![]() |
![]() |
![]() |
#4241 |
Član
Član od: 29.9.2006.
Zahvalnice: 182
Zahvaljeno 77 puta na 50 poruka
|
![]()
Šumski prijatelju, nije moguće da si se umorio od pešačenja po dubokom snegu ili košenja trave. Hajde skoči na noge lagane, mrdni malo tog miša levo ili desno, da vidimo još neki predeo igre sa ovako divnom grafikom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4242 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E, Snežo, jesi
![]() ![]() ŠD ima da piše domaći ![]() ![]() ![]() O Dijegu i da ne počinjemo... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4243 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 193
Zahvaljeno 531 puta na 340 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4244 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.187
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
To postoji neka P&C verzija Dooma 3? Ili misliš na onaj ASCII Doom? Ili sam ja totalno promašio hint?
![]() Tekstualna avantura Doom, kako li bi to izgledalo? n You are inside a laboratory. look There is a table in the center of the laboratory. There are many chemicals on the table, a notepad, a flamethrower and some paper. Red eyes stare at you from a dark corner. examine the eyes Bloodthirsty Mutant monster (tm) (probably another hell-spawn fiend) stare at you from the dark corner. Take flamethrower Flamethrower taken. The Mutant monster (tm) is coming near you, preparing to leap. Use flamethrower on mutant monster. The fuel tank in the flamethrower is empty. The Mutant monster (tm) is very close; it will jump in a second. ... (POUKA: uvek pokupi fuel can na početnoj lokaciji) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4245 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pošto sam (naravno) pogodio o kojoj igri se radi, ja NEĆU da odgovorim (to više nije fora), već ću da dam svoj hint za tajanstvenu avanturu i time (po ko zna koji put) "potkopam stabilitet" Mr Foresta (ili beše "odvalim mu dignitet"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4246 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Ne, koliko ja znam (i nadam se) ![]() Što me tako belo gledate? ![]() ![]() Al' postoji nešto, napisano vešto, pokreće ga doom (napraviće bum!) - nije doomu rod, već je njegov ***. Poslednja ispravka: Shumsko_drvece (15.6.2009 u 0:35) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4247 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.187
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
E vidiš da nisi u pravu... Malo googlanja i čudo. I posle Doom serijal samo bezvezne pucačine?
Ovo je 100% tačan odgovor, nema šta da čekam na potvrdu. ![]() Sledeće pitanje je za još jednu avanturu standardnog (P&C) izvođenja. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nergal na korisnoj poruci: | ||
nets (15.6.2009) |
![]() |
#4248 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4249 |
Starosedelac
|
![]()
Izgleda da ništa ne pomaže
![]() Naziv igre sa slike sadrži jednu reč koja je i naslov tražene avanture (na slici su Spajdermen - nosi plave helanke i crvenu s/m masku, i Venom - prvi sleva, u nešto ležernijoj varijanti plavo belog večernjeg kompleta.) Za sledeći hint moraću da nađem neku simulaciju letenja i/ili poteznu strategiju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4250 |
Basterd...
|
![]()
A mi ćemo samo pritupo pretpostaviti da je reč u pitanju "adventure"...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4251 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Separation - to je magična reč.
Gde nalaziš ove igre (što bi rekao Nergal)? Spoiler za muke po Z-u:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4252 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4253 |
Starosedelac
|
![]()
Ime: Separation
Razvojni tim/Izdavač : Szimon Krygicz Godina : 2008 Pogled/Izvođenje : prvo lice, real-time 3d Tema : kontemplativni eksperiment Radnja : Po rečima autora, ovim projektom pokušana je da se napravi neka vrsta interaktivne grafičke priče. Lunjate neobičnim, sugestivnim predelima nailazeći na simbole koje pokušavate da odgonetnete ne bi li pohvatali sve narativne niti. Tip grafike : 3d renderovana Oficijalni sajt : http://www.separation.pl/gallery/main.php?g2_itemId=24 Link ka YouTjubetu sa trejlerom iz igre : http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=TJqCZBqNi2c Opis : UHS link : Protiv : U pitanju je modifikacija koja se da instalirati samo na originalnu verziju Dooma 3. Lopovi, dalje šape! ![]() Za : Paaa, ovaj... Lepa grafika... I tako ta neka... tajnovita atmosfera, iii... eee, sve je nekako misteriozno. (Nakon onakvog protiv, jasno vam je da igru nisam ni video, niti ću skoro - barem dok ne kupim originalni Doom 3 (daklem, nikad ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Shumsko_drvece na korisnoj poruci: | ||
snežana stanković (18.6.2009), zoran845 (17.6.2009) |
![]() |
#4254 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Perverznjaci. Sad ja moram da pitam. Dobro, evo vam: Dijego udara na moderno, Nergal cepa bajato, Forest i hipernovo i prepotopsko (i kvarno ![]() a ja se (mediokritetski) opet držim (zlatne) sredine. ![]() Poslednja ispravka: zoran845 (17.6.2009 u 18:51) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4255 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4256 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4257 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4258 |
Banned
|
![]()
Au al ste smorili...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4259 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4260 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Foreste, alal ti, to je ta kuhinja!
1. Piši srpski. 2. Pod pretpostavkom da napisano znači "Ala ste dosadni", zamolio bih te da objasniš zašto misliš da je tako. (Mada, što kaže Dijego, gledanje serije PA nije mandatno/"под морање"/"морално" ![]() 3. Neću da postavim "Splinter Cell", koliko god da navaljuješ. 4. Nemoj da mi persiraš. ![]() Evo vam još jedna slika, pa prelazimo na zagonetke ![]() Dijego, podbacio si za par godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, kviz, lista avantura, pogodi avanturu, spisak avantura |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ideja priče za avanturu | strucnomisljenje | Avanturističke igre | 14 | 2.1.2008 23:27 |