![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#81 |
Veteran
Član od: 25.7.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 258 puta na 113 poruka
|
![]()
Ma cemu nerviranje - gde moze covek protiv struje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]()
Ako necete da budete besni neigrajte Pes 2008 jam sam batalio i evo sad meditiram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 145 puta na 110 poruka
|
![]()
Ranije sam lupao po tastaturi (pri igranju Mario Kart na N64 emulatoru kad bi me drug preteko a ja mu vodim ceo krug) ali konzolu postujem kao majku...
![]() Sad se vise ne nerviram za igrice...U istoj situaciji samo se nasmesim i kazem : 'Ajdeeeeeee....' |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Juce sam skinuo demo TimeShifta i uzeo da ga igram na Skilled modu(srednji novi tezine).Otprilike na pola nivoa je obracun sa 4 lika...
Ja uzmem ubijem jednog, drugog, treci me gadja iza neke kutije, a raspali joypad preosetljiv, puska trza...Na kraju sam taj deo nivoa ponavljao 10 puta, a svaki put kad bi me ubili doslo mi da uzmem joypad i razvalim ga o ovaj svoj monitor.Naravno, to nisam uradio ![]() PES me recimo, nikad nije nervirao.Ali pucacine bogami jesu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.195 puta na 7.160 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Član
Član od: 22.12.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 31 puta na 23 poruka
|
![]()
Ja recimo kad me iznervira neka igra udarim u zid, pa me posle toga nedelju dana boli ruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Član
Član od: 7.11.2007.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 30 puta na 11 poruka
|
![]()
Posto imam puno mjesta na stolu, nikad nisam zakacio tastaturu, ali je monitor primio dosta udaraca.
Stari dobri CRT. Kako su me samo pointeri u C++ nervirali. ![]() Jos me 3DSM nervira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Član
Član od: 23.9.2007.
Zahvalnice: 229
Zahvaljeno 72 puta na 56 poruka
|
![]()
Prvi korak je: AAAAAAAAAAAAAAAAA NEEEMOOOOOGUUUU DAAAAAAA VEEEERRRRRUJEM
Drugi korak je: UDARAM TASTATURU (posto je najeftinija) Treci korak je: GRIZEM MIS I onda kazem sebi sto se ja bezveze nerviram!!!!!!!! Zatim uninstaliram igricu!!!!!! ETO SAMO U PET KORAKA RESIM SLUCAJ |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Nikako(bar kod mene i mog brata)
Ja se vec nekako obuzdam kad udarim u deo tastature gde nema dugmica ali kad moj brat igra PES 2008 razbije tastaturu ![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (18.1.2008 u 12:43) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Novi član
Član od: 27.10.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pokusajte u Gears of War da zadnjeg bossa ubijtete na Insane modu a da ne razvalite komp od besa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 241
Zahvaljeno 177 puta na 91 poruka
|
![]()
Ja kad se stvarno, stvarno iznerviram pocnem da pevam Bohemian Rhapsody od Queen-a, smiri me a i smanji finansijske troskove kupovine novih tastatura, monitora...... .
P.S. Sad pustam brke k'o Freddy Mercury |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Novi član
Član od: 15.1.2008.
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Pa lepo opsuj sve redom od developera do publishera i njihovih roditelja i roditelja njihovih roditelja pa sve do slucajnih prolaznika......Kad vise ne budes imao koga da opsujes bice bolje......
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Član
Član od: 5.8.2006.
|
![]()
Oh samo kad se setim :
Prvi izliv nasilja hmmm..... a da Age of Empires 2 mozda vam nije jasno kako sam uspeo da se zbog toga nerviram ali recimo samo da nisam uradio save opciju jedno 2 sata a onda sam dobio Crit Error od windows-a koji su usledile 3-5 pesnica u lobanju ( da samog sebe sam zabo jedno 5 puta u glavu ) mada tada sam imao 13 godina i pamticu taj trenutak zauvek. Uh zamalo da zaboravim PS 1 ja 11 godina igra Sector Z( takodje strategija ) misija 13 uniste mi glavnu zgradu i ja izgubim. E tada sam uzeo stolicu na kojoj sam sedeo i bacio je na Sony. Srecom jedino sto sam razbio je bilo plasticno postolje na kome sam ga drzao. Da cuvena Fifa milim da sam igrao 1999 izdanje , neznam tacno koja je bila sitacija ali se secam lupalja od sto i to na slider na kome su bili tastatura i mis toliko sam ga udrao da je spao slajder i da su i mis i tastatura leteli na pod. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Spector na korisnoj poruci: | ||
culer (12.2.2008) |
![]() |
#96 |
Član
|
![]()
E setio sam se jos nekih trenutaka izliva besa :
Igra : Warcraft III ja : 15 godina 3 insejna i Ja na 4 insejna Ogromna bitka ja pobio skoro sve heroje od protivnickih insejna da bacim pogled na bazu kad ono nema niceg ! samo jedan j..... Saw mlin e onda sa drvenom papucom KICK u kuciste i ulubio sam plastiku jedno 2 cm sigurno Igra : Fifa 2007 ja 18 godina igram sa nekim levim klubom iz druge engleske lige protiv Chelzija ja u gostima 1 : 0 , 2 : 0, ja cutim poneki uzdisaj ...drugo poluvreme 3 : 0 , 3 : 1 , 3 : 2 , 3 : 3 , nemoguce se dogadja posledni minut akcija za mene jedan kros udarac glavom STATIVA sa 2 metra i oda ludilo dojstik u pod , KICK u stolicu , KICK u kuciste , skakanje po sobi itd. recimo samo da jos nisam igrao fifu od tada ( delimicno i zato sto jos nisam kupio novi dzojstik ) Igra : NFS Most wanted ja 18 godina igram lepo protiv predposledjeg bosa onaj sa lepom meckom. Poslednja trka ja vodim kraj finis Ii..iii.iii Crit error sa sve Report this to Microsoft e onda sam sasvim mirno spustio volan na pod i skocio na njega sa obe noge. Culo se krc krc krc ali za divno cudo jos uvek radi. Poslednja ispravka: Spector (29.1.2008 u 20:02) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Spector na korisnoj poruci: | ||
culer (12.2.2008) |
![]() |
#97 |
Član
|
![]()
I da najvece nerviranje i najcesce World of je.... Warcraft
MMORPS igre i moj kratak fitilj nikako neidu zajedno. Recimo rokamo Iladana u Black templu stignemo do 4 % i sta drugo nego Disconection from server cupanje kose , skakanje po sobi , uobicajeno Kazem sebi ma idem u Thunder keep ionako bossovi umiri brze Kael na 7 % i naravno DC Kazem dobro necu da raidujem idem da se levelujem uzmem drugog lika i od 1 do 70 levela za nedelju dana super. Sednem jedno jutro za komp odem na server a ono Rollback dve nedelje moj lik samo daleko secanje E onda je bilo UNINSTALL i nikada vise na privat server. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Veteran
|
![]()
Ili prodate stan, kucu ili sta vec ili uzmete neki kredit pa uzmete alienware konfu sa sve huge curved displayom i razer opremom pa da vas vidim kako cete da lupate po tastaturi i ostatku konfe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
Corwin je dao jasan primer,sta se dogodi kad nece da ti udje u igru.
http://www.sk.co.yu/forum/showpost.p...&postcount=965 |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako menjati boju automobila u photoshopu? | freeminder | Grafički softver i radovi | 16 | 31.10.2007 17:03 |
Kako instalirati program na Fedori? | dacho | Slobodni softver | 2 | 4.10.2007 9:00 |
Kako da ukljucim mreznu kartu i lan??? | wu-gambino | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 12 | 11.9.2007 23:19 |
Deljenje kablovskog interneta: Kako povezati TP-Link TL-WR541G i Thomson Cable Modem? | gosn.prirodni | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 31.7.2007 10:41 |
kako da napravim sljedece (portal za vijesti): | alx.iznogood | Internet usluge | 3 | 20.5.2007 4:13 |