![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 28.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kada pokusam da otvorim jedan tekst u MS Wordu 2007 koji sam sam kreirao krene da ga otvara a onda izbaci poruku: "Word was unable to read this document. It was be corrupt". Probao sam i na drugim racunarima i pod Wordom 2003 ali je ista stvar. Dan pre toga se normalno otvarao i radio, ne znam zbog cega je ovo, kako da sprecim ubuduce takve pojave i kako ovaj 'popraviti'... Kako da mu nadjem Recover fajl, mozda tamo jos uvek u 'dobrom stanju'?
To mi se vec desavalo pre otprilike god dana na drugom kompu i sa drugim tekstom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 18.8.2009.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Da nemas neki virus? Ne verujem da je MS toliko nepismen da napise takvu poruku.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 28.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pa redovno skeniram komp, a i ako je virus napao bi, valjda, i ostale Word dokumente koje imam na hiljade. A i kada sam probao da ga otvorim na drugom kompjuteru prijavio bi valjda da je zarazen...
Mozda je zbog toga sto sam u taj tekst ubacivao nesto sto sam skidao sa interneta, pa je to eventualno bilo zasticeno, nemam pojma... ali kako je onda pre normalno otvarao taj isti dokument (pravljen pre nekoliko meseci)??... Mislim da je u Svetu Komjutera u rubrici I/O port pre nekih godinu dana neko vec imao isti/slican problem... ali nisam trenutno u Srbiji pa da sad potrazim taj broj. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Word ne otvara dokument | svetlanalane | Aplikativni softver | 2 | 8.5.2009 16:31 |
Word Recovery | puding | Aplikativni softver | 3 | 15.6.2008 22:07 |
Kako Word dokument konvertovati u PDF dokument? | Astor | Aplikativni softver | 8 | 17.4.2007 18:01 |
Word zasticeni dokument | ForceWare | Aplikativni softver | 7 | 28.9.2006 23:26 |