Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Sportske simulacije
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 2.1.2009, 4:30   #441
Extreme_player
Novi član

Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom Re: NBA 2k9

Citat:
NastyB kaže: Pregled poruke
Sve to zavisi od broja pobeda i poraza, ako više pobeđuješ, menja im se hemija tima, uigraniji su i samim tim raste. Evo, ja sam bio do skoro negde pri kraju sezone, prvi u ligi, imao par pobeda više od Celticsa i Pistonsa, nisam menjao tim od prve utakmice i hemija je na 92%, baš SVI igrači (uvek imam max 12 igrača u timu, jer više njih oduzima vreme za igru rezervama) su bili u "zelenom" sa +2 do +4 na rejtingu.

Obrati pažnju na PLAYER ROLES u GENERAL MANAGER segmentu, gde piše (gornji desni ćošak) da bi bilo dobro da imaš 5/5 startera, 1/1 sixt man i 2/2 role players. Ukoliko nekog relativno dobrog igrača (rejting 75 pa naviše) dovedeš u tim i ne dodeliš mu makar ulogu ROLE PLAYER dolazi do pada, bez obzira na to koliko igra. Meni je Association mod zato i zanimljiv, jer pre dovođenja igrača treba da paziš, osim na rejting, na nekoliko važnih stvari: 1. Koja mu je uloga u timu (Prospect, Role Player, Bench Warmer...), kao i to kakva je "ličnost" tj. PERSONALITY (Laid back, Neutral, Expressive...), jer su ličnosti sa EXPRESSIVE i UNPREDICTABLE sklone incidentima i prave probleme sa ugovorima, ulogom u timu i samim tim opada hemija čitavog tima ako oni nisu zadovoljni 2. Šta kaže menadžer igrača kojeg želiš da dovedeš (ukoliko ima ono "My client wants a bigger role..." beži od toga, ako to ne možeš da mu daš) 3. Da li mu je važna lova i da li je LOYAL ili ne, jer, ako je, recimo, VERY LOYAL, a finansijska situacija ne mnogo bitna, lako sklopiš novi ugovor za nevelike pare. 4. Dužina ugovora i koliko love uzima po godini, jer ako ima godinu dana ugovora, a nije LOYAL, lako ode u FREEE AGENTS 5. U zavisnosti od pozicije, kakav mu je rejting. Recimo, bekovima mi je bitno da im spolnji šut bude makar B, dok za centre i krilne centre je bitno da im je šut iz blizine bude, takođe makar B. Takođe mi je bitno da im Athleticism i Potential budu što veći.
Evo, skoro sam skunuo neke slajdere, tendencije, itd, pa sam počeo novu Asocijaciju sa Miami Heatom (overall 63, -10 miliona u Sellery Cap-u). Prvo što sam uradio je da sam Wadea (rejting 99) sa još tri osrednja igrača trejdovao u Portland za Roya (88), Odena (82), Aldrigea (83) (svi imaju relativno male plate, ugovore na tri ili više godina i pri tom su svi VERY LOYAL) i Fernandesa (Expressive, problematičan, ali ima rejting 83 i pogodan za trejd). Sledeća stvar je bila da se ratosiljam Shawna Mariona (86, previše love uzima po sezoni) a jedini tim sa pristojnim SF-om, koji pri tom nije "u minusu" je Memphis Grizzlies sa Rudy Gayem (eh, Gay, 82, takođe Loyal i ne uzima veliku kintu, a dobar igrač). Malo se tu ispetljam sa trejdom i imam pokrivene pozicije 2 (Roy) 3 (Gay) 4 (Beasley, Aldrige) 5 (Oden), svi redom VERY ili EXTREMELY LOYAL (jedino je Beasley EXPRESSIVE ličnost, ali ako je zadovoljan kao starter, ne pravi probleme, već suprotno od toga). Zatim Aldrigea i Fernandesa trejdujem za nekog dobrog pleja (u mom slučaju Crawforda iz Warriorsa) i imam vrlo dobar tim, plus što je "saldo u banci" sada na + 4 miliona. Naravno, pre prve utakmice je hemija bila na 8%, svi su pali u rejtingu za 2-3, jer je mnogo novih igrača, ali sam pravilno "pazario" igrače sa timskim ulogama tako da budu u PLAYER ROLES šemi: 5/5, 1/1, 2/2, i posle šest utakmica (4-2) timska hemija je na 26%, svi su najmanje "Content" (zadovoljni) i sve kreće na bolje.
Malo deluje komplikovano na prvi pogled, ali kad "pohvataš konce" ludo je zanimljivo! Nadam se da ti je ovo malo pomoglo...
Uh,bas si se maximalno uzivo u ovo...salim se naravno.
Ja obicno uzmem memfis zbog salary cap-a,izvrsim neke sitne trejdove tokom sezne,i onda u pred sezoni uzmem nekog odlicnog igraca koji je odlucio da isproba slobodne vode
Extreme_player je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 22:02   #442
King James
Starosedelac

Član od: 20.12.2007.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 709 puta na 309 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku King James

Evo mojih top 10 kucanja.Ali samo ''baptizing'',ne obicna zakucavanja Ako vec mislite da gledate,gledajte u HD,ovako je ocajno...

http://www.youtube.com/watch?v=J3GhYgmO90g
King James je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.1.2009, 2:09   #443
Kovle
Član

Član od: 16.3.2008.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Ljudi malo cu da vas smorim evo bas sada sam instalirao igricu ali ne mogu da pohvatam sve komande npr. kako u quick game da zakucavam. Bas su glupo uradili komande jos trebam da koristim i numpad. Inace grafika je extra. Sve sam stavio na high i AA na 8x. I sta mi znaci ono pored igraca u odbrani ono sto se pojavljuje pored igracevih nogu
Kovle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.1.2009, 2:25   #444
King James
Starosedelac

Citat:
Kovle kaže: Pregled poruke
Ljudi malo cu da vas smorim evo bas sada sam instalirao igricu ali ne mogu da pohvatam sve komande npr. kako u quick game da zakucavam. Bas su glupo uradili komande jos trebam da koristim i numpad. Inace grafika je extra. Sve sam stavio na high i AA na 8x. I sta mi znaci ono pored igraca u odbrani ono sto se pojavljuje pored igracevih nogu
Po 106871. put...Kad ides ka kosu drzis Sprint+Shoot...
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku King James na korisnoj poruci:
Kovle (3.1.2009)
Stara 3.1.2009, 3:15   #445
Kovle
Član

Član od: 16.3.2008.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Citat:
King James kaže: Pregled poruke
Po 106871. put...Kad ides ka kosu drzis Sprint+Shoot...
I jos nesto jel igras na tastaturi ili na gamepad-u. Nikako ne mogu da se snadjem na tastaturi sa kontrolama. Koje su tvoje kontrole ako igras na tastaturi. Ili ako bi neko mogao da mi preporuci neke slicne kontrole kao na nba live-u 08. Hvala
Kovle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.1.2009, 3:26   #446
King James
Starosedelac

Citat:
I jos nesto jel igras na tastaturi ili na gamepad-u. Nikako ne mogu da se snadjem na tastaturi sa kontrolama. Koje su tvoje kontrole ako igras na tastaturi. Ili ako bi neko mogao da mi preporuci neke slicne kontrole kao na nba live-u 08. Hvala

Igram na gamepadu,tako da ti ne mogu pomoci
Stara 3.1.2009, 13:13   #447
WU TANG CLAN
Član

Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 165 puta na 84 poruka

Citat:
Neces se naigrati na tastaturi,nabavi gamepad.
WU TANG CLAN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.1.2009, 16:54   #448
BaJa VuJa
Član

Član od: 8.12.2006.
Zahvalnice: 0
Slanje poruke preko MSN-a korisniku BaJa VuJa

da li ce i kada izaci eurelague patch za nba 2k9??? inace se ubijam od igrice,extra je....na high detaljima....
BaJa VuJa je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.1.2009, 17:50   #449
Extreme_player
Novi član

Citat:
BaJa VuJa kaže: Pregled poruke
da li ce i kada izaci eurelague patch za nba 2k9??? inace se ubijam od igrice,extra je....na high detaljima....
Patch je u izradi...
Stara 3.1.2009, 19:37   #450
BaJa VuJa
Član

Član od: 8.12.2006.
Zahvalnice: 0
Slanje poruke preko MSN-a korisniku BaJa VuJa

a zna li se kolika ce velichina patcha biti??? i koji ce sve timovi biti???
BaJa VuJa je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.1.2009, 0:14   #451
Extreme_player
Novi član

Cool Re: NBA 2k9

Citat:
BaJa VuJa kaže: Pregled poruke
a zna li se kolika ce velichina patcha biti??? i koji ce sve timovi biti???
Hmm...velicina? dobro pitanje,ne zna se...ali nece biti bas mala,bar 300mb+
Bice:
AJ Milano
Alba Berlin
Asseco Prokom
Air Avellino
Cibona
CSKA Moscow
DKV Joventut
Efes Pilsen
Regal FC Barcelona
Fenerbahce Ulker
Le Mans
Lottomatica Roma
Maccabi Electra
Montepaschi Siena
SLUC Nancy
Olympiacos
Panathinaikos
Panionios On Telecoms
Partizan
Real Madrid
Tau Ceramica
Unicaja
Union Olimpija
Zalgiris

+ 6 timova iz uleb kupa
Dynamo Moscow
Khimki
Lietuvos Rytas
Pamesa Valencia
Red Star Belgrade
Zadar

U patch-u ce biti sve(faces,portraits,arenas,fans)

Pojavice se pocetkom 2009.

Znaci januar,eventualno februar...
Stara 4.1.2009, 0:42   #452
King James
Starosedelac

A ko to pravi? Mislim,nisam zainterosan ni malo,ne znam ni zasto ovo pitam,al' ajd'...
Stara 4.1.2009, 3:40   #453
Borowatz
Veteran

Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 78 puta na 55 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku Borowatz

Moram da pitam ovo, kad pokušam da promenim role igraču, igra mi kaže da nemam više promena dostupnih, kad ću moći da ih dobijem?
Pokušavam da promenim to što imam 4 sixth man-a.
Koliko znači promena trenera? Vidim da je fil76 otpustila čiksa, pa sam mislio ja da ga uzmem jer je bolji od mog (thunder).
Rudy Gay(mem) i Nick Young(was) mi fenomenalno igraju. Pored bargnania(tor), okura (utah->mem). Već su u timu bili westbrook, collison i durant. Doveo sam još barryja, bellinellija, oberta, gellabala,iz portlanda sam doveo blakea, čini mi se da se tako zove, play je.
Imam skor 40-16, prva sezona.
Borowatz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.1.2009, 4:06   #454
King James
Starosedelac

Citat:
Borowatz kaže: Pregled poruke
Moram da pitam ovo, kad pokušam da promenim role igraču, igra mi kaže da nemam više promena dostupnih, kad ću moći da ih dobijem?
Pokušavam da promenim to što imam 4 sixth man-a.
Koliko znači promena trenera? Vidim da je fil76 otpustila čiksa, pa sam mislio ja da ga uzmem jer je bolji od mog (thunder).
Rudy Gay(mem) i Nick Young(was) mi fenomenalno igraju. Pored bargnania(tor), okura (utah->mem). Već su u timu bili westbrook, collison i durant. Doveo sam još barryja, bellinellija, oberta, gellabala,iz portlanda sam doveo blakea, čini mi se da se tako zove, play je.
Imam skor 40-16, prva sezona.
WTF? Pa samo jedan moze biti The Sixth Man...
Stara 4.1.2009, 16:40   #455
Extreme_player
Novi član

Citat:
King James kaže: Pregled poruke
A ko to pravi? Mislim,nisam zainterosan ni malo,ne znam ni zasto ovo pitam,al' ajd'...
Sta onda pitas???
I ja sam nekad napaljen na NBA,ali u evropi se igra KOSARKA,u eropi svako moze da se pokaze,cak i u 30+ godini... U NBA obicno oni koji su bili odlicni u srednjoj skoli ti ce biti odlicni i u NBA,ti ce biti "superstars" i ti isti ce biti medju prvih 20 skorere lige... retko koji autsajder se moze dokazati(Novicki,Torkoglu..)
savetujem ti da predjes na Evropu
Stara 4.1.2009, 17:09   #456
King James
Starosedelac

Citat:
Extreme_player kaže: Pregled poruke
Sta onda pitas???
I ja sam nekad napaljen na NBA,ali u evropi se igra KOSARKA,u eropi svako moze da se pokaze,cak i u 30+ godini... U NBA obicno oni koji su bili odlicni u srednjoj skoli ti ce biti odlicni i u NBA,ti ce biti "superstars" i ti isti ce biti medju prvih 20 skorere lige... retko koji autsajder se moze dokazati(Novicki,Torkoglu..)
To sto si napisao me ne zanima tako da si dzabe trosio tastaturu,i jos mi nisi odgovorio na pitanje...Mene to da zanima ja bi gledao...
Stara 4.1.2009, 17:22   #457
goodlikesweeper
Veteran

Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka

Citat:
Extreme_player kaže: Pregled poruke
Sta onda pitas???
Pa postoji valjda razlog iz kog je autsajder?Valjda postoji razlog iz kog ga trener drzi na klupi?Sigurno ne samo zato sto je iz evrope.I Milicic bi bio superstar da zna da igra kosarku,umesto sto glumi americke rvace cepajuci dres na pola.I imas bolje i losije timove,ali skoro da nikad ne mozes biti 100% siguran u pobedu,koliko god bolji da si.Nikad mi nisu jasni ljudi koji govore kako NBA kosarka losa za gledanje.Valjda zato sto se u igra u americi,pa ono,ajde da je mrzimo...

NBA FTW!

Poslednja ispravka: goodlikesweeper (4.1.2009 u 18:52)
goodlikesweeper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goodlikesweeper na korisnoj poruci:
King James (4.1.2009)
Stara 4.1.2009, 18:23   #458
djapens
Član

Član od: 10.12.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 14 puta na 9 poruka

Evo sta mi se danas desilo u igri...:
http://www.youtube.com/watch?v=KEKThBcoYBk
djapens je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.1.2009, 18:28   #459
La.Prestige
Starosedelac

Član od: 24.8.2008.
Zahvalnice: 634
Zahvaljeno 461 puta na 290 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko AIM-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko MSN-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko Yahooa korisniku La.Prestige Slanje poruke preko Skypea korisniku La.Prestige

Hehe,tako se i mom drugu isto desilo,i mislim da je isto poslao na youtube.
La.Prestige je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.1.2009, 18:50   #460
King James
Starosedelac

Joj vise oni i njihovi glitchevi,pa oce li vise neki patch da sve to resi...Jbt,igram onu asocijaciju moram posle svake tekme da back upujem save da se nebi zarazio onim glitchem sa namernim faulom...Moram da strepim
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 0:00.