![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Novi član
Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() Ja obicno uzmem memfis zbog salary cap-a,izvrsim neke sitne trejdove tokom sezne,i onda u pred sezoni uzmem nekog odlicnog igraca koji je odlucio da isproba slobodne vode ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Starosedelac
|
![]()
Evo mojih top 10 kucanja.Ali samo ''baptizing'',ne obicna zakucavanja
![]() http://www.youtube.com/watch?v=J3GhYgmO90g |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Član
Član od: 16.3.2008.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ljudi malo cu da vas smorim evo bas sada sam instalirao igricu ali ne mogu da pohvatam sve komande npr. kako u quick game da zakucavam. Bas su glupo uradili komande jos trebam da koristim i numpad. Inace grafika je extra. Sve sam stavio na high i AA na 8x. I sta mi znaci ono pored igraca u odbrani ono sto se pojavljuje pored igracevih nogu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku King James na korisnoj poruci: | ||
Kovle (3.1.2009) |
![]() |
#445 |
Član
Član od: 16.3.2008.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
I jos nesto jel igras na tastaturi ili na gamepad-u. Nikako ne mogu da se snadjem na tastaturi sa kontrolama. Koje su tvoje kontrole ako igras na tastaturi. Ili ako bi neko mogao da mi preporuci neke slicne kontrole kao na nba live-u 08. Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Igram na gamepadu,tako da ti ne mogu pomoci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Član
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 165 puta na 84 poruka
|
![]()
Neces se naigrati na tastaturi,nabavi gamepad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Član
|
![]()
da li ce i kada izaci eurelague patch za nba 2k9??? inace se ubijam od igrice,extra je....na high detaljima....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Član
|
![]()
a zna li se kolika ce velichina patcha biti??? i koji ce sve timovi biti???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Novi član
|
![]()
Hmm...velicina? dobro pitanje,ne zna se...ali nece biti bas mala,bar 300mb+
Bice: AJ Milano Alba Berlin Asseco Prokom Air Avellino Cibona CSKA Moscow DKV Joventut Efes Pilsen Regal FC Barcelona Fenerbahce Ulker Le Mans Lottomatica Roma Maccabi Electra Montepaschi Siena SLUC Nancy Olympiacos Panathinaikos Panionios On Telecoms Partizan Real Madrid Tau Ceramica Unicaja Union Olimpija Zalgiris + 6 timova iz uleb kupa Dynamo Moscow Khimki Lietuvos Rytas Pamesa Valencia Red Star Belgrade Zadar U patch-u ce biti sve(faces,portraits,arenas,fans) Pojavice se pocetkom 2009. Znaci januar,eventualno februar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Starosedelac
|
![]()
A ko to pravi? Mislim,nisam zainterosan ni malo,ne znam ni zasto ovo pitam,al' ajd'...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Veteran
|
![]()
Moram da pitam ovo, kad pokušam da promenim role igraču, igra mi kaže da nemam više promena dostupnih, kad ću moći da ih dobijem?
Pokušavam da promenim to što imam 4 sixth man-a. Koliko znači promena trenera? Vidim da je fil76 otpustila čiksa, pa sam mislio ja da ga uzmem jer je bolji od mog (thunder). Rudy Gay(mem) i Nick Young(was) mi fenomenalno igraju. Pored bargnania(tor), okura (utah->mem). Već su u timu bili westbrook, collison i durant. Doveo sam još barryja, bellinellija, oberta, gellabala,iz portlanda sam doveo blakea, čini mi se da se tako zove, play je. Imam skor 40-16, prva sezona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() I ja sam nekad napaljen na NBA,ali u evropi se igra KOSARKA,u eropi svako moze da se pokaze,cak i u 30+ godini... U NBA obicno oni koji su bili odlicni u srednjoj skoli ti ce biti odlicni i u NBA,ti ce biti "superstars" i ti isti ce biti medju prvih 20 skorere lige... retko koji autsajder se moze dokazati(Novicki,Torkoglu..) savetujem ti da predjes na Evropu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
![]() Citat:
NBA FTW! ![]() Poslednja ispravka: goodlikesweeper (4.1.2009 u 18:52) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goodlikesweeper na korisnoj poruci: | ||
King James (4.1.2009) |
![]() |
#458 |
Član
Član od: 10.12.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 14 puta na 9 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Starosedelac
|
![]()
Hehe,tako se i mom drugu isto desilo,i mislim da je isto poslao na youtube.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Starosedelac
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |