![]() |
![]() |
![]() |
#1 | ||||
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.159 puta na 1.329 poruka
|
![]()
OwlCat Games Citat:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.940
Zahvaljeno 2.134 puta na 1.186 poruka
|
![]()
Evo prilike da se prvi put upoznam sa tim Warhammer 40K svetom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
WH svet, pogotovu 40k ima zaista poseban smek....Sve je nekako na steroidima, preuvelicano, izgleda pa i jeste kic u mnogim delovima....Ali je i pored toga poprilicno fascinantan, prica je neverovatno obimna i interesantna, a ma koliko da je veliki broj igara u ovom univerzumu los, uvek imaju ono nesto...
CRPG odlicno pase uz WH, uz ovu igrivost a i potencijal za odlicnu pricu. Uz njihov pedigre moze ovo biti odlicno.....Samo da ubace ona obelezena LORE objasnjenja tokom dijaloga gde drzanjem kursora preko termina otkriva dodatne informacije.....inace bi se pocetnik potpuno pogubio u prici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 326
Zahvaljeno 387 puta na 276 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobro, sta mi preporucujete da igram da bih se upoznao? Nemojte bas od kulina bana da krecem. Znam da Leonida pusta sokove na Total ratove, da li to ili nesto drugo?
Strategije sam samo igrao u realnom vremenu, nikad potezne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kekule Mekule
|
![]()
Dawn of War kec i sve ekspanzije. Ako nista uzivaces u najboljem losem voice actingu ikad. Total War je odlican takodje, ali DoW pre. Plus odgledaj "If the emperor had a text to speech device" na youtube.
Spoiler za can't get more macho than this:
Poslednja ispravka: Andross (10.6.2022 u 11:25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Vredi odigrati i Dawn of War II sa svim ekspanzijama. Treci deo je za izbegavanje. Pored toga proveri i 40k Space Marine.
https://store.steampowered.com/app/5...rsary_Edition/ |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci: | ||
filpan (10.6.2022), pentraksil (10.6.2022) |
![]() |
#9 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Osim vec pomenutih, ako volis takticke igre ovaj novi Chaos Gate nije los ali naslov koji vristi 40k atmosferom je odlicni Mechanicus...Nije AAA naslov ali ima odlicnu igrivost i naravno vristeca atmosfera sa fenomenalnom muzikom...
https://store.steampowered.com/app/6...00_Mechanicus/ Mislim, kako da ne pozelis da cistis jereticki sljam u ime presvetog Omnisaje kada krene ova numera
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]() Citat:
Od tih poteznih Mehanikus najbolji ? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Nisam igrao Battlesector ali sam cuo OK price o njemu. Relic mu dodje 4x ali onako...nije me nesto drzala mada iskreno nisam ni igrao mnogo Od poteznih Mechanicus jeste stvarno dobar ali je i dalje specifican, nije Xcom i nije toliko sirok sto se tice vrsta jedinica (generalno se koriste samo svestenici koje mozes da nadogradjujes kako ti je volja) ali je dosta dobar. Jednostavan ali ima neku dubinu... Ako hoces bas poteznu kao sto je Xcom onda je dobar pomenuti Chaos Gate, mada ume da bude problema sa naglim skokovima tezine ako se igra u potpunosti kao Xcom i ako se neke nadogradnje zanemare. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (21.11.2022) |
![]() |
#13 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Odslusao sam sigurno i do 30ak audio knjiga uglavnom iz Horus Heresy serijala . Sad evo prelazim Ajzenhorn naslove (kad zelim da se vratim u WH) . A nisam takao njihove strategije . Kao uglavnom su prosek ali ocigledno da ima bisera. Vise puta sam cuo Mehanikus , Mehanikus ![]() ![]() edit - I da definitivno je numera je uradila svoje, Definitivno ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam vise puta cuo za igru ali mi nikako nije izgledala nesto posebno dok nisam naleteo na Mandalorovu rezenciju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
Kazu da je Mehanikus imao problema sa prelakoscu pa je stigao update da to resi tako sto je dodao valjda modove.
https://www.reddit.com/r/AdeptusMech..._update_patch/ Jel recimo hard tezina sad ok . Kao sto je recimo na wastelend 3 ili Gears tactics ekvivalent . Kako poceti igru ? Sve sam spremio samo veceras da krenem , onaj govor sa pocetka ! ma bas jedva cekam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ajde frulajte bobana, neka admini rade svoj posao i brisu poruke nevezane za igru po kojoj je napravljena tema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.159 puta na 1.329 poruka
|
![]()
Kreće alfa test
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izasla gomila klipova iz Alphe, objasnjenje, gameplay itd, da ne postavljam ima ih previse
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ova igra me možda natera da se upoznam sa WH svetom. A da će da se igra, to nego šta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Warhammer Online: Age of Reckoning | dr.antrax | MMORPG igre | 367 | 11.2.2016 18:51 |
Warhammer 40.000: Armageddon | Isko | Strateške igre | 16 | 20.11.2014 16:25 |
Warhammer 40,000: Space Marine | Isko | Akcione igre | 95 | 5.11.2011 20:40 |
Warhammer Fantasy & 40 000 (opsta tema) | Ghost | Brbljaonica | 26 | 14.10.2011 12:07 |
Jos 25 dana do izlaska Warhammer: Mark of Chaos | Isko | Strateške igre | 12 | 21.10.2006 21:54 |