![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.788
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Ma stvar je u tome da FB cuva sve podake korisnika u slojevima. Slicno ko system restore u windowsu ili shadow copy. Iako stari podaci nisu dostupni za druge korisnike, administrator moze uz odgovarajuci upit direktno u bazu da vidi stare podate, od tog i tog dana bez problema.
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
Reloader (23.2.2010) |
![]() |
#642 |
Novi član
Član od: 18.8.2009.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Meni nije jasno zasto ne poprave jedan bug- kada me neko doda ili potvrdi za prijatelja, a koristi FB npr. na srpskom jeziku meni na mail stize obavestenje na srpskom iako koristim FB na engleskom. Zar ne bi trebalo da svi mailovi budu na jeziku primaoca?
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Novi član
Član od: 14.5.2008.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
A sto ti to toliko smeta?
Poslednja ispravka: Iris (8.2.2010 u 18:01) |
![]() |
![]() |
#644 |
Novi član
Član od: 18.8.2009.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ne smeta mi ovaj konkretan primer, ali zamisli sledecu situaciju:
Odes na odmor u Grcku, tamo upoznas nekoga ko te doda za prijatelja i tebi stize poruka na grckom jeziku! ![]() Nije problem jer znam sta pise, ali zamisli da posalju neki template koji nisi upoznao. ![]() Poslednja ispravka: Iris (8.2.2010 u 18:01) |
![]() |
![]() |
#645 |
Veteran
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka
|
![]()
Pominjao sam na ovoj temi da sam napravio profil za školu i da sam ga odmah deaktivirao. Zanima me samo da li kada je deaktiviran to znači da je obrisan za stalno. A ako nije onda me zanima kako to uraditi pošto mi zaista ne treba.
|
![]() |
![]() |
#646 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Ako pogledas starije postove u temi, videces da je informacija ispisana na prethodnim stranicama
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@ Iris
Da li znaš zašto nekima nije promenjen izgled FaceBook-a? Ili neko drugi zna odgovor. |
![]() |
![]() |
#648 |
Član
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 24 puta na 16 poruka
|
![]()
Ja sam dobila novi izgled FB pre 3-4 dana i uopšte nisam oduševljena... u principu, sad je sve ispretumbano, ništa više. I nepreglednije, bar meni. Mada, kontam da ću se uskoro navići i to je to. Izgled se menja, a bagovi ostaju... dešava mi se opet da su postovi na Home stranici em hronološki ispreturani, em izranjaju neki stari danima, em se pojavljuju ljudi koje sam "sakrila"... Šta da se radi.
|
![]() |
![]() |
#649 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci: | ||
miša topola (8.2.2010) |
![]() |
#650 |
Deo inventara foruma
|
![]()
a i nije mi jasno koji djavo to moraju da menjaju svakih ~3 meseca
|
![]() |
![]() |
#651 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgled FaceBook-a se menja za vreme FaceBook rođendana, i na sredini FB godine koliko sam ja primetio
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Veteran
Član od: 18.4.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 293 puta na 156 poruka
|
![]()
Eh, dobar bese taj Facebook. Da nije bilo njega, pitanje je da li bih ikada pronasao prijatelje koje 10 godina nisam video, niti cuo, a kamoli znao da li su zivi i zdravi. Ides od grada do grada, pitas coveka za covekom, okreces hiljada brojeva telefona i tako nekoliko godina bez traga, pomislis svasta. A ponekad imas i one najgore snove. Ali eto, hvala Facebooku, nadjoh ih konacno.
A druga stvar sto se tice Facebooka, Facebook je totalno promenio moj pogled na zivot. Posle 24 godina zivota sam shvatio da je ipak bolje ziveti u neznanju, nego u znanju. Da nije bilo njega, nikada ne bih saznao koliko smo mi jedan jadan i bedan i u glavu prazan narod. Nikada ne bih saznao da u ovoj zemlji (a i siroj okolini drage nam napacene Srbije) postoji toliko debila, idiota, kretena, umno bolesnih ljudi, seksualno neobuzdanih i napacenih, ljudi punih kompleksa, dece mladje od 18 godina koja, boze me sacuvaj, eh... Htedoh reci, kao da su rasla u Amazonu, u divljini, mada sada iskreno verujem da su rasla kao divljaci, garantovano bi bila bolja nego sto su sada, dakle, kao da su odrastala bez roditelja, bez porodicnog i osnovnog vaspitanja, a i ruku na srce, diskutabilno je da li su danas deca gora ili njihovi roditelji. Vidim da ima dece od 7-15 godina koja imaju profil uz blagoslov roditelja. Ima jos dosta toga sto sam naucio, ali izgleda (hvala Bogu) da sam zaboravio. Isto ne bih nikada znao da je fotoaparat ona stvarcica kojom se ljudi slikaju za profil na Facebooku. A ako se nadjete u nekom kaficu, cisto da ne ispadnete glupi pred okolinom, kad vidite devojke i muskarce, kako se namestaju ispred fotoaparata, pa se naguze i ispuce usne, e to vam se zove Facebook poziranje ili slikanje za Facebook. Za neke moje prijatelje, a pogotovo prijateljice nisam znao da su toliko pricljive i komunikativne osobe, oduvek sam smatrao da su stidljivi u drustvu, a za neke koje sam znao celog zivota, nisam verovao da su postale totalno druge osobe (ili su mozda to i bile). A tek sto vole da pricaju o statusima, kojekakvim grupama, slikama, komentarima na Fb-u... A ako nemate na profilu Insomniju od Jelene Karleuse, onda niste "IN" i u "fazonu". A zadnja stvar koja me je totalno odusevila je neka grupa na fb, tj. Googleova grupa, nudi besplatne sms i besplatne pozive, cak i BRZI FACEBOOK ako nalogu pristupite preko njihovog sajta koji se zove Gugl plus. Grupa postoji tek par dana. 95000 clanova broji... GOOGLE... GUGL... bar da sam ovaj put mogao da se nasmejem. |
![]() |
Sledećih 16 korisnika se zahvaljuje korisniku altas na korisnoj poruci: | ||
--ComputerBoy-- (10.2.2010), Auror (10.2.2010), Don Lazar (10.2.2010), Dushan (13.2.2010), Geomaster (10.2.2010), Lich_king2 (10.2.2010), Nicklord (10.2.2010), NIx Car (10.2.2010), Packy (10.2.2010), Pedja_Nbg (10.2.2010), Predrag Stankovic (10.2.2010), Reloader (23.2.2010), Sass Drake (10.2.2010), Skols (10.2.2010), vukoja (13.2.2010), zvucnjak (10.2.2010) |
![]() |
#653 | |
Član
Član od: 20.3.2007.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 60 puta na 48 poruka
|
![]() Citat:
Come to dark side, we have cookies ![]() |
|
![]() |
![]() |
#654 |
V.I.P. Programiranje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Piše da je zabranjeno za mlađe od 13 godina, tj. ne smeš da izaberes prilikom registracije da imaš manje od 13 godina. Naravno to posle svi promene
![]() |
![]() |
![]() |
#657 | ||
V.I.P. Programiranje
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#658 |
Veteran
|
![]()
@ Geomaster
Sad ti pogledah profil ![]() ![]() Ono o cemu sam ja pisao je problem celog drustva, a ne pojedinca, nazalost. |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku altas na korisnoj poruci: | ||
Predrag Stankovic (11.2.2010) |
![]() |
#659 | |
V.I.P. Programiranje
|
![]() Citat:
Kao što rekoh, u nekim slučajevima je problem pojedinca koji odskače od sredine pa se tako ponaša, a u nekim problem celog društva. Kod nas je izgleda drugi slučaj, nažalost, mnogo češći, IMHO. |
|
![]() |
![]() |
#660 |
Veteran
|
![]()
Ne kaze se za badava "Sto juznije, to tuznije"
![]() Mada, ne bih izuzeo Beograd da je stvar drugacija, mozda ti se cini zato sto je veci grad, pa je teze primetiti takve delikvente. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
drusto, drustvene mreze, društvene mreže, facebook, imate li profil, microblog, myspace, profil, profile, social networking, socijalne mreze, socijalne mreže, socnet, twitter |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koju tastaturu imate i kakvi su vaši utisci o njoj? | Beagle | Ostale komponente | 157 | 27.3.2019 22:12 |
Kad restartujem komp, promeni mi se Color Profil - na Samsungu 223BW | Mali Veseljak | Grafika | 0 | 25.4.2008 18:05 |
Da imate para kao Bill Gates... | _RaZoR_ | Brbljaonica | 25 | 13.8.2007 15:04 |
Koji HD ready TV imate | LebronMVP | Video/TV softver | 25 | 11.8.2007 1:26 |