![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
imam sledeći problem.kada pokušam da instaliram win dodje do onog ekrana kada treba da kopira fajlove znači još je pod onim kao dosom.e sada tu zakuca.ok predje to i nekako na neki način se instalira.e sada kada dodje do startovanja winxp krene ali nema onaj ekran sa logom xp već se komp ukoči.znači ne može da se stratuje ali može da udje u safemod...
šta bi tu moglo da bude? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 8.2.2009.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Prvo probaj da boot-ujes sa drugim cd-om a ako nije to onda testiraj hard preko Hiren's boot cd pa onda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni se to jednom desilo i ispalo je da mi je izgreban CD, da ima CRC error, pa sam posle 5 pokusaja nabavio drugi CD i iz prve je proradilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 23.9.2007.
Zahvalnice: 229
Zahvaljeno 72 puta na 56 poruka
|
![]()
skoro sam siguran da je do cd-a... I ja sam imao tih problem i pokusao sa svoja 3 cd-a koja su stara po godinu dana... Doneo mi je ortak nov win cd i sve je iz prve bez problema instalirao!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 7.3.2009.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Nista od navedenog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 281 puta na 187 poruka
|
![]()
Ako je klokovan vrati vrednosti,a jedna nebuloza tako nije hteo isto kao tebi i sta je bilo,verovali ili ne napajanje, nije davalo procu 1.63v,barton nego varira i zbog nestabilnosti skuca,zamenimo napajanje radi,vratimo za inat staro nece,mislim ovo je cudno ali ajd,jer ti svetluca hdd led dioda?
Resetuj bios i vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
led dioda svetluca
bios sam resetovao nije pomoglo napajanje je novo hdd je nov ploča je stara ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
A je li hard SATA, možda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 281 puta na 187 poruka
|
![]()
A mogao bi i da probas cisto ekperiimentalno noviji xp sa recimo sp3,jesi li kad sa tim diskom instalirao kod tebe ili nisi do sad.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom | vanila | Ostale komponente | 3 | 12.3.2009 19:22 |
Problem sa rezachem u Windowsu XP | Akrep | Nosači podataka | 9 | 12.8.2008 18:02 |
Problem sa novim kompom! | Slavke | Kvarovi | 9 | 11.1.2008 18:17 |
Mali, glup, iritirajuci problem sa ikonicama | Damiao | Slobodni softver | 2 | 28.8.2006 11:26 |
Mali problem sa Winamp | Robert | Aplikativni softver | 3 | 22.1.2006 3:26 |