![]() |
![]() |
|
Forum o forumu Pitanja, sugestije i problemi u radu s našim forumom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku lijenština na korisnoj poruci: | ||
genius (20.2.2008) |
![]() |
#63 |
Starosedelac
Član od: 6.4.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 920 puta na 515 poruka
|
![]()
Kako ja vidim stvar, strpljenje i tolerancija su potrebni na obe strane, ali naravno da neka pravila moraju da se poštuju. Ne mogu doći u tuđu kuću, a da ne ispoštujem domaćina. Ukratko, sve se svodi na kulturu, koja je poslednjih godina nešto u zapećku. Na neke ni lepa reč ne radi, a i kako bi, kada ni sami ne znaju šta zapravo žele, ali su voljni da po svaku cenu larmaju jer im nešto ne odgovara. Meni kad neki kodeksi ponašanja ne odgovaraju, ja se u tim krugovima ni ne krećem. Iluzorno je objašnjavati gazdi da nije u pravu kad si sam pristao na njegova pravila. Ovo je naravno slikovito objašnjenje ne baš kulturne atmosfere koja u poslednje vreme vlada na forumu, gde se svaka opaska i različito mišljenje shvata lično. Forum je virtuelna zajednice grupe istomišljenika koji treba da služi za argumentovanu razmenu mišljenja, pomoć onima kojima je to potrebno i opušteno druženje. To da svi mi treba da imamo makar minimum kulture bi trebalo da bude stvar koja se podrazumeva. Žao mi je što nije tako, a još više mi je žao što se nekima na lep način ne može objasniti ono što ne bi ni trebalo da se objašnjava - da je kultura izražavanja ono što ih predstavlja našoj virtuelnoj forumskoj zajednici. Svi se mi znamo "preko žice" i niko od nas ne zna kakva je većina ljudi "sa druge strane". Da li je neko ustao na levu nogu pa je došao da se istrese na drugima, ne poštujući tako sve ostale članove ili mu/joj je dosadno pa otvara besmislene teme samo da bi ubio vreme. Nema veze, tu su moderatori i administratori kojima uvek mora da bude dobar dan, koji nikada ne smeju da pogreše i koji će očistiti đubre za ignorantnima da drugima ne bi preseo dan. Dragi moji forumski sunarodnici, obostrano poštovanje je osnova za bilo kakav razgovor koji može doneti pozitivne rezultate i učiniti ovaj forum još boljim na radost "obe strane", a ne prepucavanje i drugi vidovi nekulture.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Ulmawen na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#64 | |
Novi član
Član od: 15.2.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 33 puta na 10 poruka
|
![]() Citat:
Takođe,to su ljudi koji razumeju kako forum funkcioniše i spremni su da žrtvuju svoje slobodno vreme kako bi obrisali,premestili,ispravili pravopis..itd u porukama koje su poslali ljudi koji previše cene svoje vreme da bi poslali korisnu poruku bez pravopisnih gršaka na pravo mesto. Znam da NjegovaWisost ne misli ovo ozbiljno i razumem da je to samo šala.Prosto želim da naglasim da biti deo osoblja u forumu znači da je ta osoba puno puta pomogla nekome i, možda, jednom i meni zatreba njegova/njena pomoć.Najmanje što mogu da uradim da bih zaradila tuđu pomoć (da,pomoć bi trebalo da se zaradi) je da koliko god mogu olakšam tim ljudima posao.Da li će se ta pomoć ogledati u tome da ću ja pomoći nekome kome je ta pomoć potrebna i time uštedeti vreme nekom moderatoru,ili ću pre postavljanja pitanja dobro pregledati ne samo ovaj forum već i ostatak interneta i u svojoj poruci (poslatoj na pravo mesto) opisati sve što sam do sada pokušala (makar to nemalo nikakve rezultate),potpuna je svejedno.Poenta je da učinim sve kako bi moderatori i administratori imali što manje posla oko mene a što više diskusija i zdrave razmene mišljenja i znanja samnom. Premalo puta se ljudi zahvale osoblju što imaju neko lepo mesto na kome će razgovarati o svojim hobijima,profesijama,problemima... Hvala osoblju Sveta kompjutera ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku milana_c na korisnoj poruci: | ||
Chivan (22.2.2008), NjegovaWisost (20.2.2008) |
![]() |
#65 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
![]() U pravu si, moram se malo uozbiljiti, u zadnje vrijeme i u stvarnom životu ne odgovaram normalno na pitaja... Ili što bi rekli ovi naši idioti sa Ustavnog, "bolje i najgori ustav nego nikakav" ![]() little off: U petak putujem na Kosovo i Metohiju, na veliki protest sa grupom studenata sa pravnog, pa da se pozdravim sa vama, ko zna hoću li se živ vratiti ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Starosedelac
|
![]()
Pa dobro, valjda treba da težimo ka dobrome, odnosno da se upoređujemo sa boljim forumima, a ne sa onim lošijim? To bi bilo isto kao kad bi rekao "život u Srbiji je fenomenalan...mislim, vidi kakav je u Somaliji"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Valjda bi bilo normalno očekivati da su i ti ljudi bar malo civilizovaniji, ako ne i produhovljeniji. P.S. Naravno da ogromna većina postova tamo nije takva, ali hteo sam da pokažem: 1) da se njima omaklo nešto što je (verujem) na ovom forumu nezamislivo da se dogodi. 2) da je moderacija tamo očajna, jer čak nisu ni izbrisani navedeni postovi, a kamoli da je neko kažnjen. Da sve bude još i gore, pljuvanje je nastavljeno... ![]() Poslednja ispravka: zoran845 (6.4.2008 u 0:59) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() A u državama kao što je moja i tvoja kultura nikada nije bila na nekoj visokoj razini. A ta pitanja uglavnom postavljaju ljudi s 5 postova u godini dana. A da poruke nestaju nestaju. Početnike to često zbuni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Veteran
Član od: 6.11.2006.
Zahvalnice: 570
Zahvaljeno 169 puta na 94 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Auh...zar i ovo postoji... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Član
Član od: 4.1.2008.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 57 puta na 21 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da treba da postoji sloboda govora, koja ovde ne postoji, ne mislim samo na ovaj forum. Svako bi trebalo da kaze ono sto misli. Ja obicno malo kad cugnem sve istresem. Jer zasto bih samo ja znao nesto, a da to ne cuku i drugi.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
Iilija64 (25.5.2008) |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]()
Ma uzalud je govoriti o demokraciji ili o nečeme sličnome kad jedan tip može doživotno zabraniti nekome da bude na forumu samo jer se on osjeća uvrijeđenem zbog nečega. Osoba o kojoj govorim lako se se prepoznati u ovome postu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.234 puta na 1.273 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Kako nismo? Evo
![]() ![]() Kafu ste već popili, cigaru - po želji, imamo i to, a rakijica je na stendbaju ![]() Pa, izvol'te ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku VojaM na korisnoj poruci: | ||
fingerprint (25.5.2008), player1 (12.8.2008) |
![]() |
#80 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dimo na korisnoj poruci: | ||
donator99 (25.5.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Skaliranje slike sa kompa na LCD TV | mickey | Grafika | 1 | 13.7.2008 21:46 |
Vasi poceci na ovom forumu | zidan grobar | Brbljaonica | 38 | 1.2.2008 0:18 |
DOLE SNEG na forumu - uklonite FleŠ | nikolam | Forum o forumu | 52 | 4.1.2008 10:54 |
Pomozite svim neznalicama (meni) na forumu :) | rudar | Pravljenje igara | 256 | 16.11.2007 23:18 |
Zene na forumu !? DA ili NE? ("Kada ce biti vise zena na forumu?") | aurora | Brbljaonica | 283 | 8.7.2007 0:31 |