![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
danas sam kupio ovaj pomenuti rezac (pioneer 111d), i prvo sam ubacio obican disk da narezem i uspeo sam
pa sam onda ubacio da narezm dvd image u alkoholu i stavio na 8 brzine i on ga je narezao ali ne moze da ga ocita mislio sam da je u pitanju brzina pa sam smanji na 4 i isti je problem pa sam onda opet uzeo da narezem nesto bezveze u nerou i on je to narezao pa koji mu je djavo!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
e sad sam preko nera uspeo da narezem dvd pun muzike, a zasto nece da reze u alkoholu i easy_burningu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Veteran
|
![]() Citat:
oznacio sam :medieval total war dvd1 (rld-me2a.iso) i krenuo je da reze, i narezao je ali kad ubacim disk kaze da je prazan, a okrenem ga lepo ga je narezao vidi se linija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() Citat:
Crusader, jesi probao da reinstaliraš Alkohol? Možda to pomogne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Jedno pitanje u vezi ovog istog modela... Pa sam mislio da ne otvaram novu temu, nego samo kratko neka neko odgovori ako zna u cemu je problem, da ne skrene tema..
![]() Ne mogu da narezem multisession dvd... Tacnije, ja narezem prvu sesiju, oznacim Start multisession, sve je to ok... Ali kad krenem da dodam jos jednu sesiju kasnije, odbija - Nero prijavljuje: Disc is not writable... Nije problem do makine, probao sam na dva rachunara jedan ovakav "multisession" dvd narezan u neru, i nijedan nije hteo da doda sesije!? Ima li ko neko resenje? Hvala unapred i izvinjavam se na digresiji, al' rekoh da ne pravim zbrku u temama.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
valjda ako je sesija prva preko 2 gb, onda posle moze da za*ebe kad se reze fruga sesija..
tj prvo rezanje mora da bude manje od 2gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka
|
![]()
Da ni ja neotvaram novu temu evo mog problema-
Uzeo ja P111d izbacim stari LG, utaknem sve zice u pioneer, upalim komp, tek kada ono kaze - disk boot faliure.please enter installation disk - ili tako nesto. Pomagajte, neznam dali sam ja nesto zeznuo ili je pioneer pokvaren ili je nesto sasvim drugo. Kada sam vratio stari LG, komp se upalio bez problema i sve mi radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
I ja sam imao tu zamenu, Pioneer umesto LG-a , udji u BIOS i podesi first boot device, jel si mozda cakcao jumpere?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Ma sve je sredjeno. Problem je bio u vezi sa pioneerom. Izgleda da je trebala neka plastika da se pomeri da bi ovaj bio slave jer mi je HD master pa se oni posvacaju ako je i pioneer master. Barem tako kaze onaj prijatelj od mog tate.
Nije mi bas to potpuno jasno, treba jos da ucim ![]() Da li neko zna kako da sklonim ikonu od LG iz my comp. Ja mislim da treba da izbrisem drivere od njega samo neznam kako??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Aaa, znaci to su jumperi. A nemislim bukvalno na ikonu nego imam viska optickih medija u my comp. Imam dvd-rw (pioneer) , onda virtual i jos jedan cd-rw koji je mozda ostao od ovog staroga. Kada pokusam da udjem u njega pise neka greska, kada pokusam da udjem u virtual ili u pioneer pise da nema cd (tako treba da pise posto je dvd-rw prazan, zar ne?).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
|
![]()
Kao sto kazu u narodu od vishka ne boli glava...
Znaci imas 3 ,a od toga 1.- virtuelni drajv, 2.- PIONEER novi ,a 3.- ti je onaj stari, e sad da li ga ti josh imas priljucenog ili si ga izbacio, ako je josh tu onda je nakacen na maticnu i prepoznaje ga sto je logicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
Ma nije nakacen, nema ga, izbacio sam ga i stavio na mamin komp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() Citat:
Tako ga uklonis is My comp... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa PIONEER 111D i PATA HDD-om | cur3 | Nosači podataka | 24 | 22.5.2007 19:27 |
koji Pioneer DVD rezach uzeti ??? | digitalis888 | Nosači podataka | 3 | 26.12.2006 21:59 |
Problem sa Pioneer 111D DVD rezacem | Geronimo | Nosači podataka | 4 | 23.10.2006 0:43 |
Pioneer 111D? | A.Sasa | ŠDK - Nosači podataka | 50 | 28.8.2006 14:22 |
pioneer dvd-rw firmware update | sveto | Nosači podataka | 0 | 26.6.2006 14:40 |