![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Interesantan film koji objašnjava probleme VFX umetnika u Holivudu koji rade za minimalac a zahvaljujući njihovom radu filmski studiji obrću milione.
Ceo film traje nekih 25 minuta a u celini ga možete pogledati ovde (i pročitati prateći tekst sa detaljima i ciframa). O problemima VFX umetnika u Srbiji čitajte ovde: https://vfxserbia.com/2016/12/14/pro...x-iz-mog-ugla/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Frilenserski hljeb sa 7 kora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
to ti je ono nećeš da radiš za 200e, ima ko hoće. Rešenje je prosto, hoćeš kvalitet plati, hoćeš da uštediš daj perici iz komšiluka 20e da ti uradi, ali nemoj da očekuješ spektakularne rezultate. Žališ se da te kompanija iskorištava, osnuj svoju kompaniju i prodaj je za milijardu dolara. Tako sam i ja mislio nekad programiranje je super naučiš da kuckaš programčiće, kad ono eto me danas učim o copyrightu i kako se čisti dvd player
![]() A što se tiče školovanja daleko smo mi od toga autor kaže treba uvesti u osnovne škole animaciju mi ni informatiku nemamo kao obavezni predmet ali zato imamo veronauku od prvog do kraja školovanja izgleda da će svi da budu popovi kad završe škole. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
Mac4LiF (28.2.2017) |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da popovi ne j**u djecu sve bi bilo super, a ovako eno ih voze džipove sa zatamnjenim staklima umjesto da žive skromno, i da budu primjer. Uz sve to, vjeronauka je mainstream = živimo u srednjem vijeku = informatika se poistovjećuje sa blejanjem po internetu, Windowsom i MS Officeom = zato nam i jeste 'vako kako jeste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.620 puta na 4.073 poruka
|
![]()
Ubjedljivo mi je najbolje kada na kraju filma velikim slovima ispisu kako je na filmu radilo desetine hiljada ljudi i kako nije uredu da se filmovi piratizuju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starośeđelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Playstation 2 emulator | NenadN | Konzole | 776 | 6.9.2014 23:04 |
Gledanje online filmova uz prevod na srpskom | Parsifal | Video/TV softver | 23 | 24.5.2012 15:38 |
Na jednom filmu čita prevod, na drugom ne | clzola | Foto i audio/video | 8 | 7.10.2010 19:06 |
Razni Windows XP trikovi | wog326 | Operativni sistemi | 18 | 11.8.2010 15:22 |