![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#921 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo update 5 ti treba imash sve informacije u readme i skida se po "narodnim" sajtovima. Za update 5 informacija da je to u stvari patch 1.2.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
van helsing123 (26.11.2009) |
![]() |
#922 |
Veteran
|
![]()
Ok znam da se po pitanju patcheva vec pricalo zadnjih 40 strana, ali moram da pitam i ja - sry.
![]() Imam instaliranu vanila narodnu verziju, znaci - bez ikakvog moda, patcha ili fixa (znaci nemam ni sound fix) i zelim da igru updateujem tako da se popravi zvuk i da igra ne izbacuje iz kampanje. Da li to znaci da ja sad moram da skinem taj update 5, patchujem igru i onda ce ovi problemi nestati? najbitnije mi je da mi neko odgovori na gore postavljeno pitanje. Unapred hvala! ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (12.6.2009 u 2:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Ice-Man (10.6.2009), van helsing123 (26.11.2009) |
![]() |
#924 |
Novi član
Član od: 20.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Novi patch uskoro treba da izadje, sa daljim balansom i konacnim fixom za kampanju da ne zabada.
Patch ce ukljucivati i nove jedinice. Evo neki info. - Battle - Routing units will now no longer seek to garrison structures if they have utterly shattered. This was caused by conflicting priorities. - Campaign diplomacy - Repeated make deal/break deal actions by the AI have been eliminated. This was caused by a similair logic issue as the repeated region attempts issue. - Campaign diplomacy - Added weight/potency to the 'backstabbing' variable. When AI/player makes an alliance and breaks it shortly afterwards this now has a more significant effect. - Campaign map - Trade route bug where small ships indicating trade animations 'jumped' across theatres has now been fixed. - Campaign AI - The campaign AI now properly garrisons towns after capturing them, reducing the likelihood of the captured region immediately falling into rebellion. Thereby increasing expand and hold tactics from the AI. This issue was originally caused by improper balancing of future unrest values. - Audio - Updated the miles dll in order to fix an issue causing 'popping' sounds on the low pass filter. - Audio - Group movement and unit melee sounds fixed so that noticeable phasing is reduced. - Campaign AI - Turn time resolution has been sped up. We found a logic block in the AI's use of land bridges and removed it. This has resulted in faster end turn times during the AI move calculation phase. - Campaign AI - We solved a start state issue where one smaller state started attempting an alliance with another state that didn't recognise it. This resulted in incorect behaviour between the two nations at startup, which has now been fixed. - Various fixes for incorrect audio and for sound problems in general. - Fix for rotate right and left hot keys not working. - Fix for battle autoresolving if player exists battle after clicking continue battle. - Improvements to AI use of fleets and naval invasions. - Campaign AI - Crash bug on AI turn identified and fixed. Takodje je popravljen konacno bug kada izaberes flotu i izbaci te iz igre, fala bogu. Manje nacije nece vishe imati 45783759 vojski oko svoje jedine teritorije, tako da ce protektorat sada biti manje isplatljiv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
Ja imam narodnu Special Forces edition verziju, ali u igri mi nema tih specijalnih jedinica. Jel zna neko u cemu je problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Član
|
![]()
aj pričajte malo o svojoj kampanji,osvajanjima i tako to....
samo o problemima sa igricom pričamo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Ako neko hoce sada ima priliku da kupi original za 25 evra preko steam-a umesto standardnih 50.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka
|
![]()
Empire Total War Special Forces je expanzija?
Da bi imao komplet treba mi: - Empire Total War - Empire Total War Special Forces - Update 5 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Član
Član od: 3.2.2006.
Zahvaljeno 19 puta na 14 poruka
|
![]()
to je razerova verzija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#931 |
Novi član
Član od: 12.3.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam jedno pitanje za Vas! Naime ponosni sam vlasnik original Empire Total war a istu igru sam igrao na kompu sa grafickom Nvidia 8500 na 256 Mb i odigrao sam kompletnu kampanju sa francuzima na hard/hard! Pošto sam hteo malo da poboljšam gameplay užitak malo sam nabudžio komp - povećao sam RAM sa 2 Gb na 3 Gb i pazario ATI Radeon (ne mogu sado tačno da se setim koji model) na 512 Mb! Međutio popizdeo sam kada sam uvideo da sa ovakvom konfiguracijom praktično ne mogu da igram jer imam svaka 2 - 3 minuta CTD i to sa najnovijim sa STEM-a downloadovanim patchom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Član
Član od: 2.6.2008.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 23 puta na 8 poruka
|
![]()
Pa evo ti jedno laicko objasnjenje tvog problema:stari drajveri???Nadji na netu najnoviju verziju drajvera za ati kartice pa probaj,moze i to da bude...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Član
Član od: 20.7.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Da li je neko probao Empire preko LAN a na dva kompa.Ja pokusavam ali me salje preko steama ne daje mi opciju LAN.Ima li resenja za to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
We are delighted to announce Napoleon: Total War! For full details, please visit http://www.totalwar.com/napoleon
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci: | ||
Isko (19.8.2009) |
![]() |
#935 | |
Član
Član od: 25.3.2009.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 118 puta na 65 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Odlican video, svaka cast...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Veteran
Član od: 12.6.2009.
Zahvalnice: 179
Zahvaljeno 89 puta na 54 poruka
|
![]() Citat:
![]() http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=47669 P.S. Da odgovorim, da u pitanju je totalno novi Total War |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Ewo uzeh i ja ETW prwi put da probam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Član
Član od: 18.10.2008.
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Da li neko zna šifre za Empird Total War?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Član
|
![]()
sto ste mi izbrisali poslednju poruku na ovoj temi?!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
empire, istorija, total, total war, war |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Total Commander 7 final | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 21 | 20.12.2010 0:06 |
Najbolja igra iz Total War serijala | masteri | Strateške igre | 13 | 15.12.2009 23:38 |