![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
Pregled rezultata glasanja: Da li ste za vise zena na forumu? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
198 | 90,00% |
Ne |
8 | 3,64% |
Mozda |
14 | 6,36% |
Glasova: 220. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#181 | |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka
|
![]() Citat:
I OVO postoji! ![]() Tamo moze da se postavi tred "obrnutog" naslova - "Forum na zenama!? DA ili NE?" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#182 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#183 |
Veteran
|
![]()
Iskreno receno nisam ocekivao da ce ovaj sobicak dostici ovoliki broj postova, ocekivao sam manje-vise samo DA-NE glasanje i to je to, ali ovo....
Toliko prepucavanja oko jednog tako malog ali intrigantnog pitanja: Zene na forumu !? DA ili NE? Naravno ja sam galasao za DA. Zasto? Pa zato sto ako to pogledamo sa sesksualne strane, ukoliko bi sve bili muski polovi to bi onda bio nekako gej forum, a opet ukoliko bi sve bili zenski polovi to bi bio lez forum.To je samo neko moje objektivno misljenje, jer kao sto svi znamo bez zena se ne moze ![]() Tako da ne mozemo bez njih cak i na forumima, imajte u vidu da su zene sada svuda, na radnim mestima o kojima su ranije mogle samo da sanjaju, uzmite na pr. emisiju koja se emituje na TV be 92 o Donald Trump-u, i videcete da je njegov glavni savetnik zena, ili ako pogledate sadasnje voditeljke na TV-u ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Novaković
|
![]()
Ako mene pitate apsolutno bespotreban poll. Ne vidim ama bash ni jedan normalan razlog zasto ne bih ja (ili neko drugi) zeleo zene na forumu. Posebno kada je u pitanju IT forum kao ovaj (da je automobilizam u pitanju pa da se razume
![]() ![]() Poslednja ispravka: Simke (21.2.2006 u 2:42) |
![]() |
![]() |
#185 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
ovakva tvoja rečenica donekle nespretno iznosi tvoj stav o nežnijem polu... takve predrasude mogu da ti se osvete u životu... ja znam i vidim da se mi muškarci masovnije bavimo računarima, kolima, ratovanjem i još mnogim drugim stvarima... kao što je tačno da se žene više bave kuvanjem, štrikanjem, podizanjem dece i takođe mnogim drugim stvarima... u svakom slučaju svi imamo puno, puno da učimo... ps više volim da učim od ženskih, nežnih, pametnih, šašavih i nestašnih bića tako neophodnih mom grubom muškom neznanju... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#186 |
Starosedelac
|
![]()
" ....mom grubom muškom neznanju.."
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
ne razumem šta si hteo da kažeš... |
|
![]() |
![]() |
#188 | |
Novaković
|
![]() Citat:
Ček ček druže, pogrešno me razumeš ![]() ![]() ![]() ![]() A na ovo "takve predrasude mogu da ti se osvete u životu" mogu da ti kažem samo: "been there, done that" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#189 | |
Novi član
|
![]() Citat:
svakom anstajnu je potrebna mileva ![]() |
|
![]() |
![]() |
#190 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Svaka cast za komentar. |
|
![]() |
![]() |
#191 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#192 |
Član
|
![]()
Kada budem procitao nešto pametno od ženske članice u vezi IT biću presrećan i pozvaću je na parče reform torte
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#194 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.234 puta na 1.273 poruka
|
![]() Citat:
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku sa iskustvom! |
|
![]() |
![]() |
#195 |
Član
|
![]()
Vrlo malo citas, u suprotnom bi ti trebalo vise komada torti.
|
![]() |
![]() |
#196 |
Član
|
![]()
Iskreno govoreći ovaj forum ne bi ni postojao da se verovatno par muških jedinki nije ujedinilo u zajedničkom cilju, i ova slova koja kucam ne bi bez njih postojala, a da li će ona da ih dofarbaju.....pa jbg to je kao so.. može bez njih al je bljutavo
|
![]() |
![]() |
#197 |
Član
|
![]()
Nesto bih se slozila sa postom oluje od malopre, a tebi bih dala da ti doveka bude bljutavo.
|
![]() |
![]() |
#198 |
Član
|
![]()
Nemoj da počnemo o stastistici i Zvonku Mihajlovskom, ali je činjenica da su ženske jedinke jako slabo prisutne iz jedinog razloga što ih to ne zanima, pa Bože moj ovde bar nema diskriminacije , ko vam brani.... a ovih par izuzetaka potvrđuju pravilo i nalaze se u fazi razmatranja statističke greške
|
![]() |
![]() |
#199 | |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]() Citat:
LOL! i da sam jede bljutavu reform tortu doveka!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Član
|
![]()
Ja torte ne jedem ali sam uvek voleo izraz voljenog lika dok pretura po onim mlevenim lešnicima sa vrha, a volim kada ostanete bez argumenata i počnete onako ženski, udarci ispod struka
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Avatari na forumu | Sasa | Forum o forumu | 1 | 16.1.2007 18:29 |