Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Brbljaonica
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!)
(Pravila pisanja: kliknite ovde.)

Pregled rezultata glasanja: Prebrojavanje, izjasnite se (razmislite dobro pre glasanja):
Dolazim 100% 20 22,47%
Dolazim 90% 9 10,11%
Nisam suiguran/a 50% 16 17,98%
Nisam siguran/a 10% 6 6,74%
Doci cu sledeci put sprecen/a sam 38 42,70%
Glasova: 89. U ovom glasanju ne možete da učestvujete

Tema zaključana

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 9.5.2007, 0:37   #181
AkulM
Veteran

Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
Određen forumom Re: Okupljanje članova foruma - 03.06.2007 (Kalemegdan, kod Pobednika)

Citat:
Lord Elendil kaže: Pregled poruke
Pa bilo je reci o shtampanju nickova na majcama... ne znam koliko si citao prethodne postove... pa sada pitam da li ima neshto od toga ili ne?
ma kakvo crno shtampanje, uzmesh lepo belu majcu i marker
AkulM je offline  
Stara 9.5.2007, 0:42   #182
NjegovaWisost
Deo inventara foruma

Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
Određen forumom Re: Okupljanje članova foruma - 03.06.2007 (Kalemegdan, kod Pobednika)

Citat:
AkulM kaže: Pregled poruke
ma kakvo crno shtampanje, uzmesh lepo belu majcu i marker
Ne pričaj gluposti, marker se pere jednim pranjem.
Osim toga, bzv je pisati "Svet kompjutera" markerom na majici
NjegovaWisost je offline  
Stara 9.5.2007, 0:44   #183
AkulM
Veteran

Citat:
NjegovaWisost kaže: Pregled poruke
=zezam se

ko oce neka shtampa
AkulM je offline  
Stara 9.5.2007, 0:47   #184
Nicolas
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka

Citat:
NjegovaWisost kaže: Pregled poruke
Jeli, moram da te pitam nesto, jel si ti nadareno sasav ili se bas trudis da ostavis takav utsak?

Koji god kafic naidje posluzice svrsi, okupljale se tamo cice i igrali oni domine ili novopecene sponzoruse, nama isto dodje, gledamo svoja posla. Samo da bude mesta.
A i da ne bude na kalisu mesta naci ce se nesto u blizini jer je to ipak centar.

Edit: nacin prepoznavanja, najnoviji SK pod misku.
Nicolas je offline  
Stara 9.5.2007, 0:48   #185
Lord Elendil
Član

Član od: 2.5.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Lord Elendil Slanje poruke preko MSN-a korisniku Lord Elendil

Citat:
=zezam se

ko oce neka shtampa
Nema tu "ko hoce" il' svi il' niko Ipak smo svi jedna zajednica i trebamo svi zajedno da se dogovorimo... a ne samo tri clana... najbolje je da vidimo mishljenja ostalih.
Lord Elendil je offline  
Stara 9.5.2007, 0:50   #186
AkulM
Veteran

Citat:
Lord Elendil kaže: Pregled poruke
Nema tu "ko hoce" il' svi il' niko Ipak smo svi jedna zajednica i trebamo svi zajedno da se dogovorimo... a ne samo tri clana... najbolje je da vidimo mishljenja ostalih.
ok, ja sam za.Samo treba daa extortujem lovu od caleta
AkulM je offline  
Stara 9.5.2007, 1:02   #187
taximetar
Član

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Slanje poruke preko MSN-a korisniku taximetar Slanje poruke preko Yahooa korisniku taximetar

Ja bih vam se rado priključio ali imam svadbu 02. juna, na žalost ne mogu da ne odem, nije red, moja je...inače moj vam je savet kao i kod svih ovakvih skupova da uvedete neku kotizaciju, recimo 100 dindzi preko balkan neta ili slicno, a za uzvrat dobiju neke majce, bedževe i sl. Organizatori će znati koliko ljudi da ocekuju a i rešićete muku oko inicijalnih troškova,..za ostalo se uvek nadje... ako je nekome taj dan do proslave mamurluka može i kod mene.
taximetar je offline  
Stara 9.5.2007, 1:05   #188
NjegovaWisost
Deo inventara foruma

Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka

Citat:
=zezam se

ko oce neka shtampa
Znam da se šališ Al dobio sam i par negacija za majice

Ljudi iz Srbije, zbilja bi trebali da nekako sluštate malo Booksovce.
Ovi iz Crne Gore shvatiće na šta mislim.
NjegovaWisost je offline  
Stara 9.5.2007, 7:27   #189
Simke
Senio®

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka

Koliko vidim, skoro kompletna ideja, razmišljanje i težište ovoga okupljanja su momentalno postavljeni i skoncentrisani u pravcu:
Ajde da se okupimo!

Šta se dešava od 13:00 časova pa nadalje?
Pa, družićemo se.
Odlično, družićemo se par sati tamo na toj betončini ili na nekom obližnjem travnjaku ... ili ćemo krenuti čoporativno da tumaramo u potrazi za nekim ugostiteljskim objektom u okolini.

Ovo mi, ni malo, ne izgleda kao dobra organizacija. Prilično mi deluje kao nedostatak maštovitosti.
Poštujući ideju i pogotovo ceneći i poštujući hrabrost i volju organizatora da se bavi istom moram napomenuti da nije dovoljno organizovati skup i prepustiti sve ostalo slučajnosti i trenutnoj kreativnosti u tom trenutku.
Dobar organizator mora unapred da zna i da dogovori sve najglavnije parametre takvog jednog druženja, naravno i da ih prezentuje svim prisutnima u pozdravnom obraćanju kada se okupimo.

Ovako, gledano na prvi pogled ne postoje odgovori na neka jednostavna pitanja.
  • Šta ako bude prevruće?
  • Šta ako počne kiša?
  • Šta ako bude veći broj okupljenih?
  • itd.

Citat:
Ulmawen kaže: Pregled poruke
A zar ne bi bilo bolje, ako ljudi hoće da uživaju u prirodi, da se okupimo na Topčideru ili bar na Adi?
Ne vidim ni jedan dobar razlog zašto je to na Kalemegdanu kod Pobednika, osim razloga koji je Oluja dao brinući se da svi znaju to mesto kako ne bi zalutali ... a i to ne drži baš puno vodu jer oni koji dodju autobusima ili vozom mogu platiti taksi koji će ih odvesti na bilo koje mesto koje bi se dogovorilo, da izuzmem gradski prevoz. One koji dolaze kolima neću ni komentarisati.

Da citiram sam sebe,
napisao sam već, kako ...
Citat:
Simke kaže: Pregled poruke
Pretpostavljam da bih došao ako bi se druženje organizovalo negde u prirodi, možda u sklopu nekog izletišta ili negde na reci ...
uz par roštilja, koji kotlić i neku količinu raznih tekućina tipa voda, sok i pivo moglo bi se provesti više prijatnih časova ...
naravno i uz muziku ...

Dodao bih, kako je potrebno da organizator dobro izabere lokaciju jer je potrebno u slučaju lošeg vremena imati ''rezervne položaje'' u vidu neke čarde, birtije ili sl. gde bi se povukli da nastavimo druženje.
Nije uslov imati roštilj, kotlić niti slične sprave da bi druženje u nekom prijatnijem prirodnom ambijentu bilo kudikamo bolje i uspešnije, ali ...

Molio bih Vas da moje primedbe ne shvatite u bilo kom negativnom kontekstu,
namera i želja mi je da druženje protekne što prijatnije i lepše i samo u cilju toga sve ovo pišem.

Što se tiče mog ličnog prisustva, mislim da će biti upravo u tonu koji ovde u temi preovladjuje a koji ja doživljavam kao uzmi ili ostavi (misleći, prvenstveno, na odredjivanje lokacije ...) tako da ću znati kako da se prema tome odredim.

Kako god da bude, ništa me ne sprečava da navratim, da vas sve pozdravim i da vas ''gadjam'' sa nekim pakovanjem ''prehladjenog'' osvežavajućeg napitka.
Simke je offline  
Stara 9.5.2007, 16:24   #190
Dusan Maksimovic
Član

Član od: 10.11.2006.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 20 puta na 20 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Dusan Maksimovic Slanje poruke preko Skypea korisniku Dusan Maksimovic

here, here... lepo kaze Simke. treba da se dogovorimo gde bi najbolje bilo da idemo, da se druzimo i to. a nakon toga da to organizator (SK) to organizuje. (otkrih ameriku). zanchi nista ne prepustiti slucaju, jer u tom slucaju bitje katastrofa. elem, to je to.

a sto se tice majica bilo bi extra. samo bih promenio nick. bas je glupo da ti stoji ime i prezime na majci
P.S. Taximetru cestitam svadbu , nek ti je sa srecom!
Dusan Maksimovic je offline  
Stara 9.5.2007, 16:34   #191
Master Neo
Deo inventara foruma

Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka

Citat:
taximetar kaže: Pregled poruke
Ja bih vam se rado priključio ali imam svadbu 02. juna, na žalost ne mogu da ne odem, nije red, moja je...inače moj vam je savet kao i kod svih ovakvih skupova da uvedete neku kotizaciju, recimo 100 dindzi preko balkan neta ili slicno, a za uzvrat dobiju neke majce, bedževe i sl. Organizatori će znati koliko ljudi da ocekuju a i rešićete muku oko inicijalnih troškova,..za ostalo se uvek nadje... ako je nekome taj dan do proslave mamurluka može i kod mene.
E pa nek ti je sa srecom, i nemoj da se iznenadis ako choporativno svi uveche dodjemo!
Master Neo je offline  
Stara 9.5.2007, 17:51   #192
hacker_aca
amurof aratnevni oeD

Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka

Hehe, taman drugog juna jednom rođaku ili ne znam tačno šta je (imam puuuno rodbine za koju nisam ni čuo) idem na sva... WTF?!

Citat:
Ja bih vam se rado priključio ali imam svadbu 02. juna, na žalost ne mogu da ne odem, nije red, moja je...
Lele, baćo, da ne idem ja tebi na svadbu?

Citat:
NikolaS kaže: Pregled poruke
nacin prepoznavanja, najnoviji SK pod misku.
Nije ni to loša ideja. Samo ima još onih što se ljute zbog cene...

Uglavnom bih mogao posle svadbe da produžim za BG, nije daleko od Ivanjice do BG-a.
hacker_aca je offline  
Stara 9.5.2007, 21:40   #193
Rasa
Član

Član od: 23.4.2007.
Zahvalnice: 110
Zahvaljeno 89 puta na 73 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Rasa Slanje poruke preko Skypea korisniku Rasa

Citat:
Ja bih vam se rado priključio ali imam svadbu 02. juna, na žalost ne mogu da ne odem, nije red, moja je...
Cestitam na tom koraku, inace ja to obavljam 20og ovog meseca.
Ovo sa majcama je dobra ideja svidja mi se.
Rasa je offline  
Stara 10.5.2007, 1:09   #194
Lord Elendil
Član

Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Lord Elendil Slanje poruke preko MSN-a korisniku Lord Elendil

Hajde onda da napravimo SK tour... da obidjemo sve mogutje svadbe i onda 3. na kalish
Lord Elendil je offline  
Stara 10.5.2007, 23:15   #195
Lord Elendil
Član

Smile Re: Okupljanje članova foruma - 03.06.2007 (Kalemegdan, kod Pobednika)

Ok onda. Vidimo se 3. Juna. Ja tju da nabacim najnoviji SK pod mishku i to je to Ako budete neshto odlucili, postujete, ali neka bude na vreme. Shto se tice mesta na koja bi mogli da odemo, mislim da je nabolje da raspravljamo o tome kada se budemo sakupili, zato shto tjemo tek tada znati pravi broj forumasha. Poz svima
Lord Elendil je offline  
Stara 11.5.2007, 12:57   #196
VojaM
Ad Ministrator

Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka

Citat:
Dusan Maksimovic kaže: Pregled poruke
jeste ali zar tamo ne dolaze ljudi sa 40+ godina? ili se ja gadno varam
Sad si me uvredio, ja imam 45

Ne, dolaze razni, a čini mi se da je jedino zgodno mesto da se malko posedi. Nije za neki bogznakakav provod, nego samo da se malo posedi kad se umoriš od šetanja i vrućine, pa da se nastavi dalje.
VojaM je offline  
Stara 13.5.2007, 2:01   #197
Mrka Kapa
Starosedelac

Član od: 28.11.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 973 puta na 387 poruka

Kanda ćemo imati i razloga za slavlje ne okupljanju, pogledajte.

Samo još da se neko osmeli i prihvati organizovanja aktivnosti kada se svi okupimo
Mrka Kapa je offline  
Stara 13.5.2007, 13:47   #198
hacker_aca
amurof aratnevni oeD

Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka

Hmm, zna li se brojka koliko će biti ljudi na ovom skupu? Ja sam rešio da idem pa se vidimo u BG ako sve prođe kako treba.
hacker_aca je offline  
Stara 13.5.2007, 14:17   #199
Sasa90
Veteran

Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 161
Zahvaljeno 291 puta na 162 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Sasa90 Slanje poruke preko Yahooa korisniku Sasa90 Slanje poruke preko Skypea korisniku Sasa90
Talking Re: Okupljanje članova foruma - 03.06.2007 (Kalemegdan, kod Pobednika)

Ta okupljanja mora da su dobra ali ja cisto sumljam da cu moci ici jer znate ja sam iz Subotice pa mi je prevoz malo problematican. Inace jedne od godina mogli bi i tu kod nas da organizujete susret.
Sasa90 je offline  
Stara 13.5.2007, 14:33   #200
Covenant
Deo inventara foruma

Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka

Uh,ala ste uboli datum-usred ispitih rokova/polaganja prijemnih za faks i sl.
Pre kraja juna/pocetka jula-nema sanse,sto se mene tice bar
Covenant je offline  
Tema zaključana

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Sklopimo računar sa srcem Foruma - akcija članova kao poklon za decu bez roditelja Simke Forum o forumu 1244 28.8.2009 14:36

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 4:35.