![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Imam ADSL i od nedavno mi se desava da sa explorerom mogu po nekad da pretrazujem (i to ako me usreci),ali nema sanse da skidam,a sa firefox-om samo da otvorim home page,i tu mu bi kraj,ako hocu da pretrazujem,ne moze da nadje adresu ili vrti u prazno.Zanimljivo je to sto utorrent radi,i konekcija je prilicno brza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
A kako radi bez torrenta ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Zavisno da li imas Adsl modem ili Adsl ruter... taj problem (Adsl modem) se moze javiti recimo ako skidas nesto uTorrent-om i modem ne moze da vise izdeli protok da prosledi za surfovanje web-a dok je sa Adsl ruterom druga stvar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Najverovatnije si popravio svoj operativni sistem, mozda reinstalacije pretrazivaca urodi plodom ali cisto neverujem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Sa torrentom nikako ne radi, by the way,na zalost i veliku moju tugu imam usb modem,mada ovo mi se do sada nije dogadjalo. Juce sam instalirao windows,ali i dalje mi kida zivce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 2.6.2008.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 23 puta na 8 poruka
|
![]()
Heh i ja imam slican problem: koristim mozillu i uspjeva da mi samo otvori google,a kad treba nesta u njemu da pretrazim ni da makne.Inace ostale internet aplikacije rade normalno(mogu da chatujem preko mirca,da skidam sa torenta...).U cemu bi mogao biti problem?inace sve ovo se desava preko dial up-a.Kada sam koristio kablovski internet bilo je ok,naravno dok nisam pokusao nesta da skinem sa torenta,onda sam mogao odmah zaboraviti na surfanje iz vec pomenutog razloga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Problem je u torrentu koji otvara ogroman broj konekcija. Iako mozda ne koristi veliki protok, sam broj konekcija zagusuje protok, a desi se i da se dostigne limit broja otvorenih konekcija (ogranicenje xp-a) i tada nove konekcije ne mogu da se otvore.
Resenje je ograniciti maksimalni broj konekcija u torrentu. Za µtorrent se to radi na kartici Bittorrent, opcija Maximum Global Number of Connections, za ostale torrent klijente se snalazite sami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 2.6.2008.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 23 puta na 8 poruka
|
![]()
Da to stoji kad koristim torrent!Ali nije mi jasno zasto ne mogu da otvorim ni jedan web sajt preko dial up-a iz google-a i onda kada ne koristi torrent vec bih samo da surfam!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Moguce je da imas neke viruse/spyware koji koriste deo protoka (skeniraj sistem), ali moguce je i da je u pitanju jako losa konekcija. Koju brzinu prijavljuje kada se konektujes? Pogledaj sta se desava u Task Manageru na kartici Network dok si povezan preko dial up-a i recimo skidas neki fajl sa neta (bilo sta, samo da download traje minut-dva ili duze).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Novi član
|
![]()
Uzeo sam conexant router(ADSL 512 sezampro),net fino radi,ali na utorrentu mi se javio crveni znak uzvika,umesto zelenog kruga?
![]() Poslednja ispravka: patche_82 (6.8.2008 u 4:47) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
najgora stvar koja moze da mi se desi jeste da provajder nezna koji je model ove furune sto je dial-up (ne bih da preterujem)3x brzi. Pitam se sta bih bilo da nakacim jos jedan komp kada se sa jednim muci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]() Citat:
![]() Kod nas obicno na tim radnim mestima rade ljudi koji pojma nemaju o poslu kojim se bave, ako ih pitas nesto u vezi modema ili sl. kao da si ih pitao da ti pricaju o Zanzibaru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Ima oznaka _ dve nalepnice sa barkodom i naj bitnije od sega (sto nema veze sa paradajzom) njihova reklama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
V.I.P. Zaštita
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku paulvandyk68 na korisnoj poruci: | ||
patche_82 (7.8.2008) |
![]() |
#19 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
V.I.P. Zaštita
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa zvukom u Premieru 6.0 | psmokvic | Video/TV softver | 2 | 9.12.2006 22:11 |
Problem sa internetom | solid_snake | Kvarovi | 3 | 27.8.2006 21:11 |
Cudan problem sa Internetom | nikornla | Kvarovi | 1 | 22.5.2006 9:41 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |