![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.793 puta na 1.852 poruka
|
![]() ![]() Citat:
gameplay Steam: mostly positive 20732 reviews Uzeh je na GMG sa kodom feb17 za 33e. Trenutno ima problema sa matchmakingom, ali sve ostalo je utegnuto bas kako treba. Grafika je masna, napucavanje je fantasticno, osecaj i snaga oruzja odradjeni bas kako treba, neprijatelji nisu sundjeri vec reaguju na metke, raspadaju se i eksplodiraju. Stratagem sistem jako interesantna prica kad te overwhelmuju bube a ti moras da kucas konami kod za orgital strike ![]() ![]() ![]() Ceo komjuniti je u ratu sa bubama i svaki mec se racuna kao konacnom oslobadjanju planeta i sistema od locusta. Iskreno, neocekivani hit, tek ce se pricati o ovoj igri ![]() FOR SUPER EARTH! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Generalno ne igram multilplayer igre ali ovo verovatno hoću.
Ima nešto što mi se sviđa, mislim da je baš taj osećaj napucavanja. Izgleda identično kao Starship Troopers. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije losa zaista samo sto su serveri u uzasnom stanju. Dosta bolje nego ranije ali i dalje mora da se krpi. Mada to ce verovatno vec biti dobro za par dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.793 puta na 1.852 poruka
|
![]()
Bas su dosli u cudnu situaciju, igra je kvalitetna i word of mouth je ucinio svoje.
E sad, ni serverski kapacitet nije dovoljan, a ni povecanje istog nece pomoci zbog samog koda igra kojim nisu predvideli ovoliki uspeh. Evo ja npr od subote nisam uspeo da prodjem loading screen. Igra nema afk timer, i ljudi su provalili foru da ostave igru upaljenu i ne ispustaju svoj slot. Steam reviews presao u mixed zbog ovih problema, hajp je zbog ovakvih problema otisao u negativu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka
|
![]()
Iskreno, retka situacija gde nisam bio besan, jer objektivno niko se nije nadao ovakvom uspehu i ovolikoj navali igrača, ali evo, peglaju, krpe, popravlja se situacija.
Igra je stvarno dobra, nije to best game evahhh I treba malo smanjiti očekivanja, uprkos hvalospevima, ali za ono čemu je namenjena, vrhunski radi posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 1.009 puta na 514 poruka
|
![]()
Odlična, samo treba napomenuti da ima grinda i igra pruža najbolje iskustvo sa partijem od 3-4 prijatelja. Većina randoma i ne komunicira. Držaće mi pažnju jedno 30-50 sati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 29.12.2010.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 33 puta na 11 poruka
|
![]()
Ljudi moji kako je ovo dobra igra, nas četvorica cepamo sad već nedelju dana i totalno smo skrenuli psihički, obrisao sam sve drugo sa računara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.662 puta na 4.095 poruka
|
![]()
Posmatrati u realnom vremenu kako je Sony unistio svu dobru volju zaradjenu sa ovom igrom je zaista nesto spektakularno. Kulminacija svega je uklanjanje igre iz svih regiona gdje PSN nije podrzan, a to je preko 120 zemalja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Inace nesto ne vidim Srbiju na listi, a koliko znam PSN ne moze da se pravi a da lokacija bude SRB ? ![]() Nesto mi se cini da sam ja muku mucio pokusavajuci onomad da napravim PS nalog za PSNow. Prijatelj isto preko laznog kupuje igre za PS4. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 365
Zahvaljeno 366 puta na 244 poruka
|
![]() Citat:
Za Playstation možemo da napravimo PSN account koristeći podržanu zemlju ali u ovom slučaju su u startu isključili zemlje koje nisu podržane. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ogisha na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (5.5.2024) |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.384
Zahvaljeno 3.329 puta na 2.303 poruka
|
![]()
Baš pratim dramu, Sony biva klasičan Sony, corpo slepčine. I drže se odluke samo tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Jbg navikli da rade sta hoce na konzolama pa misle lako ce na PC-ju XD Ali koji idiot moras da budes da u 2024. godini se siris na PC i podrzavas 1/3 zemalja svijeta na svom servisu? PSN postoji 18 godina i jedva da su promjenili broj podrzanih zemalja. Epic Store poceo sa radom prije 5 godina i od prvog dana ima podrsku za sve zemlje svijeta. O drugim problemima PSN naloga necu ni da pricam. U ovom momentu PSN sistem naloga je bukvalno njgori u industriji, cak ih je i Nintendo presao.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
player1 (7.5.2024) |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 25.10.2020.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 51 puta na 35 poruka
|
![]()
Bože mili čuda velikoga,
Kad se šćaše po Super Zemlji, Po Super Zemlji, zemlji da prevrne, I da druga postane sudija. MAJKO. MILA. Za 2 dana, Steam stranica Helldiversa 2 je od Overwhelmingly Positive došla do Overwhelmingly Negative. ZA DVA DANA!!!! A da ne pričamo da su prevaranti iz Sonija vešto skinuli opciju da kupiš tu igru na Steamu i da su prepravili stranicu za povezivanje naloga. Budale jedne. Sony nije trebao da čačka zlatnu gusku, ali izleda da im se ćefnulo da čačkaju mečku i dobiće ga izgleda. Evo čuvenog SNOY komentara na Steamu: https://steamcommunity.com/profiles/...mended/553850/ Žalosno. Stvarno žalosno. Nadam se da će i pored ove šokantne odluke Sonija vezano za nalog da community ostane veran igri, jer je posle Team Fortressa 2 ovaj community bio najverniji igri. (Što je najgore, Arrowhead je napravio onaj post na Veliki petak. Čudnovata slučajnost.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Sta znaci tacno sto za Ghost of Tsushima stoji
Requires 3rd-Party Account: PlayStation Network (Online Multiplayer, PlayStation overlay) (Supports Linking to Steam Account) na Stimu . Jel to za online samo ili mora generalno da se linkuje i otvori nalog na PSN ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Samo za coop MP mod.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Aha Ok. Oladi se. Reko ko zna sve je moguce danas .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.507 puta na 1.040 poruka
|
![]()
Došlo im iz d*peta u glavu. Posle kažu da review bombing ne radi posao.
![]() Sad još da vrate da igra može da se kupi u svim regionima. https://twitter.com/PlayStation/stat...31667616829929 |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku M.C. na korisnoj poruci: | ||
doctor (6.5.2024), Dušan Vićić (6.5.2024) |
![]() |
#19 | |
Član
Član od: 25.10.2020.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 51 puta na 35 poruka
|
![]() Citat:
Sto je najbolje, evo sad su poceli igraci da brisu negativne recenzije na Steamu kao deo njihove operacije zvane: "Operation Clean Up". ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.882
Zahvaljeno 999 puta na 620 poruka
|
![]()
neki ce reci "pobeda gejmera", ali je ovo jos veca pobeda sony-ja.
bas njih briga za gejmere, neretko i za sopstvenu reputaciju. uplasili se za profit. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Helldivers | Emix | Akcione igre | 0 | 6.11.2015 21:36 |