![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
jos uvek koristim nero 6 ali jece sam malo brisao pio kompu i reko da napravim jedan backup posto cu racunar verovatno za 2-3 nositi na servis pa reko ajde ako budu rusili sistem.
no javio mi se problim: Startovao sam NERO EXPRESS i izabrao rezanje DVD-a, prebacim ti ja sve podatke i idem na rezanje, kad mi izbaci on poruku Error while creating ISO or Joliet file names. Sta sad nece da reze. Probao sam da napravim duplikat nekog diska i uspelo je ali ovo nece! Kako da resim problem, a da ne instaliram neki drugi program da bi obavio ovaj posao. p.s. cini mi se da sam imao vec ovaj (ili bar slican)problem, nesto sam cacnuo i opet je radilo, ali je problem u tome sto se ne secam sta jam tu cackao..... Prilazem sliku kao dokaz (sliko sam mobilnim, ne zamerite) ![]() Hitno mi je, hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.11.2005.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 716 puta na 542 poruka
|
![]()
Pa najlakse resenja problema je da instaliras neki drugi program za rezanje, npr Ashampo burning studio, roxio Disc Creator, CD Burner XP, ili vec koji nadjes. Ima i plugin za total komander koji omogucava rezanje. To je najbezbolnije resnje. Jer iz iskustva znam da nero kad zabaguje, nemoz ni da rezes ni da ga deinstaliras. Ja koristim Roxio i prilicno sam zadovoljan.
I nisi trebao da slikas telefonom. Ima dugme print screen na tastaturi, i kad njega prisnes onda otvoris Paint pa paste na belo, i imas sliku ekrana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
ako neko zna kako da podesim nera da opet radi nek napise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
A vidi se da baš znaš da koristiš Photoshop čim slikaš ekran telefonom
![]() Tvoj problem je što imena fajlova koje ubacuješ u kompilaciju sadrže ne-engleska slova. Otvori Nero Burning ROM, idi na New DVD (UDF) kompilaciju i tu ubaci fajlove pa nareži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Ja sam postavio isto, veoma slicno pitanje u drugoj temi, nije se doslo do resanja, bar u mom slucaju, nije pomoglo UDF i sl., najbolje uzmi neki free program za rezanje i narezi to, tako sam ja uradio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 20.8.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Cd -Dvd r sve je radilo pre instalacije xp sp3,narezujem pomoću Nero 6606 pokazao se dobar.E sad se pojavio problem sa rezanjem dvd .Kad odaberem file za rezanje i krenem dalje u polju iznad kojek se upisuje naziv diska nema ništa(naziv cd-dvd)operacija burn je blokirana.To se nedešava prilikom rezanja cd sve teče po redu i u ono polje je upisano/ HL-DT-ST RW/DVD GCC-4502B/
U čemu je problem,dali bi trebalo posebno instalirati drajver. Poz. svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Можда је нешто до уређаја (нпр. старост).
Едит: Не треба ти никакав драјвер. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Najverovatnije ćeš morati da pređeš na neki noviji Nero.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
|
![]()
hvala na pomoći,stvar je u tome da je rezač odradio 2-3cd kao probu (nov je)
Možda nisam dobro objasnio pa da pokušam ovoko.Slika više govori. poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() 1. Sto ti je stiklirana multisesija??? 2. Idi u Nero info tool. Naravno prvo ga startuj pa izaberi tu opciju. Mora ti prepoznati uredjaj i kojom brzinom reze CD|DVD. A mozes i videti pun naziv rezaca ijos..... Evo ovako. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku AstraLogos na korisnoj poruci: | ||
djole145 (28.2.2009) |
![]() |
#11 |
Novi član
|
![]()
AstraLogos-u hvala na trudu, u nero info je prepoznat rezač (HL-DT-ST-RW/DVD GCC-4520B)neprikzuje ga kao LG,dali je to problem,napominjem sa cd diskovima sve funkcioniše.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Probaj da obrises drajvere za DVD pa resetujers racunar da ih ponovo digne i pravilno ucita rezac. To je ono MY Computers/propertis/hardvare pa stikliras DVD uredjaj pa drajvere obrises. Ako i dalje imas problema sa rezanjem DVD-a ili uzmi neku drugu marku medija, recimo Maxell pa ako i to nece onda skini Nero verziju 7 tj. 759 lite oko 100MB. Odlicno radi i sa BR diskovima. Pozzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
Ako i dalje imas problema sa rezanjem DVD-a ili uzmi neku drugu marku medija, recimo Maxell pa ako i to nece onda skini Nero verziju 7 tj. 759
Probao ali opet ništa,sa koje www.ga najlakše skimem . poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nero reže DVD pola sata..upomoć | real022 | Kvarovi | 12 | 26.2.2008 20:33 |
Lite ON COMBO SOHC-5232K neće da čita DVD, čita i reže CD? | DarkRed_NS | Nosači podataka | 2 | 25.11.2006 22:33 |