![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 27.6.2016.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na jednoj poruci
|
![]()
Cao ljudi.
Nov sam na forumu, ali mozda se zadrzim ako mi se svidi ![]() Da ne duzim, zadnjih godinu dana sam radio jedno parce softvera prvo iz zezanja, onako laicki, ali kasnije sam se nesto bas uziveo i evo sada je onako bas u nekoj finalnoj fazi razvoja. Radi se o singleplayer-multiplayer mapi za igru Far Cry 3 koju sam radio u njenom editoru. Mapa je ultra detaljna, zaista sam se cimao da je napravim sto profesionalnije, dugo sam je peglao i ispravljao i bogami poprilicno sam zadovoljan kako to sve trenutno izgleda. Sto se tice kapaciteta same mape, ona sadrzi bukvalno sve: od pecina, mostova, vodenih povrsina koje je moguce prelaziti jet skijevima pa sve do najsitnijih detalja u enterijerima kao sto su raznorazne kucne dekoracije, najsitniji predmeti i sve ono sto celu stvar treba da ucini sto detaljnijom i nadasve realnijom. Evo klipa na jutjubu, on sadrzi prezentaciju same mape, kao i singleplayer gameplay sa botovima. U description video imate full hd screenove na ultra settingsu, jer je kvalitet samog video malo slabiji: https://www.youtube.com/watch?v=YOJ7BfrvirE Recite mi iskreno vase utiske. -Zoran. |
![]() |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku Redeemer na korisnoj poruci: | ||
Тормунд (6.7.2016), Aleksandar Djurovic (6.7.2016), analayzer (6.7.2016), MARE GSX R (4.7.2016), rick_fox (6.7.2016), Snipe (4.7.2016) |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 25.12.2013.
Zahvalnice: 367
Zahvaljeno 366 puta na 321 poruka
|
![]()
Fino ovo izgleda...
![]() Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2006.
Zahvalnice: 663
Zahvaljeno 485 puta na 289 poruka
|
![]()
Fino izgleda, fini su i screenshot-ovi ali je zaista steta sto YT video snimak nije u Full HD bar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 1.4.2011.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 39 puta na 31 poruka
|
![]()
Nisam ljubitelj FC igre, samo keca sam presao, ali ovo je stvarno odlicno, svaka cast na trudu i ulozenom vremenu. Kada bi ovo zazivelo, pogotovo multiplayer kupio bih odma FC3 da igram, ali nazalost ostala je samo SP igra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() Inace da bi se mapa pokrenula u 60 frejma u sekundi, potrebno je bar oko 8gb rama i doooosta dobar processor, jer stvarno nisam stedeo sa brojem modela na mapi. Originalna igra kada su je radili, je radjena tako da svaka oblast na mapi bude optimizovana i za minimalni hardver, medjutim ja sam hteo da napravim nesto sto ce biti samo za top racunare. Ako vam kazem i da sam celu stvar radio na svom kompu iz 2007. koji ima AMD Dual Core na 2.3ghz, 3gb rama i Nvidia GT240, onda vam je jasno koliko je to cimanje snimiti. Imam u planu i da u okviru mape smestim i ceo podzemni sublevel koji ce biti iste povrsine kao i ovaj odozgo, kao i neke segmente koji bi bili u vazduhu. Inace mapa uopste ne zahteva net, moguce je pustiti i igrati preko lana, a takodje su tu i singleplayer botovi koje sam pazljivo postavio, tako da stvaraju iluziju jednog ogromnog singlplejer levela. To mi je inace i bila zamisao, da cela stvar bude singlplejer. Pretpostavljam da bi bilo zanimljivo pokrenuti je i sa nekim VR headsetom. Mislim, to bi vec bilo kao da sam tamo lol ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Ma kakav Vr headset, ja umalo nisam pao sa kreveta, dok sam igrao original, kada mi je prvi put iskocio aligator iz bare, sta bi tek bilo sa VR....
![]() Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Znaci ako neko od vas zna neki software kojim mogu da snimim gejmplej a da ne bude sad u ne znam kakvom bitrejtu, citaj - da mi ne pojede 10 giga, i neki softver koji ce to lepo da izrenderuje a da opet finalni proizvod od oko 5 minuta bude recimo do 300 megabajta, neka slobodno da sugestiju.... Hahahaha... Znam na sta mislis. Reci cu samo dve reci. Fallout 3 i centauri. Umalo se jednom nisam obesio o sluske u pokusaju da pobegnem od kompa kad sam prvi put ugledao to stvorenje...Pretpostavljam da bi mi VR omogucio srcku tada :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
[/QUOTE] Hahahaha... Znam na sta mislis. Reci cu samo dve reci. Fallout 3 i centauri. Umalo se jednom nisam obesio o sluske u pokusaju da pobegnem od kompa kad sam prvi put ugledao to stvorenje...Pretpostavljam da bi mi VR omogucio srcku tada :-)[/QUOTE] Hvala sto si me upozorio, da znam jer planiram i fallout 3 da pikam preko zime... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
Bitrate podesi u Vegasu pre renderovanja. Za 1080p 30 fps na YouTubeu je dovoljno nekih 10-ak MBit, u nekim slučajevima i manje ako video nije mnogo "živahan"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 29.10.2008.
Zahvalnice: 242
Zahvaljeno 77 puta na 71 poruka
|
![]()
Izgleda odlicno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
editor, far cry 3, mapa |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Moja prva 3 meseca sa DSLR-om | Nordi | Fotografija | 13 | 21.1.2014 19:13 |
Moja prva Star trek igra | Star trek | Pravljenje igara | 11 | 3.1.2014 14:54 |
ATI rage 128 pro ultra drajveri | zWest | Grafika | 3 | 10.5.2006 18:57 |
Problem: PIO Mode / Ultra DMA Mode | faXcooL | Operativni sistemi | 16 | 6.3.2006 21:11 |
Ultra Edit | PeTkO | Programiranje | 13 | 30.11.2005 14:19 |