![]() |
![]() |
|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 16.12.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
ne znam da li je moguce ali moze li da se u bat skripti stawi da se skine neki fajl sa interneta i kako ako je to moguce
izvinjavam se ako wec negde postoji owa tema ali ja je nisam nasao na primer da se skine fajl sa ove adrese http://www.sendspace.com/file/e9uriq a ako ne moze u bat onda neki drugi jezik uglavnom treba mi tako nesto pls help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
daj ljudi, pls HELP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
1) Za šta ti konkretno treba?
2) Odakle hoćeš da skidaš fajlove? 3) Da li su u pitanju fajlovi sa nekog file hosting servisa? 4) Koliko plaćaš za rešenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
1. Treba mi radi obrzovanja
2. Pa bas nije i bitno vecinom da budu one "untlited" stranice kao kad kliknes na zakacene datoteke na ovom forumu 3. pa moze i to 4. iskreno ne bih ni platio...... bar mi daj mali help i komandu ili neki program koji to sve odradjuje ili link sa tutorialom.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
skinuo sam curl ali ne mogu da se snadjem koju komandu da kucam da bih skinuo fajl
zelim da skinem fajl sa ove adrese: http://fs03n2.sendspace.com/dl/3b74e...9uriq/game.rar kucao sam curl "link" -o game.rar pojavi se kao da skida ali nista ne skida pise 0% curl -o game.rar "link" opet nista... help |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Prvo, to što pokušavaš je najverovatnije ilegalno s obzirom da, koliko ja shvatam, pokušavaš samom sebi da nagruvaš poene za skidanje fajla koji si ti uploadovao. Ne znam konkretno za ovaj sistem ali na većini file hosting sistema ako neko kao free korisnik skine tvoj fajl ti dobijaš poen za to
![]() E odmah da te razočaram ![]() ![]() S druge strane s obzirom da dotični file hosting sistem verovatno ne dozvoljava pristup putem download managera (što curl na neki način i jeste) ne verujem da ćeš moći bilo šta da radiš sa bilo kojim od download managera osim ako ne nabaviš premium nalog. Tada možeš da se igraš koliko god hoćeš jer se download ne prati preko IP-a već autorizovanih sesija a sa druge strane download manageri su potpuno dozvoljeni. I to ni manje ni više nego onu tvoju virus zavlakušu ![]() ![]() Dakle mani se ćorava posla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Član od: 8.3.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
sto ce mene poeni ........ nisam mislio za to ako hoces da mi pomognes pomogni ako neces poz treba mi za nesto dugo ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dakle jesi nameZola
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci: | ||
Geomaster (9.3.2009) |
![]() |
#10 | |
V.I.P. Programiranje
|
![]() Citat:
![]() Ako hoćeš da skineš fajl sa file hosting servisa treba ti adresa fajla a ne stranice sa koje ga skidaš... Znači u stvari adresa koju kad copy/pasteuješ u browser dobiješ odmah onaj Open/Save dijalog, bez stranice sa download linkom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
Član od: 8.3.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
m pomutio sam se sto se tice accounta ....
![]() dobro sad nije bitno ali otvorio sam ga da ne bude da smaram sa mnogo pitanja ... evo linka i taj sam kucao u curl http://fs03n3.sendspace.com/dl/ee15a...9uriq/game.rar mozda sam negde pogresio u komandi pa ako moze geomaster da mi napises kako treba da izgleda komanda tnx unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Žao mi je ali ako bih ti odgovorio onda bih bio saučesnik u izvršenju krivičnog dela jer sam pomogao osobi koja je protivu pravila ovog foruma otvorila dupli nalog a ja stvarno nemam vremena sada da zbog toga idem u zatvor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]() ![]() trebami to jer hocu da naucim i chita sam nesto da moze preko curl ali ne znam kako to ide i koja komanda se kuca aj pls reci .... a dva puta sam se regovao jer je glupo da non stop otvaram topice |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Novi član
|
![]()
nasao sam komandu i radi
![]() Kod:
curl -O "download link" |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako podesiti down. manager da download ide jedan za drugim? HELP | stanke | Aplikativni softver | 9 | 20.6.2008 16:38 |
22 Ashampoo programa - BESPLATNO | Torrente | Aplikativni softver | 4 | 6.5.2008 0:19 |
Problem download ADSL | mileki | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 4.9.2007 0:13 |
Nemogucnost surfa dok traje download | Mean_Machine | Internet tehnologije | 4 | 13.3.2007 17:41 |
Free download manager u Mozilli? | Cheguevara | Aplikativni softver | 1 | 28.12.2006 21:34 |