![]() |
![]() |
![]() |
#301 |
Starosedelac
|
![]()
Hm, Iris.. i tata bi sine...
![]() Ali nešto mi kaže da su me moji matori krajem osamdesetih sa nepunih deset godina naVatali da čitam Erotiku.. pa bre.. "u jadu bih se zabavio" ![]() U to vreme bio sam ograničen na prljave materijale koje mi je povremeno doturao ujak.. moguće da je i Erotika bila tu (znam da sam bistrio neke Sexarion stripove ![]() ![]() A za Sirius sam čuo, ali kao kroz maglu ![]() E da, u to vreme sam čitao i Galaksiju.. nadam se da me to bar malo vadi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 317
Zahvaljeno 188 puta na 90 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ajd jos jednom da ponovim (mada već i vrapci sa grana pricaju.... ) http://pc.sux.org Arhiva SK-a od 1984 do 1997 godine.... Ako ima neko neki broj koji jos nedostaje u arhivi i ako ima skener pri ruci bili bi mu zahvalni da utrosi malo vremena i doprinese jednom lepom poduhvatu... A ko nema, nema veze.... nek downloaduje i čita legendu ! ps. Naravno čitam sk od 10-1984 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]()
Od 2000, ali nazalost ne stignem da kupim svaki broj,uvek se rasproda i to u celom gradu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Član
Član od: 6.2.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Od 11/95 imam sve brojeve
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Starosedelac
Član od: 6.4.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 920 puta na 515 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Naravno, i Galaksija je bila sjajna. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
C64 Legend
|
![]()
Ja sam malo zakasnio pa citam Sirius tek poslednjih nekoliko godina zavisi kako se domognem "novih brojeva"... takodje mi je zao sto je Galaksija (doduse ona od '94 pa nadalje) prestala da izlazi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 317
Zahvaljeno 188 puta na 90 poruka
|
![]() Citat:
![]() I moje prvo čitanje Nečeg Tolkinovog sem hobita je bila ta priča u Alefu.... predivno štivo.... A sirius smo počeli čitati na letovanju u hrvatskoj kad je ćale kupio dva tri broja jer je mislio da je to neki krimić.... ![]() Kad bolje razmislim Sirius je bio glavni razlog što sam toliko zagrizo za fantastiku... p.s. Izvinjavam se što nije baš vezano za temu..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 621
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
zoran845 (20.5.2008) |
![]() |
#313 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Starosedelac
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 1.189
Zahvaljeno 661 puta na 483 poruka
|
![]()
ja sam citao od prvog broja (oktobar 1986), tada sam mastao o spectrum-u...
a 2 godine kasnije dobio commodore 64... prestao sam silom prilika da citam pocetkom 90-tih (otisao u vojnu akademiju, pa sve sto posle toga ide po redu...) citam ga ponovo i redovno od 2000... kad su se zavrsili svi ratovi ... trebalo bi ubaciti dvd sa programima i demo(n)ima u casopis makar i cena bila veca. svaki izgovor na tu temu tj. to pitanje je bu.. ..it ! nije bitan uopste kvalitet papira (kada govorimo o ceni) ne treba da pozadina bude tamna (crna) eto na brzinu napisano (da ne napisem nabacano) poz svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Starosedelac
|
![]()
heh
Sirius gutam u svim oblicima od kada znam za sebe. Skoro sam nashao par brojeva, smezuranih, punih prashine, a videcemo... u narednom periodu bi trebalo da se domognem nekih skeniranih brojeva. ![]() SK sam ponekad chitao kao klinja u osnovnoj, a od kraja 2000. [mislim da je novembar u pitanju, ne znam ni gde su mi svi brojevi, nazalost...] redovno pazarim. :] Pored Politikinog zabavnika, SK mi je omiljeni[ji] chasopis. :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Član
Član od: 13.11.2007.
Zahvalnice: 161
Zahvaljeno 84 puta na 51 poruka
|
![]()
Pažnja Pažnja Achtung Achtung
Nadjeno.... Šta? Pa? Citat: Inace ne mogu da nadjem jedan broj koji je posebno interesantan. Naime stariji forumaši (mojih god. tj. 30) se verovatno secaju Alana Čumaka i njegove isceliteljske slike koja je izlazila u TV Reviji. E i SK je imao isto iscelitelja koji je danas jedan od urednika.... Sa sve isceliteljskom fotografijom... Evo ga ![]() Znači odštampajte, uradite sve po uputstvu ako nemate joystick iskoristite na WASD i miša a uz blagoslov MAGIC Vase možete koristiti i odštampanu verziju pošto originala nema. E ovo moram staviti i kao posebnu temu u Cvet Kompjutera ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Maverick na korisnoj poruci: | ||
Lokigodofirendlies (9.6.2008), NaraYan (27.3.2009), PopMilo (9.6.2008), renegade_of_funk (16.9.2008) |
![]() |
#317 |
Član
|
![]()
prvi broj od 1997. kad sam dobio komp onda sam malo pauzirao jer mi nisu radile nove igre, i nastavio kad sam kupio novi komp 2002. pa sve do danas, svaki mesec na kiosk...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 621
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]() A, to ne .... mogu samo scanove da postavim .... šza će moje dete da čita? Misliće da sam bio nepismen u tim godinama, da sam čitao samo zagora i alan forda .... ovako: Vidiš, sine, ( u stvari sinovi, već ih imam dvojicu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Starosedelac
|
![]()
Omg, o čemu vi pričate.
![]() ![]() Ja čitam od 99-00', taman kada se završio rat i kada sam naučio čitati.Nemam baš sve primerke, ali retko kad se desi da ne kupim, može me sprečiti samo neka elementarna nepogoda. Poslednja ispravka: La.Prestige (12.1.2009 u 17:34) Razlog: pomisliće neko da sam nepismen |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neredovno mi je matorac kupovao brojeve 2003,te godine sam dobio i prvi komp(pa da se informishem) i matorac je hteo da se vezem zbog njega shto mu je i uspelo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ajd da izglasamo najbolju 6600GT karticu | Erdeljan Boris | Grafika | 60 | 18.6.2011 15:32 |
Svet kompjutera 3/2006 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 76 | 27.11.2006 0:54 |