![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Član
Član od: 9.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
|
![]()
pa da! pitaj! zato sam i otvorio temu!!!
![]() jel taj ortak iz indjije? da nije nick Destoyer ili antrax ili wedge ili roki(neznam koji mu je nick, stalno koristi neki drugi...)??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
|
![]()
inache igrica je BILA VEEEEOOOOMAAA iritantna sve do 3.10 patcha...
ko razume shvatice... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Cogito ergo Brains
Član od: 16.10.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 42 puta na 26 poruka
|
![]()
Skinuh, instalirah, obrisah.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Pa dobro Knights je ipak skroz free pa je ochekivano loshijeg kvaliteta, ali ipak mislim da ni ja necu vishe igrati, sorry fellas.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() MU je tehnicki retardiran... Skini novi patch i necesh imati tih problema... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Cogito ergo Brains
Član od: 16.10.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 42 puta na 26 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Član
|
![]() Citat:
evo citiram sebe!!! znachi ovo shto sam napisao je patch bash za taj lvl up bag... inache pocheli su da izbacuju patcheve skoro svaki dan.. ![]() shalim se naravno... sad su stigli do 3.16... i sve sasvim lepo i normalno radi... ![]() i ova igra je CELA BESPLATNA!!! i za jednu BESPLATNU igru je mnogo dobra... i ima jedno 15 servera... shto je prilichno dobro za BESPLATNU igru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
|
![]()
Na kojim serverima igrash ?
Koja si rasa i koji lvl ? Jel si nasao neki klan ? Javi se ako si na xigenon 1,2,3... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Član
|
![]() Citat:
igram na olympiji... ork, 43 lvl serbia4ever nisam na xigenon-u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
|
![]()
no, jel igra neko ovu igru ??
ja sam je skinuo, pa malo počeo da je teram... u početku je smetala siromašna grafika, neki bagovi itd, ali brzo sam se navikao ![]() Knights online je beslatan epic MMORPG, težak 350MB, sa dosta servera i dosta igrača (najviše turaka, ne znam zašto)... Ja trenutno igram na Diaz3 serveru sa ostalim drugovima sa drugog foruma, i imamo klan Serbia... Dakle, ima li nekog da igra Knights Online ? please post your message here! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
|
![]()
ljudi sve je to lepo ali dok mi neko malo ne objasni pricu i rase i ne izbaci neke screenshotove ja ne skidam igru od 300mb, jer sam na dial up-u i o svakom downloadu koji je tezi od 30 mb prvo dobro razmislim.......PA........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
|
![]()
pogledaj na http://www.knight-online.com.my/
nemam pojma kakva je pricha, questove ne reshavam, grafika i nije bash lepa, al jbg, šta više očekivati od besplatne igre... Uglavnom, zanimljivo je, ima nešto naših ljudi, sad sam našao i neke hrvate pa sam ih učlanio u klan SERBIA ![]() fina razbibriga, sa malo bagova itd... nećeš valjda da skidaš sa dialup-om 350 MB ?! nađi nekog da ti skine za dž, ili u nekom klubu naruči da ti skinu, ili šta već ... 30 i 350 MB nije baš ni blizu sličnom ![]() peace |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Veteran
Član od: 22.4.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 111 puta na 103 poruka
|
![]()
E ljudi pa ovo veoma lepo izgleda za jedan klijent od 300MB (sudeci po screenshotovima, ali me interesuje kakva je igrivost poredeci sa WOW-om na primer (posto sam njega igrao) pa da mogu da steknem neku predstavu o tome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni ovo deluje interesantno upravo skidam klijent.Da li su poslednji pach-evi integirsani u njega ili se skidaju posebno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Član
|
![]()
Skidaju se pri prvom pokretanju igre, i može da potraje ... taman tad odeš da ručaš, ili nešto slično
![]() Pa, ako očekuješ nešto kao wow, onda slobodno batali, ipak wow zarađuje bogastvo svakog meseca, a ova igra zarađuje samo na donacijama i premium verzijama (koje retko ko uzima)... wow je daleko lepši i zabavniji, pa ako možeš, igraj njega... ja ne volim da dam dobar deo plate mesečno samo na jednu igtru ![]() Opet kažem, igra ima bagova (monsteri padaju mrtvi sami od sebe, naročito oko prvog grada, što je i najčudniji bag u ovoj igri), ali ume da bude zabavna... Još jedan bag : ako smanjite rezoluciju u igri, i posle je povećate, može da se desi da vam chat prozor stoji na sred ekrana ![]() Ima puno turaka, a našao sam i 3 hrvata, koji su sada u klanu SERBIA, na DIAS 3 serveru... zabavno je ![]() questove ja ne rešavam, mada se razmišljam da počnem, bar kad nema nikog od naših online... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni nece da otvori account.Kaze da nisu u mogucnosti da posalju mail na moju adresu da proverim da mi nije pun inbox????mozda ne prihvataju Gmail adrese pa cu morati da cekam da dodjem kuci da aktiviram profil...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Veteran
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka
|
![]()
dajte se opametiti, igra je ocaj, lepo igrajte GW - malo investirate i imate dzabe odlicnu igru, ili lepo poslusajte Brainsa i predjite na Anarchy...
Poslednja ispravka: Brains (28.7.2006 u 16:07) Razlog: Bez vredjanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gori sajt od ovog ne postoji!znaci pokusavam da napravim account vec dva sata stalno mi izbacuje da mu treba dynamic HTML browoser, a kad na kraju odbaguje i popunim registraciju izbaci praznu stranu,naravno od aktivaciong maila nista.uzas!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Član
|
![]()
da, praktično je sve takvo, od sajta pa skoro do igre... taj issue sa sajtom možeš da rešiš ako ga otvoriš sa IE-om... meni je sa operom radilo prvi put, a posle više nije htelo.
Igra jsete lošija od GW, ali nije velika za dwnload, besplatna je, što da se ne proba... Skidao sam (i igrao) i mnogo veće gluposti od ove igre, a sa njom sam se čak i zabavio ![]() pzz |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Anarchy Online | SomiKnight | MMORPG igre | 77 | 21.2.2010 1:35 |
Online Games | vladale | Online susreti | 32 | 9.1.2010 16:17 |
Online Menadzer | petar21 | Zanimljive Web lokacije | 1 | 12.11.2005 18:26 |