![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.8.2009.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Sad sam opet nesto citao o prisluskivanju, razbijena GSM enkripcija, prisluskivanje iskljucenih telefona itd. pa mi je nesto palo na pamet. Da li postoji neka kutija za mobilne koja se ponasa kao Faradejev kavez? Znaci da spustim telefon u tu kutiju kada ga ne koristim? Pomislio sam da napravim sam nesto od kartona/sper ploce i folije, ali ako postoji gotovo resenje sigurno lepse izgleda.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 4.3.2009.
Zahvalnice: 126
Zahvaljeno 193 puta na 127 poruka
|
![]()
Naravno da postoji! Skines bateriju i uzivas!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Uvijanje u običnu aluminijumsku foliju pobrinuće se da signal ne može da stigne do telefona što ne može da se kaže za suprotan pravac jer Faradejev kavez ne sprečava prolazak signala iz unutrašnjosti kaveza ka vani
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci: | ||
Electro (26.1.2010) |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 18.8.2009.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
E nuts, nisam znao to!
![]() Ali ipak mi nije jasno kako moze da salje ako postoji samo jednosmerni signal, nije to FM. Zar ne postoji neka razmena poruka, kao ACK paketi kod IP-a? A cak i da ne postoji, operater mora da aktivira to prisluskivanje pre nego sto blokiram signal, znaci ipak je delimicno efikasno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Parčence duše - prateća tema uz: http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858 | Simke | Brbljaonica | 392 | 1.6.2008 23:55 |
Zaštita od moba za muškarce | Nicolas | Brbljaonica | 62 | 14.6.2007 23:01 |