![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kakva mjuza http://www.youtube.com/watch?v=Xq7OtL77dfI
Silent Hill 3 - numera kada se prikazuje statistika na kraju iliti "Save Before Quit". To samo ja kukam sto Homecoming nema statistiku, ne obracajte paznju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Član
Član od: 14.12.2008.
Zahvalnice: 150
Zahvaljeno 20 puta na 11 poruka
|
![]()
Jos nisam resio problem sa tonom.Probao sam i sound>standard aceleration i nista.Da nije mozda problem do igre,losa kopija,da se ne mucim vise i da probam da nabavim drugu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Vrlo je moguce i to.. Znam da se igra pojavila u dve verzije, GTI i TDM. Sad ti vidi koju imas, pa probaj sa drugom. Ali pitanje da li ce i to da sredi stvar, jer kao sto kazem, igra je jako bagovita...
Kod ortaka npr jos uvek nisam uspeo da sredim zamrzavanje na svakih 15sec... ![]() Edit: pre nego sto se bacis na nabavljanje igre, probaj jos ovo, konkretno v7 patch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Član
Član od: 14.12.2008.
Zahvalnice: 150
Zahvaljeno 20 puta na 11 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Starosedelac
|
![]()
Nema na cemu, drago mi je da sam pomogao.
@NenadN, znam, ali neki ljudi su imali problema sa jednom verzijom igre, dok im je druga radila dobro, i obrnuto. Ko ce ga znati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
![]()
Hm,meni zvuk s vremena na vreme postaje..pa,"distorziran",ako me razumete.Muzika i cut scenes nemaju problema,vec samo zvuci tokom gameplay-a.Efekti,voice acting.Da li bi to mogao popraviti sa nekim od ovih patcheva?I kojim?
Inace,Akira je PONOVO sam sebe prevazisao.Muzicki genije.Ni vise ni manje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Starosedelac
|
![]()
Distorziran zvuk se resava ovim patchem. Ima ga tamo u onom linku sto sam dao, posebno je naglaseno da resava bas taj problem
![]() http://boris-vorontsov.narod.ru/silenthill5patch10.zip |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
goodlikesweeper (18.12.2008) |
![]() |
#349 |
Veteran
|
![]()
Joj sto sam corav!
![]() Da popravlja,ali usput izbrljavi jos 100 stvari.Cak kaze da ne smem staviti detalje na high.Ne znam,probacu da napravim nesto od toga. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Član
Član od: 19.6.2006.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 69 puta na 41 poruka
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: wega (23.12.2008 u 0:43) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Starosedelac
|
![]()
Probaj ovaj patch, mom ortaku je sredilo taj problem sa crnim teksturama.
http://boris-vorontsov.narod.ru/silenthill5patch11.zip |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
wega (22.12.2008) |
![]() |
#352 | |
Član
Član od: 19.6.2006.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 69 puta na 41 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Starosedelac
|
![]()
Ma da, to je posledni patch sa tog linka, nego meni kad je ochitao ovu stranicu na forumu, videlo se samo pola tvog posta, pa ja cim sam video problem sa crnim teksturama, brze bolje sam ti odgovorio... Nisam video da si citirao DeCoya. Moja greska
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Član
|
![]() Citat:
To je Akira Yamaoka - ... and The Angels Weep ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Član
|
![]() Citat:
Koliko stvarcica imas, toliko ih je u SOBI, u sobi ih teras, koliko se secam, a ne u Otherworldu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka
|
![]()
Kakav je novi deo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Veteran
|
![]()
A ja bas mislim da bi ovo trebao da odgleda:
http://www.escapistmagazine.com/vide...ill-Homecoming ![]() SK review me je zestoko razocarao...milsim,nek kaze da je igra dobra kao tamo neka random akciona igra,ali kao nastavak SH fransize,ne,nikako.Je*i ga,ne znam za druge,ali ono sto je meni bilo najbitnije u SH igrama je bas originalnost i kreativnost razvojnog tima,strah,jeza,NEPREDVIDIVOST.I sad,ovi ameri naprave igru koja nema NISTA OD TOGA i svi okolo ih velicaju...mislim stvarno,ljudi su oduzeli svu zabavu iz setanja po groblju u horor igri...a da ne pricam kako ce velik deo price i dizajnerskih resenja znati ako je odgledao film.Evo sad su me u kuci napali neki likovi sa gas maskama(da,potpuno preuzeti iz filma),i stvarno vise nemam ni volje da igram.Eto,prvi put da se stvarno slazem sa zero punctuation review-om.Stvarno je covek sve lepo objasnio,posto koliko vidim i on voli SH2 koliko i ja.Posebno obrati paznju na deo price o bolnicarkama i njihovim dekolteima. Hm,ja bih rekao da je Alex ustvari tamo neki obican covek koji je pre spavanja odgledao kraj nekog filma o americkim vojnicima(posto se u igri to toliko malo i spominje),i posle toga Silent Hill the movie pa posle kad je legao da spava te dve stvari mu se izmesale dok je sanjao.Ja jedino tako mogu da objasnim desavanja u igri! ![]() Eto,neki malo drugaciji stav od tvog,za iznesenim razlozima, pa nek se covek pronadje tamo gde mu odgovara,posto, ako se zanemri da homecoming silent hill igra i posmatra se kao survival akciona igra sa mnogo dobrom zvucnom i muzickom podlogom nije ba toliko losa.Dakle,sve zavisi kako se gleda ili od stepena tolerancije,koji kod mene i nije bas toliko velik ocigledno...ali sta da radim,ja ne bih da igram SH igru da bi se izivljavao na cudovistima,doom 3 postoji za tako nesto.Sh je uvek bio mnogo vise od toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zao mi je sto si se razocarao, ja sam inace pisao recenziju...
![]() Kao sto sam rekao... ako poredis Homecoming sa drugim i trecim delom, igra definitivno ne donosi nista novo. Znaci originalnost je nula. Ako je poredis sa The Room, onda je igra izuzetna (bar po meni). U tekstu sam pokusao da izvagam nesto izmedju toga, niti da kazem da je igra totalno bez novih ideja, niti da je dignem u nebesa zbog bljutavog Room-a. Pomenuo sam da nije originalna, pomenuo sam da je prica malo hmmm... onako; ali tehnicki i produkcijski gledano mislim da igra izuva samo tako. Takodje je pitanje dal je kriv Konami ili Double Helix. Ko je pisao scenario, ko je radio realizaciju svega toga? Double Helix je zasigurno radio developing. Sto se horor elemenata tice, nema strecanja u smislu da ti nesto iskoci ispred nosa. Po mom misljenju to je najgluplji element horora ikada izmisljen i primenjen u filmovima/igrama, jer tako moze svako da se uplasi. Mislim da SH sad vise igra na loptu, horor detalji i horor atmosfera koja se polako uvlaci igracu u kosti i pocinje da ga uznemirava, tako da je igracu konstantno "neprijatno". Strecanje je samo trenutni dozivljaj koji te prodje za sekund (+ nije nimalo zdrav). |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Veteran
|
![]()
A ti si pisao!
![]() Da,video sam da si na kraju napisao da igra nije originalna,ali onako,cisto usput,dok si to trebao OVOLIKIM slovima naglasiti.I,ti si poredio sa SH2 i SH3 a ne sa the room.Da si poredio sa The Room ne bi se ni bunio,ta igra me ne zanima puno,prva 3 dela su SH igre,ako se ja pitam.Team Silent FTW! I zar je bitno da li je kriv konami ili DH?Ono sto je bitno je da iz nekog razloga Team silent nece da nastavi sa radom. ![]() Takodje,trebao si pomenuti da je igra dosta lose portovana sa konzola.Mislim,crveni kruzici svuda umesto da mi pise ime komande,i sad ja treba da nagadjam sta je sta.I bagovi,naravno,jos uvek mi je zvuk distorziran.Konzolaski ogranicena grafika...nista od toga nisi spomenuo...a vidis vec nekih 15 neoficijalnih patcheva je izdato,i jos uvek nisu reseni svi bagovi. Horor?lol?Pazi,ne znam da li postoji neki covek ko se lakse plasi od mene,a dok sam ovo igrao,bio sam napet na 2,3 momenta ali ISKLJCIVO zbog Akire i njegovih bolesnih zvukova.Sama igra je toliko predvidiva da je to prosto komicno.I bas ima in your face horor.Kad ti ono cudo iz vode iskoci,ono u zidu pocne ruku da ti vuce,kad one kutije padnu sa plafona na samom pocetku.I ja to sve gledam i smejem se-ovo je silent hill?Lol...U SH2 sam stalno bio na ivici stolice,iako se nijednom u igri nije desio BU! scare.I sve zbog nepredvidivosti. ![]() Evo,uzmi primer onog nivoa u kanalizaciji u SHH:ceo je bio POTPUNO predvidiv!Prvi put kad smo oboje prosli kroz vrata,odmah sam znao da ce drugi put biti problema.Cim sam video vodu dole,odmah sam znao da ce mi ona spodoba iskociti.Cim sam video onu okruglu siroku prostoriju i resetke na njenom kraju,odmah sam znao da ce ova plavusa proci a da cu ja ostati da se borim sa hordama karakondzula.I kako sad da me uplasi nesto sto je toliko predvidivo? Takodje,dizajn nightmare world-a je nista posebno,i uopste nije strasan.Ja isprva nisam ni skontao da se nalazim u njemu.Moz misliti,malo rdje i skripanja.Vau,kako je to strasno.Bre,umalo nisam srcku dobrio kad sam presao u nightmare world u SH2 u onoj bolnici.One bolesne teksture vrata,ko od mesa ljudskog da su.Pa bolnicarke.Pa izadjes napolje,a ono magla,mrak, spodobe koje lutaju okolo,negde u tvojoj podsvesti, i kojih je toliko da ih ne mozes poubijati sve da hoces,vec trci i ne osvrci se!... ![]() ![]() ![]() IGN review mi je delovao kao pljuvacina,ali kad sam odigrao igru do pola,vise ne.Jednostavno je iz tog ugla gledao igru,i dao joj zasluzenu 6,7 ocenu,ako se ne varam.Gamespot je bio malo blazi,i gledao je igru malo sire,dakle ne samo kao SH nastavak,i dao joj negde oko 8.Dobro,takodje se slazem. Spoiler za ocena:
p.s. upravo zbog tog idiotskog strecanja i drugih cheap trikova ja zelim da pokrenem peticiju o dodeljivanju zabrane za razvoj horor igara jenkijima. ![]() Poslednja ispravka: Patton (29.12.2008 u 13:43) Razlog: ocena u spoiler |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Silent Hill | FMW_SLaUGhter | Kompjuteri i film | 36 | 13.5.2006 23:46 |