![]() |
![]() |
![]() |
#361 | |||||||||
Deo inventara foruma
|
![]()
Ahhaaaaaaa
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Patton na korisnoj poruci: | ||
goodlikesweeper (29.12.2008), lake_bolt (30.12.2008) |
![]() |
#362 | ||||||||
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Pogledaj recimo smisao iza svakog dogadjaja,npc-a,njihovih postupaka,dizajna cudovista u dvojci.Uf...kako ja tu igru volim ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() edit:Ali,mislim da vidim sta je glavna stvar oko koje se ne slazemo.Ti vidis SHH kao zabavan nastavak fransize koju volis,dok ja licno ni ne zelim SH igru ako nije na dovoljnom nivou kvaliteta. ![]() Poslednja ispravka: goodlikesweeper (29.12.2008 u 14:22) |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Veteran
|
![]()
Da,u pravu si,nazalost.ALI,ne mislim na sve igre,samo na serijale koji su meni znacajni.Tomb raider,Witcher(nadam se da ce jos igara izlaziti),Silent hill.Za drugo me briga,nisam toliko probirljiv...
Kontas? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Član
|
![]()
Zar nije SH od početka takav? "Iskakanje ispred nosa" je više Resident Evil/Dino Crisis i ostali Capcom fazoni (čak su ga i u Zeldu ubacili od kad su počeli na njoj da rade)...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Hippy Tesla na korisnoj poruci: | ||
goodlikesweeper (30.12.2008) |
![]() |
#366 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa igra SH na tu loptu, ali mislim da u Homecoming ima mnogo manje tog skriptovanog iskakanja ispred nosa, nego u prethodnim delovima. Opet sve zavisi kako ko sad dozivi igru, tesko je ovde biti objektivan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Član
|
![]()
Ja sam na GTu gledao trailere i recenzije, i ne sviđa mi se combo-jumbo. Koliko smo ortak i ja shvatili, Alex nauči par combo trikova i onda postaje Rambo za sirote halucinacije SHa. Nikada nisam u igrama gotivio to "Ja sam ratni veteran, opak sam i nemojte se zezati sa mnom!" *Tam-tam-taaaaaaam*
Takođe (koliko sam shvatio) igra nema mnogo veze sa Alessom/Cheril/Heather već je kao SH2 zasebna priča. Samo, SH2 je objašnjavao kako SH once in a while okuplja "grešne" i pokušava da im iizvuče "tamu iz srca". Ovde ne vidim neku povezanost ni sa time. Nije da ne želim promenu u igri, gledaću španske serije ako hoću istu priču rastegnutu na pet epizoda. Samo, The Room nije bio nešto naročito, osim što je lep na oko. A ni tu nije bio bolji od SH3. Ali, oprostio sam im, pošto The Room nije ni planiran da bude deo SH serijala već zasebna igra. I šta Pyramid Head radi u Homecomingu? Zar nije Masahiro Ito sam rekao u Book of Lost Memories da je Pyramid Head Jamesov privid, da ga je James manifestovao svojim prisustvom u Silent Hillu i da nema veze sa onime što je Walter Sullivan ili bilo ko drugi video. hoćemo li u Homecomingu videti Mariu ili Vincenta koji nas čekaju iza ugla sa nekim savetom? |
![]() |
![]() |
goodlikesweeper (30.12.2008) |
![]() |
#368 |
Veteran
|
![]()
^Ostaje samo jednu stvar da te pitam:Koliko ti je Akira i njegov doprinos(dakle,audio) znacajan u Silent Hill igrama?Ukoliko jeste,nabavi igru,ja je samo zbog toga i igram,covek je ponovo sam sebe prevazisao!!!Ako nije,stay away.Vidim, razumes se u SH igre, od njih kao i ja trazis ono najbolje,sto ce reci,mani se homecominga.
Sta radi pyramid head?Pa nista,izvodi kabare tacku za ventilatore!hahaha(odgledaj zero punctuation review odmah sad,ako vec nisi,uzivaces,obecavam ti!) Ima jedna scena sa njim u nekom razrusen hotelu,lol,umro sam od smejanja!hahahaha I said it before,I'll say it again-od svega sto cini dobru Silent Hill igru,homecomming ima samo Akiru,nista vise!On odrzava fransiczu u zivotu,ako mene pitas.Taman kad me kopiranje filma i nedostatak straha iznervira toliko da hocu da obrisem igru,krene FANTASTICNA melankolicna piano melodija,ili bolesni pozadinski zvuci... ![]() ![]() ![]() Mada,kad malo bolje razmislim,nabavljanje silent hill homecoming OST-a (320 kbs,po mogucnosti) deluje kao malo bezbolnija ideja! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
ne mogu igrati igru zbog moje konfiguracije jeste da nisam ni istalirao ali pise da igra ne podrzava moju graficku nemate pojma kako se osecam dusa mi place
![]() kad se setim svih tih nastavaka i straha koje sam proziveo...damn my pc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Veteran
|
![]()
Da li si ovo probao:
http://boris-vorontsov.narod.ru/index_en.html ???Ovi patchevi resavaju neke glupave probleme u igri,nastale zbog loseg portovanja,kao sto je a glupava nekompatibilnist sa nekim ati karticama. Ili ti je kompjuter jednostavno mator? |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goodlikesweeper na korisnoj poruci: | ||
Ekiman (2.1.2009) |
![]() |
#371 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
![]()
Imamo istu graficku. Mogu da pokrenem igru i radi ona, ali kako radi... uh. Verovatno tu lezi problem :/
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nillaith na korisnoj poruci: | ||
Ekiman (2.1.2009) |
![]() |
#372 |
Starosedelac
|
![]()
pa imamo istu graficku ali tvoja je bolja jel je GT da li jako secka jesi probao pachve?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
tesko ovo je moj komp: ![]() Moj računar: 2.800gh 1gb-rama gf6600td |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Starosedelac
Član od: 16.11.2008.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 301 puta na 247 poruka
|
![]()
ljudi pomagajte.ubacio sam SH homecoming , resio problem sa zvukom i krenuo da igram.Ali problem je sto kod prvih vrata sa sifrom moj lik stoji u mestu, moze da se rotira ali ni korak dalje.Nekako se tu iskobeljam malo napredujem i udjem u svoju kucu izgovorim cuvene reci l am home i opet isto.Dajte neko resenje pa necu valjda celu igru igrati na srecu i nadi da nece blokirati a save point je podaleko.
PS. igra mi deluje super |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Veteran
Član od: 11.2.2007.
Zahvalnice: 128
Zahvaljeno 37 puta na 35 poruka
|
![]()
Odgledo sam film Jacob's Ladder (1990), čuo sam na par mesta da je taj film inspiracija za serijal, ima sličnih elemenata, muuuzika, atmosfera, čak i ugao kamere u filmu, kada lik istražuje metro je sličan, preklapanje stvarnosti i pakla (il šta već)... Jako psihopatski horor, baš kao i igra
![]() Sad da nađem baš film po igri Silent Hill (2006) |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Veteran
|
![]()
^^
I ja sam ga odgledao i to dva puta u zadnja dva dana!Mnogo dobar...i stvarno jeste bolji silent hill film od silent hill filma! ![]() ![]() Ali stvarno je mnogo dobar.I da,onaj drugi deo price u Homecomingu,koji nije prekopiran iz silent hill filma, je ustvari prekopiran iz Jacob's Ladder filma ![]() Dakle: 60%Silent hill movie price,20%Jacob's Ladder price i jos 20% otprilike nije maznuto vec smisljeno. Sledece,svi novi gameplay elementi koji su dodati su upotpunosti preslikani iz Residen Evil igre(igara).Mogucnost otvaranja vrata normalno ili naglo,nova kamera prilikom koracanja i over the shoulders pogled prilikom koriscenja oruzja,quick time eventi koji se aktiviraju kad te protivnik zgrabi...dakle,SVE novo je upotpunosti PREKOPIRANO iz RE4. A zasto sve ovo pricam?Pa da porucim vama sa geforce 6600 da ucinite sebi uslugu i ne nervirate se,posto ne propustate N-I-S-T-A!I ne salim se,mrtav sam ozbiljan.Igra ima zarazan gameplay,i ono,zabavna je ako nabedite sebe da to nije silent hill igra,ali stvarno nemate razlog da se nervirate,kad kupite bolji komp odigracete,moz' mislit'.Predjite Silent hill 2 ili 3 po treci put,da neki drugi kraj dobijete i videcete vise novih stvari nego u celom homcomingu. ![]() To je izgleda normalna stvar u gaming industriji,kad jedna igra lose prodje(iako nije bila sad bas toliko losa),trazi se novi razvojni tim(po mogucnosti americki ![]() ![]() Igre posle ove ce biti bolje,originalnije,posto ce sada razvojni tim imati vise slobode sigurno,ali nemate sta veliko da ocekujete, bez Team Silenta nema dobre silent hill igre,isto kao sto bez Core Designa nema dobre Tomb Raider igre.Sve je to bajno i sjajno,i svi mi ocekujemo puno,ali na kraju kad sve saberes i oduzmes dobijes jednu prosecnu igru koja ne moze ni patos onim dobrim starim da ljubi.TR underworld na primer,poceo lepo ali na kraju...zalosno... ![]() Vi budite optimisti ako zelite,ail ja necu-Silent hill is dead!A ako me sledeca igra ubedi u suprotno ja cu zajedno sa Yahtzee-om izvaditi sam svoju kicmu i pojesti sam svoje du*e! ![]() ![]() Bice jos magle,sexy bolnicarki( ![]() ![]() Poslednja ispravka: goodlikesweeper (2.1.2009 u 16:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Veteran
|
![]()
Odgledo sam i film po igri, nije loš, samo što ne odgovara na neka pitanja, ali to je i očekivano.
Spoiler za maglu:
Spoiler za kraj filma:
Ako volite Silent Hill, odgledajte i film, ako već niste, samo nemojte puno da očekujete od Holivuda. Ja sam igrao 2,3,4 deo, nisam igrao 1 zato što nema PC verzije, možda probam preko emulatora za PS1. Za Homecoming čekam da nabavim konzolu, pošto ima tolko bagova u PC verziji, a i mrzi me sad... P.S. A, da, direktno sa GameRankInfoNetwork: Next year it's Silent Hill MMORPG! |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | ||
Član
|
![]() Citat:
Imam sve OSTe, japanske i evropske verzije, i ako je samo OST vredan igranja, pa će gi nabavimo! Hvala na savetima, dobri seljanine. ![]() Citat:
Spoiler za kraj filma:
A Silent Hill 1 postoji kao PC vetzija, tačnije neoficijelna PC konverzija. Ima je ovde. Trebaće ti image PSX CDa, za koji ti ne smem dati link, nek' ti je Bog u pomoći. Napravljen je tako što su modifikovali ePSXe emulator tako da radi kao jezgro SH PC verzije, a takođe podešen da najbolje za tu igru i radi, pa u 90% slučajeva nema bagova. Osim kod nepopularnih grafičkih čipsetova. |
||
![]() |
![]() |
worm4 (3.1.2009) |
![]() |
#379 |
Veteran
|
![]()
OK, naći ću kopiju SH1 za PS1, ali šta znači ''Works specifically with the region 1 encoded Silent Hill game.''?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Član
|
![]()
To nema veze sa mozgom. Kao radi samo sa NTSC (američkom) verzijom. Ja imam PAL (evropsku) verziju i dao sam sestri da igra pošto nema PSX i radi. NTSC verzija se razlikuje po uvodnoj rečenici (sam početak uvoda) i po monstrumima koji predstavljaju nagorele bebe, Stalker-i, koji su u PAL zamenjeni Mumbler-ima.
Nego, jel' pominjao neko da mu zvuk ne radi na Homecoming-u? Da li se popravlja isto kao SH2, smanjenjem akceleracije zvuka ili kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Silent Hill | FMW_SLaUGhter | Kompjuteri i film | 36 | 13.5.2006 23:46 |