![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 9.8.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Надам се да је подфорум одговарајући за ову тему... Имам питање!
Да ли је на неком форуму (класичном, као што је овај нпр) могуће сакрити своје поруке. Тачније, када неко од регистрованих корисника жели да прегледа профил, обично на свим форумима постоји опција "све поруке корисника тог и тог". Е па да ли је могуће подешавање да када неко кликне на "то" изађе порука типа "Није пронађен ниједан податак", иако тај члан има 50 или 150 порука остављених на форуму и које је у сваком тренутку могуће видети ако се отвори нека од тема где је он остављао одговр(е)!? Да ли то једино може да одради администратор (модератор) или постоји неки фазон и да "обичан" члан уради! Можда све то не бих ни питао (сматрао би као нелогично), али рецимо познајем људе који се региструју на неком форуму и одмах по регистарцији на неки фазон наместе да имају 548 порука нпр и када оставе поруку стоји им податак даје бр. порука 549... Хвала ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
ja mislim da to ovde ne moze,osim ako ne racunamo admonistratore/moderatore/saradnike ovog foruma koji imaju svoj deo koji mi obicni smrtnici ne vidimo,tako da je jedino kod njih moguce to sto si naveo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Ма нисам мислио конкретно за овај форум, него оне још класичније од овог (ако сам добар израз употребио)... А уз то бих волео и објашњење, тј. поређење са овим око броја порука. Јер знам примере и лично сам се уверио да су људи сами подешавали број порука који жели да им стоји!?
И да може и на ЛП, ако није за јавни део!!! Немам времена заиста да објашњавам због чега ме то интересује, али ни најмања лоша намера или злоупотреба није у питању. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Na SMF forumima, administratori mogu da podese korisnicima bilo koji broj poruka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 19.1.2009.
Zahvalnice: 360
Zahvaljeno 445 puta na 210 poruka
|
![]()
Ne, ne može, ukoliko nije na forumu instaliran specijalan plugin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Forumske privilegije se u većini slučajeva definišu na nivou podforuma tj. ako postoje definisane grupe sa specijalnm privilegijama onda se te iste privilegije primenjuju na nivou podforuma. Po srpski rečeno ako recimo na ovom forumu postoji grupa "registrovan korisnik" nad tom grupom se može definisati da nema pristup administativnom delu što ujedno podrazumeva i da ukoliko korisnik uradi pretragu na nivou foruma za porukama određenog korisnika sve poruke koje se nalaze u tom delu neće ući u ukupan broj poruka korisnika prikazanih u rezultatima pretrage niti će te poruke biti vidljive
![]() Dakle najverovatniji scenario u tvom slučaju je da su korisnici postovali poruke u delu foruma za koji tebi lično nije dozvoljen pristup a koje ulaze u ukupan broj poruka koje je korisnik "napravio" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Како покренути старије програме на Висти | Ghost | Aplikativni softver | 5 | 16.11.2012 11:28 |
Како слушати Last.fm радио стрим у Winamp-у? | urke | Audio softver | 9 | 24.6.2010 2:34 |
Како се звала... | Stojadin | Konzole | 3 | 22.3.2009 23:48 |
Како направити посао типа Јамендо? | Kolossos | Web razvoj | 4 | 3.4.2008 15:48 |
Како направити Winamp скин? | Никола 91 | Aplikativni softver | 2 | 23.5.2007 23:03 |