![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Novi član
Član od: 22.2.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Jako dobra igra , sad sam već sa sovjetima u Seelowu
Moja preporuka , ali je može biti komplicirana za ljude koji nemaju vremena za učenje kontrola Grafika ima čistu prolaznu ocenu , nije CoH ili WiC ali dovoljno dobra moja ocena bi bila 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() Rađe to igram nego neke FPS-ove koje pređem za jedno popodne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Član
Član od: 17.2.2006.
Zahvaljeno 28 puta na 23 poruka
|
![]()
dovoljno, vise od 20tak. tj skoro 30, a bice ih jos , puno, jer ljudi ce praviti singl misije... vec sam dao link za STORM OF WAR II, a trajanje , pa moze i citavu noc ili VISE dana, zavisi koliko si dobar (ILI SI MANGUP PA 'OCES ODMAH IGRAS NA NAJTEZEM NIVOU...)... prvo se igra na najlaksem nivou ...
Citat:
Citat:
Citat:
NAJOZBILJNIJE, IMA DEMO I PROBAJTE... pa cemo dalje da sabiramo utiske...tj da je hvalimo... ucenje kontrola?.. ma nema toga.. ja sam sve nastavke (od soldiersa do men of war ) presao sa sa 3 kontole.. izaberete direktnu kontrolu, coveka/tenk/top itd pa kontrolisete kretanje strelicama ( kao bilo koja voznja) pucate tj nisanite levim klikom misa, mejnate municiju desnim klikom i to je to... jos su bitne "X"-pogled u inventar i to je to...i naravno kutija za opravku--- najbitniji element u igri... Poslednja ispravka: avtobus on the run (1.3.2009 u 18:29) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Skinucu demo,pa cu videti da li da skidam punu verziju.Samo da nije zahtevna kao shto je demo za Cold War.
Za sada toliko od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Novi član
Član od: 1.3.2009.
Zahvalnice: 5
|
![]()
Imam pitanje u vezi igre, treba mi do 30 sec. da pristupim inventaru vojnika, pa me zanima da li je neko naisao na slican problem i kako ga je resio?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
|
![]()
@Packy
igra uopste nije zahtevna, bas naprotiv... @ivanRA78 hm ,ne znam na sta mislis... ako je fazon da ti treba 30 sek da odradis sta si naumio a vreme tece, igra moze da se uspori ("backspace" pa stavis na 1, 3-ka je normalna brzina igre), a ako je neki bug, to vec nemam pojma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Novi član
Član od: 1.3.2009.
Zahvalnice: 5
|
![]()
Ne,ne radi se o tome,kada zelim da vidim sta se npr. nalazi u tenku(oruzje ili repair kit) pomocu vojnika, znaci X i oko na vozilo, treba mi do 30 sec. da mi se otvori inventar, brzina igre nema nikakve veze sa tim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
Član od: 10.3.2009.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 12 puta na 9 poruka
|
![]()
Ovo je stvarno izuzetna igra. Istovremeno ima kompleksnost igara kakve su Komandosi, ali i razmere misija kakve imaju Sudden Strike i Blitzkrieg. Po meni najbolja strategija na temu drugog sv. rata do sada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igrao sam je.Igra je veoma dobra,ali jednostavno nije za mene.Slazem se sa svim shto je reko Ice-Man .Mozda je josh malo igram,ali nekako me smaraju te dugachke deonice napucavanja sa protivnicima i da postavljam vojnike pored mog tenka.Igracu je mozda jednog dana kada budem maher za strategije,sada moj skill je tek malo veci od amatera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() Baš tako , Jučer sam zauzeo Tobruk s DAK-om , misija trajala 3 sata , onaj tenkovski prodor je nezaboravan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa bez obzira shto sam rekao o njoj sinoc,bash taj zanr shto je WWII strategija me vuche nazad.A ono smorim se maximalno dok se taktichki probijam od lokacije A do lokacije B.Predugo traje,ono kada dobijesh bitku imash osecaj da si dobio rat,a ne ,,samo,, bitku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Član
Član od: 7.3.2009.
Zahvalnice: 11
|
![]()
Igrao sam demo i igra je fantasticna
![]() Jel igra kompabitilna sa vistom jer soldiers nije pa sam morao skidat pec. Poslednja ispravka: _V![R]uS_ (24.3.2009 u 20:44) Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Član
|
![]()
ko hoce moze da otkljuca misije...
upustvo je na : http://www.digitalmindsoft.eu/forums...hp?f=15&t=2499 a vidim da se pojavila rezenzija i u aprilskom SK, izgleda da ce igra ostaviti trag |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Član
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Igra mi je super odlicna, ali imam jedan frustrirajuci problem. Svaki put nakon 15-ak minuta mi restartuje komp, ali bez BSOD-a, samo restart. Pomislio sam da nije nesto do hardvera ali sve ostale igre, pa i najzahtevnije mi rade normalno. No clue?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Član
|
![]() Poslednja ispravka: avtobus on the run (14.4.2009 u 13:07) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Član
Član od: 10.3.2009.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 12 puta na 9 poruka
|
![]()
Gde inace moze da se nadje original?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka
|
![]()
Nigde, pošto za 1C Company igre ne postoji zvanični distributer u Srbiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Član
|
![]()
Momci, kako da postavim mine na frontu?
|
![]() |
![]() |