![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
WOW (not the game - an indication of excitement or surprise.
![]() ![]() Igra je sasvim druga priča na high detaljima nego na mediumu na kojem sam igrao. Posle nekih 20-30 tekmi idemo na: Zamerke Nema brzog izvodjenja slobodnog udarca. Igrači imaju tendenciju da klizaju po terenu bez pomeranja nogu. Igrač zaboravlja loptu. Često protivnički igrač umesto da izbaci loptu van šesnaesterca zakuca sam sebi gol. Igrači trče kao da im je neko nabio motku u du*e. Slobodni udarci su prelaki. Da dobro ste pročitali. Golmani šut sa 35m odbiju u gol. Više od nekoliko puta ( ![]() Itd... Valjda će velika većina ovoga biti ispravljeno do finalne... Poslednja ispravka: ForceWare (3.10.2007 u 15:23) Razlog: Zaboravio sam sudiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Član
Član od: 10.10.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
Quick restart: If a player is near the ball immediately after a foul, push the directional pad to pass to a teammate. U praksi to izgleda tako što najbliži igrač pritrči lopti pipne je rukom kako bi je smirio i izvodi faul. A što se tiče sudaranja sa sudijom, ne vidim šta je tu čudno. U stvarnosti se to dešava i svakako je bolje nego da protrči kroz sudiju kao da ga nema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]() Citat:
2. tacno ali to je uvek bilo tako i mislim da je to teskop ispraviti, pogotvo prilikom suta 3. nisam primetio 4. dogodilo mi se jednom 5. pa i nisu bas imao sam 10-tak slobodnjaka i mislim da sam samo jednom pogodio precku i jednom u okvir gola, mada komp(citaj Aimar) odvaljuje golove iz slobodnjaka(primio sam vec 4 ) 6. nije tacno golmani su extra odradjeni, dogadjaju se i takve stvari ali sve je to moguce. 7. da i ja sam udrao u sudiju i to je realno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Starosedelac
|
![]()
Pa zbunilo me zato što ne piše prečica da brzo izvede kao u šestici. Probaću.
Realno je da on udari u sudiju ali je takodje realno i da se sudija skloni malo dalje a ne da ide pravo u mene ili stoji u mestu a ja idem pravo u njega. Treba da bude tu i da izbegava kontakt sa igračem. Pa evo ja sa Anrijem ubijam, svaki 2 pokušaj bezmalo sa razdaljine 32-33m dam gol. Više puta se desilo da golman odbije loptu ali ne previše snažno i ona završi u golu. To ne bi bilo strašno da sam šutnuo loptu sa 10tak metara nego sa 30m. Za klizanje me nisi shvatio. Igrač stoji na 2 noge ne pomera ih i onda kao na klizaljkama (samo što stoji ne animira se uopšte) kliza uz usporenu animaciju nekih 1-2m, nije to ono kad šutne pa to klizanje bude dvadesetak centimetara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Veteran
Član od: 12.4.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 103 puta na 86 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
ma razumeo sam te za animaciju, na tom polju moze jos mnogo da se radi ali generalno to je tesko doraditi da bude savrseno.
A ovo sto igraci sutiraju sa 30m a golman odbija u gol je tacno ali sve to moze jedan edit da odradi kako treba. Mene vise brine sto sudija opet ima problema sa kriterijumom pa tako jedno malecko sudaranje ne svira na sredini terena a 1min kasnije svira penal za isti takav sudar. Generalno ovo je ubedljivo najbolji PES ikada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Zaista ima brzo izvodjenje slobodnog ali je takodje sudija (kao što ti kažeš) veoma nestalan. Negde na sredini za prvi faul na meču on daje crveni karton. Gde to ima? Primetio sam da je i lob uradjen tako da je malo teže pogoditi nego u prošlom. E i vidi se i klupa i igrači i trener u toku igre. Voldeo bih da vidim trenere. I u editu i u igri. Njihovi neki skillovi npr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Član
Član od: 4.3.2007.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]()
Meni bi PES 2008 glupo izgledao kad golmani ne bi pravili greske...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Veteran
|
![]()
I meni...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A zamisli koja bi to smor utakmica bila kada bi golmani sve branili i kada ne bi pravili greske! Znao bi unapred da je rezultat 0:0!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Član
Član od: 4.3.2007.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]()
Ne svidja mi se kod 2008 sto igrachi ruzno trche
![]() ![]() Moze li mi neko reci jednu stvar , da li vama izgledaju ovi igrachi kao da su kopirani sa Fife ? ili sam ja utripovao nesto ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Član
Član od: 4.1.2007.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Igra ce biti do yaya
![]() ![]() ![]() ![]() Josh samo da kazhem...Ja kada sam prelazio za PES5 na PES6 sam bio toliko ljut na ovaj novi PES...Nije mi se svideo gameplay,strozi sudija nego u PES5 i josh neke stvari...Ali to je sve stvar navike....Nisam igrao DEMO ali sam ubedjen da ce PES2008 biti najbolja simulacija fudbala ikada ![]() PoZ Svim Pesoholicharima ![]() Poslednja ispravka: NoViCaAa (6.10.2007 u 10:23) Razlog: Komentar |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
@novicaaa Biće najbolja simulacija, dok ne izadje PES2009. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Član
Član od: 4.1.2007.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ForceWare naravno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Veteran
|
![]()
A kad izlazi ova igra? Da ne verujete ,ali ja sam do pre 2 meseca igrao PES4 ,jer nikako nisam mogao da se naviknem na PES5. Ali sam se zainatio letos ,izbrisao cetvorku i instalirao sesticu ,nervirao se nekoliko dana i sad se nikako ne bi vratio na PES4. Kao sto je neko rekao ,sve je stvar navike
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Veteran
|
![]() Citat:
ali cim se u sesnaestercu nace 7+ igraca, krene da koci ali fraps i dalje meri 55+ fps... Ima li neko neku ideju? Imam 7600 GS i 1 GB rama, proc je 2800+... Stavio sam 1024x768 na medium... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Starosedelac
|
![]()
Pa kad se zumira u replayu veća je količina detalja i potrebno je mnogo više procesorske i snage gpu-a da sve to ide glatko.
Probajte smanjite rezoluciju i detalje i voala sve će ići glatko. Imajte na umu da je to još uvek demo. Neoptimizovanost će se ispraviti do full-a. Nadam se. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro evolution soccer 5 | ZverBre | Sportske simulacije | 99 | 16.6.2010 17:40 |
Pro Evolution Soccer 4 | zWest | Sportske simulacije | 10 | 19.4.2009 16:40 |
Pro Evolution Soccer - Golovi, akcije | Patton | Sportske simulacije | 35 | 21.9.2008 19:54 |
Problemi sa Pro Evolution Soccer 2005 | Dusan Zamurovic | Sportske simulacije | 5 | 20.6.2006 10:37 |