![]() |
![]() |
![]() |
#2781 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2782 |
Veteran
|
![]()
Ljudi, ajde da se organizujemo da odigramo neku partiju...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2783 |
Starosedelac
|
![]()
good idea , but we need lunatic ,and good server
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2784 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Starosedelac
|
![]()
Mislis na ILLuMiNaToR~SRB ? ako je taj ,veceras igramo prvo kolo protiv njega xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 |
Starosedelac
|
![]()
sebian tounament...illu nije igrau sinoc ,nema veze gg no re ,ionako si salabanezi bili , al bili su fan ,ne moz im covek objasni sta je load i vent al ajde ,... pobedili smo 70:4 mislim..
a mi, to ti je klan MIF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2789 |
Starosedelac
|
![]()
moj nick je 1c3m4n
samo ovi pro gosu igraci sa sk foruma su isparili kolko vidim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.500 puta na 1.035 poruka
|
![]()
Ovde nema nikog osim nas pilića.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2791 |
Veteran
|
![]()
Pa ništa, ajde mi pilići da igramo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2792 |
Starosedelac
|
![]()
MC jel ebattle net i dalje ima latency?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2793 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imao je kad sam zadnji put igrao (pre 7-8 dana). Ali istini za volju i SBB je počeo mnogo da j*be sa pingom, dal' rade oko infrastrukture oko onog najavljenog povećanja, il' im se ona ruši i bez toga, ne znam. Znam da je Pimpin ludeo oko toga, njemu je baš ljudski zacepilo. Zato je sve više vremena na Travianu.
![]() Inače deinstalirao sam war. Po 2-3 sata odlazilo dnevno na dotu a nikakve koristi od toga, niđe love. ![]() /quit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2794 |
Starosedelac
|
![]()
garena pro ladder
![]() lepo ja govorio luni da predje na garena ,verovatno mu glupo da polazi on nule (lvl 1 ![]() Poslednja ispravka: Gordon Freeman (23.3.2009 u 17:01) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2795 |
Veteran
|
![]()
Pa šta ćemo???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2796 |
Starosedelac
|
![]()
aduj ti mene na gareni pa ce igramo ponekad
![]() 1c3m4n je nick... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2797 |
Veteran
|
![]()
Jesam te...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2798 |
Deo inventara foruma
|
![]()
So silent here...until now! Konačno neki info iz 6.60. Šmrc, ne mogu da probam jer sam deinstall war3. Ali znam da, ako ga instaliram, ponovo će vreme biti uzaludno potrošeno na dotu. Tako da očekujem nekog da proba ovo i prenese utiske ovde.
Dota 6.60 Beta 21 Changelogs: Replace all the heroes tavern into top left of the map Now there's 9 tavern: Sentinel Strength Tavern, Sentinel Agility Tavern, Sentinel Intelligence Tavern Neutrals Strength Tavern, Neutrals Agility Tavern, Neutrals Intelligence Tavern Scourge Strength Tavern, Scourge Agility Tavern, Scourge Intelligence Tavern Neutrals Hero can be picked by either Scourge or Sentinel Add Tauren Chieftain to Sentinel Strength Tavern Add Bat Rider to Neutrals Intelligence Tavern Hero remade on Razor and Viper All Razor skill is remade, except for his Chain Lightning (will update this later) Viper 2nd skill was remade, replace Frenzy with Nethertoxin (passive, give additional damage depends on enemy's health) 2 New items Magic Wand Magic stick + 3 x Ironwood Branch + Recipe (150) +3 all attribute and Energy Charge (up to 15, Magic Stick only 10) Force Staff Quarterstaff + Staff of Wizardry + Recipe (700) Give +10 Int, +10 Damage, +10 Attack Speed and Force ability (Active) Force can push enemy 500 units on the direction he is faced Download Izvor: Dota Allstars Blog |
![]() |
![]() |
![]() |
#2799 |
Starosedelac
|
![]()
ahahha
jedva cekam tc-ja xD mada mi se ovo za toverne ne svidja ,deluje ko da ce zbrka da nastane ![]() i valjda ce da rebalans storma ,kunkku i dirgea ![]() a bogami i krobe . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2800 |
Starosedelac
|
![]()
Force stuff..al ce biti smejanja haha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |