![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Zdravo...
Treba mi naslov jednoga filma...problem je u tome nisam siguran ko ima glavnu Ulogu ![]() U filmu se radi o jednom ubistvu(silovanju) jedne cure...optuzenik je glumaz Russel Crowe(nisam 100% siguran).on je vec u zatvoru, a njegova advokatiza pokusava da dokaze njegovu nevinost.sta vi sami kroz film isto mislite...tu postoji jedan video na kojem je prikazana ta djevojka kako umire, svezana za stolizu i umotana u nailon...na kraju filma on je optuzen na smrt ili tako nesto nisam siguran u glavnom posao za advokaticu je zavrsen..i njoj onda stigne kuci poruka od njega(Russel Crove) i nastavak videa koji ima policija i koji je do tada prikazivan..na videu se vidi on(Russel Crowe) kako izlazi pred kameru i prekida video snimak. ah da i jos nesto: to ima jos jedna sumljiva osoba, jedan muskaraz..koji prati tu advokatizu...i jos nesto mozda glupo ali bitno u fimu je prikazano da je taj muskaraz fan od Opere(mislim na musiku). Film ili je malo stari ili je radnja filma u starijem vremenu napravljena neznam tacno... eto to je to sto snam o filmu ja mislim da je ta advokatiza glavna uloga samo nemam pojma ko ju glumi ![]() ![]() bio bih vam puno zahvalan ako mi iko od vas moze reci naslov toga filma ili bilo koji Tipp dati..izvnite za moj los srbski jezik i hvala u napred pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
1. Ne sećam se o kom se filmu radi (čini mi se da sam ga gledao), jer u više njih je radnja vrlo slična onome što si opisao.
Ako te ne mrzi, pročešljaj ovaj spisak. Ja probao, i najsličniji tvom misterioznom naslovu je ovaj film. 2. Verovatno će neko ko to može da prebaci sve ove poruke u temu koja je namenjena sličnim zahtevima i potragama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
ne nasalost ne...oba su filma malo starija od ovoga i kao sto rekoh ta advokatiza ima glavnu ulogu..ustvari se u cjelome radi samo o njenoj istragi...ponekada ide u satvor kod Russel Crowe...
I jos nesto jeli ima neki sajt na kome mogu da vidim sve filmove od jednoga glumca cak i filmove u kojima nije glavnu ulogu ima? hvala u naprijed pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 22.10.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Po tvom opisu radnje, lici mi na Zivot Dejvida Gejla, a glavne uloge su Kevin Spejsi i Kejt Vinslejt.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Hogar Strashni na korisnoj poruci: | ||
alex_svabo (18.11.2008) |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
Definitivno po opisu bi trebalo da se radi o ovom filmu, verovatno je covek greskom stavio Rasela Crowa kao glavnu ulogu. Znam ovaj film omiljen je mom prijatelju i naterao me je da ga odgledam ali nije i s dopao nekako mi je jako patetican, nisam popio tu pricu o zrtvovanju ima boljih na tu temu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci: | ||
alex_svabo (18.11.2008) |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
e momci puno vama hvala na vasoj pomoci...to je taj film...thx very much!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Puštanje filma u mrežnoj grupi | alien | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 30.1.2008 22:20 |
Tražim starije igre | worm4 | O igrama uopšte | 64 | 2.9.2007 20:40 |
"Čupanje" zvuka iz filma | svetlanalane | Video/TV softver | 16 | 8.2.2007 23:30 |
kako razdvojiti 2 dvd filma na posebne diskove | demo | Video/TV softver | 1 | 7.9.2006 10:19 |
Iseci dio iz filma tipa MPEG2 | GakunGak | Video/TV softver | 6 | 18.7.2006 23:14 |