![]() |
![]() |
|
ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
Pozdrav
Istražujem Smart TV ("box") android uređaje. Imam 2 TV-a a uz trenutni SBB paket ide 1 EON Smart Box uređaj, plus mogućnost instalacije EON aplikacije na još jedan uređaj. Drugi TV koji imam nije smart, pa sam mislio da nabavim neki android box. Ideja je da jednim uređajem rešim pitanje EON-a (da lepo radi i da ne secka), kao i Netflixa (koji nije podržan na EON Smart Boxu) Zanimaju me iskustva i preporuke korisnika ako eventualno koriste ovakve spravice, prvenstveno da li i kako radi EON, pošto je to najveća nepoznanica kod ovakvih stvari. Po mogućstvu tražim nešto što ima mrežni priključak (ne samo WiFi), kao i da je malo "jači" (npr jedno vreme sam imao EON aplikaciju na nekom starom Fox smart TVu sa 2 Gb RAMa na kom je sporo radila). Doduše video sam pozitivne komentare za npr Xiaomi TV Box S 2 koji isto ima 2 Gb, tako da možda nije stvar samo do RAMa... Do sada sam razmatrao Google TV Streamer koji je skoro izašao, ima ga na KP, jača je cena, kao i specifikacije, ali mi je jedan prodavac rekao da su neki korisnici imali probleme sa EON aplikacijom... Xiaomi je jedan od najpopularnijih kod nas, ali nema LAN priključak i ima 2Gb RAM kao što rekoh Našao sam i neke XWAVE uređaje, ima modela sa jačim specifikacijama, LAN itd, ali nisam uspeo da saznam kako rade sa EON-om... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 1.020
Zahvaljeno 290 puta na 201 poruka
|
![]()
Mecool uređaji su se meni dobro pokazali, Eon radi skroz ok na njima. Ali njih moraš da naručiš iz Kine, nije problem šalju ih i oni kod nas.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mocko na korisnoj poruci: | ||
zvucnjak (19.2.2025) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 729
Zahvaljeno 4.354 puta na 3.595 poruka
|
![]()
U čemu je problem sa EON-om, loše napravljena aplikacija ili ima neke specifične zahteve?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Povezivanje PCa sa smart TV-om - All share, Smart view itd. | graja | Video/TV softver | 10 | 2.2.2018 22:54 |
Nedoumice u odabiru TV-a - saveti i preporuke??? | kapetan_Miki | ŠDK - Foto i audio/video | 19 | 18.1.2017 3:10 |
vfx obuka i kurseviu beogradu - preporuke i iskustva | ganrod | Brbljaonica | 1 | 16.7.2015 0:01 |
[Mobilni telefon] Telenor Smart Pro 2 (aka Alcatel M'Pop) | Dekip | Opisi, recenzije i testovi | 29 | 19.4.2015 10:34 |
[Mobilni telefon] Telenor Smart Pro (aka Alcatel OT-991) | Dekip | Opisi, recenzije i testovi | 7 | 25.12.2012 23:34 |