![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka
|
![]()
...i ne znam skoro nista o njima. Treba mi preporuka za neki bolji stampac, da nije velik, da je brzina stampanja solidna, da stampa i u boji, da ne trosi puno boju (mozda je ovo i glupo sta sam rekao) znaci neki ekonomican a da je kvalitetan
![]() Vidim da ima stampaci po oko 50e...Tako da bi mi bilo bolje da mi neko razvrsta kvalitete stampaca. Takodje ne znam da li ima da se kupe jeftiniji laserski stampaci ili ti svi do oko 100e su ink-dzek stampaci. U sustini ne bi mi cesto treba stampac. Ponekad u boji, ali bi pretezno crno-belo stampanje koristio. Mnogo puta bi nesto citao ali me mrzi za kompom pa mi je nekako jednostavnije da istampam, legnem u krevet i citam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neki od HP-a iz serije 5.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starośeđelac
|
![]()
Neki iz Canonove serije Pixma,odlicni stampaci po razumnoj cijeni,koji god da uzmes nema greske.Npr. IP4000.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka
|
![]()
Znaci do 50e odlican stampac moze da se uzme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako planiras da stamapas vecu kolicinu (recimo celu knjigu) onda definitvno kupi laser jer je mnogo jeftiniji u ekspoataciji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sa koliko godina ste PRVI PUT iskusili čari... IGARA? | Wolverine | O igrama uopšte | 191 | 6.2.2017 14:55 |
Kada ste dobili svoj prvi komp? | Covenant | Brbljaonica | 131 | 13.2.2010 17:46 |
Prvi crnogorski ICT casopis | Dimo | Zanimljive Web lokacije | 13 | 27.10.2006 20:18 |
Kupujem Graficku Help | Friend | ŠDK - Grafika | 12 | 23.12.2005 21:17 |