![]() |
![]() |
![]() |
#4041 |
Starosedelac
|
![]()
Promeni maticnu i procesor/grafu i reinstaliraj windows.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4042 |
Starosedelac
|
![]()
Hardverski ban - Reducing number of cheaters since 2010.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4043 |
Član
|
![]()
Mozda su ti banovali ID ?
Ukoliko igras preko STEAM-a ili preko CS p48 , ukucaj na nekom serveru status u konzolu i daj im tvoj ID da te unbanuju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4044 |
Veteran
|
![]()
Pa dobro bre jel sam te ucio na enleskom da se izrazavas?... nego mi kazi znas li ti taj БАН хардверски како се примењује у пракси :Д ?
P.S. ja sam procitao you have no entry to the server, pa sam mislio ovo za pw, onda nista ako nece ni IP ni ID restartujte server... nemam pojma desavalo se to na nekim serverima da pomogne na kojima sam/sam bio admin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4045 |
Novi član
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ljudi pomogajte molim vas.. Pikam cs 1.6 steam i cini mi se svaki server na kojem drug i ja igramo nam posle neki mesec dana, nekad vise nekad manje postaje not responding, a serveri na kojima nismo igrali ne.. Da napomenem da nam je provajder katastrofa, u pitanju je wireless, koliko sam primetio obojica imamo istu ip adresu, mozda to tako i treba, stvarno nisam strucan po tom pitanju, ali nekako imam osecaj da zbog toga sto nam je isti ip da ne mozemo da udjemo na te servere posto nam istog trenutka postaju not responding.. Da li neko ima ideju kako da resim problem, guglao sam, svasta sam probao, ne radi.. :'( Ocajan sam.. Da li bi mozda pomogla instalacija non steama? Da napomenem da je promena provajdera nemoguca, zivim na selu, verovatno bih morao ponovo da placam opremu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4046 |
Deo inventara foruma
|
![]()
e ja sam admin na jednom serveru pa udjite ko oce...ban samo za cit,za*****cija...itd..sad ce i ip....
193.34.145.88:27077 blay watch kgb danas se i dalje radi na optimizaciji servera,tako da ce do sutra sve biti otklonjeno.... Poslednja ispravka: NIDZA bOj (18.2.2010 u 22:16) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4047 |
Disabled
Član od: 21.8.2009.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Evo ovako Top Weapons Serbia...
217.26.212.47:27051 Ko hoce nek izvoli, za citere ban, prvo upozoravanje kick drugo ban... Server je moj i od mog druga... Nama nije namera u takmicenju vec da vi zavolite server i cs 1.6 kao sto vam je sudjeno. Tako da ako neko ne zeli ili nije zainteresovan, molimo ga da server prosledi prijateljima. Hwala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4048 |
Veteran
Član od: 6.9.2009.
Zahvalnice: 166
Zahvaljeno 32 puta na 23 poruka
|
![]()
zasto cs blokira na win 7 ? udjem u server i kad krene loading tu zablokira, cak i da uspem da se konektuem onda nemogu da kliknem na OK pa onda da biram strane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4049 |
Veteran
|
![]()
znam za te probleme, bolji je xp u tom pogledu, mzoda po dizajnu i ne toliko, ali je ovako prakticniji, ne znam sta da ti kazem, reinstaliraj opet cs, promeni patch... neam pojma. Ili uzmi xp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4050 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]()
Imam problem sa tagom... Ubacio sam tag (preko HL tag converter-a, i promenio ono tempdecal.wad), ali imam ga samo dok ne promenim server, i onda mi je onaj šugav... Da li postoji rešenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4051 |
Veteran
|
![]()
Kad stavis tempdecal.wad u cstrike folder, ne treba da ulazis u opcije, cim udjes uopcije prelepi ti se defaultov logo umestt tvog...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4052 |
Novi član
|
![]()
Je l' moze neko da mi kaze kako da ubacim svoj sprej logo?? Ako nije problem da mi neko od vas da msn kontakt da mi lepo detaljno objasni, jer oni dati sprejevi smaraju, realno.
Hvala svima, unapred. P.S. Nova sam pa se izvinjavam ako je negde vec objasnjeno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4053 |
Starosedelac
|
![]()
Dobro dosla na forum.
![]() Slobodan sam sad pa me ne mrzi da sve ovo uradim. ![]() Skini program hltagconverter - http://www.fpsbanana.com/tools/39 I idemo redom: 1. Otvoris sliku ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() Ovaj fajl (tempdecal.wad) ubacis u folder cstrike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4054 |
Novi član
Član od: 22.2.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
jel deli neko besplatnog admina,na srpskom serveru?Nmg da kazem da sam iskusan,ali imao sam admina na nekoliko servera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4055 |
Veteran
|
![]()
Ne verujem da ce neko da ti da admina tako sto ces da dodjes i pitas ko deli admine... igraj redovno i zasluzi ga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4056 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li je neko od vas pokusao da igra CS 1.6 preko hamachi-ja?
Ako je neko igrao jel moze da mi objasni ukratko kako treba da idu podesavanja da bi igrao sa drugarima nekim preko neta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4057 |
Starosedelac
|
![]()
Kupio sam slušalice proizvođača GEMBIRD sa mikrofonom, ali iz nekog razloga ne radi mi mikorfon u countru! Da li znate u čemu je proble?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4058 |
Veteran
|
![]()
1. sluske sa micom obicno imaju 2 dzeka(prikljucka(tj ukljucka)) zeleni(za zvucnik) i crveni(za mic) to mora da bude nabijeno do kraja u pravu rupu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4059 |
Starosedelac
|
![]()
Sve od toga sam uradio i pre tvog posta i ništa... U pravu si ono za priključak, ima 2 i oba sam u tačno priključio (vidi se po boji).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4060 |
Veteran
|
![]()
A stani jel si ti siguran da ne radi? Nemoj da se nadjes uvredjenim ako si znao ali bolje da kazem
![]() EDIT: Ti ne moras sebe da cujes da bi te culi drugi..(valjda) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku gavrilo na korisnoj poruci: | ||
Cofi (24.2.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |