.2005.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 20 puta na 19 poruka
|
![]() Citat:
win nece da reze diskove. NA druge programe za rezanje tipa nero ne utice Odeš na: Start/Control Panel/Administrative Tools/Services/ Odabereš IMAPI CD-Burning COM Service, desni klik na njega, pa properties. Tu pronađeš Startup type (na sredini ekrana je) i staviš ga na enable. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Ako u "prirucnom meniju" rezaca (desni klik iz My Computer-a) nemas "write these files..." onda je servis iskljucen. Ako bas imas nameru da koristis "koliko da ima" resenje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Uredjaj za kola? | riske12 | Foto i audio/video | 5 | 16.12.2006 0:20 |
All-in-one iliti Multifunkcijski uredjaj | Faldang | ŠDK - Ostale komponente | 2 | 20.9.2006 9:29 |
Koji multifunkcijski uredjaj? | Paki | Ostale komponente | 2 | 27.12.2005 18:38 |
Optički kabl | zaphod | Foto i audio/video | 4 | 26.12.2005 23:50 |