![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 19.3.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kupio sam danas ATI Radeon x1650, i kartica sasvim dobro radi, ali kada probam da ukljucim neku igru(probao sam NWN2 i PES2008) kratko normalno radi, a onda se jednostavno iskljuci monitor i pocne da prikazuje nedostatak signala. Komp i dalje radi, kao i igra. Znao sam da Catalyst drajveri prave probleme sa agp slotom(koji koristim), pa sam instalirao Omega, ali ni sada oni ne pomazu. Da li postoji neki nacin da se ovo sredi, mozda neko podesavanje ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 21.9.2007.
Zahvalnice: 2
|
![]()
Ako ti je za utehu i ja isto imam problem sa tom grafikom. Pogledaj temu malo ispod tvoje. Ako nadješ rešenje javi, mada ja razmišljam da je vratim prodavcu. Ionako sam vratio staru u komp. Ovako mogu bar nešto da odigram. Probaj na AMD-ovom sajtu da nadješ rešenje. Ja nemam više živaca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
ja imam doticnu karticu vec 8 meseci (agp izvedba) i nemam tih problema, jedino je monitor poceo da otkazuje ali (suzi i potamni sliku, i dalje radi, ali je gotov
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
Ma ja sam procitao negde na netu da to zna da zeza zbog napajanja, kao nema kartica dovoljno napajanja, pa se gasi pri vecim naporima(tj, samo kad se igraju igre). Sad, ne znam, da li da povecam voltazu na agp portu, mozda to pomogne ?
Edit: Nije pomoglo, izgleda da meni treba bolje napajanje, posto mislim da je kartica sama po sebi u redu, jer gubim signal samo u igrama i nigde drugde. Poslednja ispravka: Ragnaroz88 (20.3.2008 u 12:39) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.187
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
Pre nego što doneseš krajnju odluku obavezno isprobaj karticu na drugoj mašini (sigurno imaš nekog prijatelja, komšiju) kako bi bio siguran da problem nije u kartici. Ako kartica tamo radi ispravno, onda je stvar najverovatnije u napjanju, eventualno u neispravnoj ploči.
Poslednja ispravka: Nergal (22.3.2008 u 10:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 364 puta na 273 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
Cekaj, koje vise dodatno napajanje, ima jedno koje sam povezao, i nema vise koliko sam video. Da, probacu kod druga, a njegov GeForce 7600GS cu probati kod sebe, pa ako sve bude bilo kako treba, mozda i zamenimo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
meni je jeftino napajanje bukvalno pregorelo kad sam kupio tu graficku....sad sam kupio neko od 50€
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa povezivanjem mp3 playera sa kompom | Partybreaker | Kvarovi | 18 | 9.4.2008 14:17 |
Problem sa MS Office-om | dbaja | Aplikativni softver | 5 | 19.3.2008 9:32 |
Cena Google AdSense reklama (najvece i najnize) | freeminder | Internet usluge | 19 | 28.2.2007 23:06 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |