![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#901 |
Novi član
Član od: 20.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Član
|
![]()
Greska koja se pojavljuje je: Empire.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Konfiguracija kompa je : AMD Phenom 9500 quad core, graficka je ATI HD 4650, 4GB rama.... Operat.sistem je XP, servis pack 3,nisam patchovao....tek sam je instalirao.. Nadam se da mi mozes pomoci hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Novi član
Član od: 20.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Probaj da patchujes igru na poslednji moguci patch koji mozes da nadjes i probaj onda. Realno na takav error odmah da izbaci na pocetku nisam naisao.
Ako ne pomogne to probaj da iskopas ovde: http://shoguntotalwar.yuku.com/forum...ort-Forum.html |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku iwan123 na korisnoj poruci: | ||
Kempesh (24.5.2009) |
![]() |
#904 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
Ja imam narodnu navodno special forces edition verziju ali nigde mi ih nema special forces, pa posto sam sa rusima obrnuo trimp mi da obrnem sa turcima ali bi da imam onaj oregon gun ili kako se vec zove. Zna li nekako kako da ubacim te specijalne jedinice ako imam obicnu verziju, znaci da samo ubacim taj dodatak ako je tomoguce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Član
Član od: 16.11.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Član
|
![]()
i ja sam konačno danas kupio narodnu verziju i grešaka mi nema...za sad
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Veteran
Član od: 23.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 79 puta na 50 poruka
|
![]()
Zavisi sta hoces, ako hoces izazov, naj su Prusi, imaju zeznutu poziciju, ali gotivno utrenirane trupe (veca preciznost). Ako hoces da kidas ruljom austrijanci imaju jedinice sa vise ljudi, a i vise provincija u startu. Svako je jak i slab na svoj nacin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Član
|
![]()
e ovako..imam isto nekoliko pitanja
1.sifre se odje nmg koristiti? 2.mogu li kako da mijenjam ono kao ustav onaj,monarhija i ono jos tamo itd.? 3.cemu sluze oni agenti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Deo inventara foruma
|
![]()
1. Imash samo trainere
2. Mozes ali samo kada povecash odredjenom stalezu takse na maksimum pa se oni pobune (ako povecash vishoj klasi taxe pobune se i dobijesh konstitutivnu monarhiju, dok nizi stalez oce republiku) 3. Agente imash rake, gentleman i za religiju. Rake ti je neshto kao shpijun i ubica, gentleman je kao naucnik (za shkole i univerzitete) a moze da posluzi i kao osoba za obracun (tj. duel) sa drugim gentlemenima). Popovi ti samo shire religiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Član
|
![]()
a ima li još kakav oblik osim monarhije,kons.monarhije i repubilke???
i još mi ovo nije jasno ...đe da šaljem gentlemane...??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema to ti je to.....a gentlmane saljesh u skole odnosno univerzitete koji se nalaze oko gradova (kucice male pishe na njima school, university). Kada se nalaze u shkoli dobijash bonus prilikom istrazivanja tehnologija tj. brze se izucavaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Starosedelac
|
![]()
Arrrrrgh, izgleda da igra ima nekih problema i sa Update 5. Počeo sam Road to Independence, ispunio sve ciljeve u drugoj misiji (zauzeo Luisvil), međutim ne otključava mi se treća misija. U Grand Campaign sve funkcioniše OK doduše, izgleda da su uvažili pritužbe igrača na hronični manjak para, pa je sad nešto lakše napuniti kasu (ali opet ne tako lako kao u vanilli).
Zanimljivo je što se selektovanjem neke čete i pritiskanjem na taster insert pogled iz trećeg seli u prvo lice. Nije nešto korisno, ali je zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
A to za insert nije loshe cak i kamera prati metak kada ga vojnik ispali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Starosedelac
|
![]()
Da, ovaj Update sadrži sve fixeve, pa i taj za zvuk. I čini mi se da učitavanja sada idu dosta brže, ono u vanilli je bila propast.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku shrafko na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (9.6.2009) |
![]() |
#918 |
Član
|
![]()
Jel zna neko koji je njbolji driver za ati karte (4850)za empire
|
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Član
|
![]()
a ti updejti..kako se skidaju,preko steama ili kako???
i treba li ici redom..update 1,update 2,update 3....ili mogu odma ovaj update 5 preko vanile ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
empire, istorija, total, total war, war |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Total Commander 7 final | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 21 | 20.12.2010 0:06 |
Najbolja igra iz Total War serijala | masteri | Strateške igre | 13 | 15.12.2009 23:38 |