![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 23.7.2011.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam Lenovo G 50-30 i Windows 8.1. Do sada sam bez ikakvih smetnji povezivala laptop sa televizorom. Do juče. Avaj, sada više nema prenosa na TV. Da nabrojim šta sam probla:
- proverila kabl i HDMI ulaz na TV preko drugog laptopa - radi - pokušala sa drugim HDMI ulazom na TV - ista stvar - obnovila drajvere - restore system - rool back drajvera za grafiku i audio Intel grafik kontrol panel - ne prepoznaje TV (a do nedavno ga normalno prepoznavao). Sumnjala sam na neki bag povučen u apdejtu, ali s obzirom da uradih restore, to bi trebalo biti rešeno, zar ne? Ostalo mi jedino da zaključim da mi je pokvaren HDMI izlaz. Postoji li način da ti utvrdim a da ne odvrćem šarafe? Imate li još neku ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Laptop i LCD TV sa HDMI vezom - ne radi više | milanp | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 6.11.2016 10:38 |
Povezivanje racunara sa tv-om preko hdmi kabla | Nastaaki98 | Grafika | 23 | 20.1.2016 12:23 |
HDMI Misterija | zlatibor | Grafika | 2 | 3.9.2014 20:49 |
Lap top HDMI zvuk ne radi | DJ_MY_SOUL | Kvarovi | 0 | 13.7.2014 5:22 |
Graficka. Povezivanje sa TVom preko HDMI kabla | Ivan452 | Kvarovi | 1 | 21.2.2010 7:42 |