![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
|
![]()
Da, ali BenQ ipak nije neki totalni noname autsajder.
![]() Btw, sad me ovoliko spominjanje Dell računara podseti na razgovor dve saradnice: S1: Pala sam s nogu. Ovi moji u firmi rešili da skroz obnove računarsku opremu i sad su sve kancelarije pune IT opreme koju treba instalirati. S2: Znam, i kod nas je bilo slično pre neki mesec. Doduše sada je sve OK. S1: A ko vam je dobavljač? S2: Mi koristimo samo Dell-ove. S1: Aha, pa ih posle sami sklapate? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Novi član
Član od: 18.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Dimo je lepo rekao! Dzabe tebi sto imas lap, kada ne mozes da nadjes drajvere za graficku! Prica ti je opasna, mozda te saradnice rade na Zelenjaku ili na Kvantasu!
Procitaj najnoviji broj sk-a i pogledaj odgovor redakcije na pitanje jednog citaoca (i/o port "Prestigio")! Slican je to brend! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.659
Zahvaljeno 11.214 puta na 7.171 poruka
|
![]()
Daj bre, nemoj da porediš BenQ koji iako je tajvanski proizvođač je prisutan na tržištu već više od 20 godina, sa tamo nekim Prestigiom koji btw ni nema svoju proizvodnju već taj nazovi brend lepe na kineske proizvode
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Sve su to kineski proizvodi, šta je Lenovo?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
|
![]()
lame...
Moram da te demantujem - ne radi na Kvantašu ili Zelenjaku (uprkos tome što smatra da se računari sklapaju iz/od Dell-ova) nego na projektu koji posredno finansira Kraljevina Švedska..inače je inženjer geodezije - ako te interesuju detalji.. http://www.swedesurvey-srbija.info/ P.S: Da ne radiš ti na Kvantašu ili Zelenjaku kad si već toliko upoznat sa tematikom / profilom ljudi tamo ? ![]() Poslednja ispravka: Dimo (6.5.2008 u 20:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Starośeđelac
|
![]()
Molim da se ogranicimo iskljucivo na pricu o brendovima i njihovom kvalitetu, dostupnosti i cijeni, to ocigledno treba autoru teme dok se on ne pojavi i da nam blize objasnjenje sta ga interesuje, u suprotnom tema ide pod kljuc jer i ovako ne sluzi mnogo cemu korisnom, a potencijalno je leglo spama.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dimo na korisnoj poruci: | ||
shrafko (6.5.2008) |
![]() |
#27 |
Član
|
![]()
Ja imam Asus-ov laptop i prošlo mi je kroz ruke mnogo "asusa" i po meni imaju solidan odnos cena kvalitet... može da bude i bolji
ali ACER, FS, TOSHIBA, DELL, HP ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Novi član
Član od: 18.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Nije bitno koliko koja firma postoji na trzistu vec je bitno sta pravi (kvalitet, pouzdanost, servisna podrska)! Nasa Zastava proizvodi automobile dugo godina, ali opet ne moze da se poredi sa drugim inostranim firmama! Mozda te tvoje koleginice misle da sklapaju komp, a ono u stvari ves masina
![]() Trenutno studiram na grf-u! Lepo rece Bryan Fury ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji laptop da uzmem | sangoku | ŠDK - Prenosni računari | 16 | 22.5.2008 13:39 |
koji softver je najbolji za gledanje TV-a? | Aleksandar1987 | Video/TV softver | 15 | 13.2.2007 23:29 |
Koji internet je najbolji? | LunaticRS | Internet usluge | 1 | 30.1.2007 20:05 |
Koji je cooler najbolji za Athlon Xp | Mr.Eco | ŠDK - Osnovne komponente | 6 | 3.5.2006 22:48 |
Koji Slack da instaliram na stariji laptop? | damon | Slobodni softver | 2 | 12.1.2006 14:14 |