![]() |
![]() |
![]() |
#3121 |
Član
Član od: 16.1.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 18 puta na 9 poruka
|
![]() vrati se na xP....i sve ce normalno da ti radi....valjda znas da ta sedmica koju si skinuo je piratska a samim tim i ima dosta bagova...raspitaj se da li je kanter kompatibilan sa sedmicom(jer meni na sedmici ne radi)....sacekaj da izadje officijalna verzija sedmice ali toplo preporucujem XP!!!(jos uvek)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3122 | |
Član
Član od: 12.5.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3123 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Da l' je neko ovo razumeo ![]() Hteo je da kaze da kad hoces da ubacis ip u favorites, postoji mogucnost da se adresa pomeri za jedno mesto u desno i zbog toga nece da doda. Znaci samo obrises taj razamak koji se generisao i bice sve u redu.Podrazumeva se da si instalirao V21. Citat:
Ja imam 7 i radi cs bez problema, cak i mnogo bolje nego ranije. Pretpostavljam da kad si probao da ga pokrenes dobijes gresku da imas manje od 15MB memorije.Resenje je jednostavno: Desni klik na ikonicu -> properties -> u kompatibiliti oznacis run in mode for XP SP3. icemama, probaj i ti ovo ako vec nisi, mozda pomogne. Taj problem moze da bude i do same mape, na malim neoptimizovanim mapama(kao sto je aim_aztec) sa 20< igraca zna dobro da laguje. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3124 |
Veteran
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
|
![]()
Da li ste vas dovojca procitali moj post rekoh da nemam vremena da reinstaliram win, i rekao sam da mi je na build-u 7077 odlicno sve radilo, na aim_aztec-u mi baguje i kad igram 1 vs 1 (ALI SAMO DOK PUCAM), i malo manje na ostalim...probao sam comaptibility i namestao i na winxp i na vistu i nista, naravno to sam prvo pokusao i v-sync i sve ipak cu morati da reinstaliram win ali je problem tih 100gb sa filmovima i muzikom :S, ipak hvala svima koji su pokusali da mi pomognu ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3125 |
Član
|
![]()
bili ste u pravu non-steam je gov** ....sacu lepo da uzmem steam i igram ko covek....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3126 |
Novi član
Član od: 4.9.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kako mogu da igram na non-stream CS-u? Posto kada ukucam bilo koji IP servera nista se ne desi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Veteran
|
![]()
stani odes na gametreacker ili bilo gde gde imas IP adrese servera za kanter 1.6, kopiras IP i stavis ga u favorites/add server pastiras ga tamo i nista? prosto mi je nemoguce. Probaj sa nekolko servera zato sto je mozda neki kog si uneo neki koj je trenutno ugasen...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3128 |
Novi član
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3129 |
Novi član
|
![]()
Naravno da imam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3130 |
Starosedelac
|
![]()
Probaj u konzolu (~) da ukucaš:
connect 217.26.212.39:27060 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3131 |
Član
|
![]()
quote=srb1N*;851417]bili ste u pravu non-steam je gov** ....sacu lepo da uzmem steam i igram ko covek....[/quote]
Konacno,ima napredka u Srb1in-ovom igranju.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3132 |
Član
|
![]()
ma bio u kgb-ovoj igraonici tamo steam se igra cs nebaguje nema nijaden citer ja igro 3 sata odvaljivo doso gajbi usto nas neki nas bolji nzm sad koji sve citer do citera admini neka deca iz obdanista koja su za jaslice...na steam sve normalni ljudi niko nesmara samo da nadjem de cu da kupim idem odma..
Poslednja ispravka: srb1N* (5.9.2009 u 14:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3133 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3134 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3135 |
Član
|
![]()
Linux je dobar zato sto je besplatan cela evropa ga koristi...mi svi imamo microsoft xp ali piratski jer imamo licencirani placali bi smo po 200 e mesecno a vise(ustvari mozes da imam licencirani xp ali kad srbija udje u eu moraces da placas)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3136 | |
Član
Član od: 2.7.2009.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3137 | |
Član
|
![]() Citat:
Ulazak u EU ce samo verovatno doneti strozije sprovodjenje zakona, pa i u ovoj oblasti, ali opet ce se to odnositi na firme najvise, koje i danas vecina ima licencirani xp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3138 | |
Novi član
Član od: 11.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
Neke od cheatera sam morao da pratim i vise od 1h da bih ga uhvatio u "zlocinu", odnosno da bih bio siguran da ima wh. Dakle, morate ga uhvatiti u nelogicnom postupku. Na primer, ako je neko u steku koji nije uobicajen, a cheater ne proveri onaj stek koji je uobicajena na nekoj mapi, vec krene odmah na njega. Najgore je ako se pojavi dobar igrac koji koristi wh, ako zna da glumi, jako tesko je dokazati da ima wh. Problem je u tome sto se mnogi navuku na cheat, pa iako dobro igraju, prosto ne mogu da odole. Moj savet je isti kao i za drogu nemojte to ni probati. Prvi signal da neko ima wh je zurenje u zidove i pucanje pre nego sto je protivnik izasao. Ali nemojte biti nepravedni, dobar igrac moze da osluskuje, ponekad puca i pre nego sto vidi protivnika (overi stek)... Takodje, dobar signal da je u pitanju cheater je nacin kako se krece i njegov skor. Ako je to u nesaglasnosti mogucnost da chetuje je ogromna. Licno vise volim da ne banujem sumnjivog nego da nekog dobrog igraca nepravedno udaljim sa servera. Dogodi se da neko ima srece pa naredja mnogo fragova, jednostavno ga hoce, kao u kockanju. Greska bi bila da se banuje bez temeljnog pracenja. Aim je relativno lako otkriti po drhtanju nisana. Mada i tu je moguce svesti drhtanje na manju meru pa nije bas sasvim ocigledno. I na kraju da kazem da je posao admina jako tezak. Kad se logujem na novi nick, odnosno kad niko ne zna ko sam imam 2x bolji skor. Admina stalno smaraju, te ovaj je cheater, te prebaci me, te promeni mapu, pa onda dopisivanje sa drugim adminima... vise kucam nego sto igram. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zzmm na korisnoj poruci: | ||
Željko (7.9.2009) |
![]() |
#3139 |
Starosedelac
|
![]()
Ista situacija kao kod mene...
Stalno neko smara... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3140 | |
Član
|
![]() Citat:
vidi se da ne znas..ne bih ovo pisao da nemam nekoga u inostranstvu da mi kaze...!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |