![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Uskoro imamo jedan događaj u familiji kojega bi htio prenositi uživo, ostalim članovima familije koji žive u raznim državama. Oni ne koriste skype, viber, facebook i sl. te sam čuo da se prijenos može vršiti preko youtube-a.
Na mobitelu sam instalirao aplikaciju “Mobizen live” i na compu sam se logirao na moj Youtube kanal. Nakon pokretanja Mobizen live na youtube kanalu je započeo prijenos uživo te sam dobiveni URL dao prijateljima I problem je šta nakon svakog novog pokretanja prijenosa se taj URL mijenja i kolega mi kaže da je čuo negdje da se može nešto podesiti da taj URL bude stalan. I pronašao sam ovdje upute u vezi toga ali nije mi baš jasno šta da promijenim u mom Html codu Evo ovo je “embed code” kojega sam dobio za taj moj stream <iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/USZ6cac08fc" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe> Ima li ko da objasni šta da umetnem i na koje mjesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]()
Pa imas "go live" u samoj YouTube aplikaciji
![]() Sent from my Samsung Galaxy J7 (2017) using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Radio ili live streaming na iPod? | Morandi | Brbljaonica | 1 | 2.11.2012 1:06 |
Salix Live Vodic za prezivljavanje (Live linux) USB flash-CD | laikexpert | Slobodni softver | 0 | 12.4.2012 2:32 |
Live Streaming Recorder | Predrag Stankovic | Video/TV softver | 1 | 15.3.2010 6:10 |
Live Streaming | TypeR | Web razvoj | 0 | 12.1.2009 3:32 |
Problem: live streaming | McNAIR | Video/TV softver | 0 | 3.11.2008 16:21 |