![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
Pregled rezultata glasanja: Prebrojavanje, izjasnite se (razmislite dobro pre glasanja): | |||
Dolazim 100% |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 22,47% |
Dolazim 90% |
9 | 10,11% |
Nisam suiguran/a 50% |
16 | 17,98% |
Nisam siguran/a 10% |
6 | 6,74% |
Doci cu sledeci put sprecen/a sam |
38 | 42,70% |
Glasova: 89. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#181 |
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]() Citat:
![]() Koji god kafic naidje posluzice svrsi, okupljale se tamo cice i igrali oni domine ili novopecene sponzoruse, nama isto dodje, gledamo svoja posla. Samo da bude mesta. ![]() A i da ne bude na kalisu mesta naci ce se nesto u blizini jer je to ipak centar. Edit: nacin prepoznavanja, najnoviji SK pod misku. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#185 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Član
|
![]()
Ja bih vam se rado priključio ali imam svadbu 02. juna, na žalost ne mogu da ne odem, nije red, moja je...inače moj vam je savet kao i kod svih ovakvih skupova da uvedete neku kotizaciju, recimo 100 dindzi preko balkan neta ili slicno, a za uzvrat dobiju neke majce, bedževe i sl. Organizatori će znati koliko ljudi da ocekuju a i rešićete muku oko inicijalnih troškova,..za ostalo se uvek nadje... ako je nekome taj dan do proslave mamurluka može i kod mene.
|
![]() |
![]() |
#188 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | ||
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]()
Koliko vidim, skoro kompletna ideja, razmišljanje i težište ovoga okupljanja su momentalno postavljeni i skoncentrisani u pravcu:
Ajde da se okupimo! Šta se dešava od 13:00 časova pa nadalje? Pa, družićemo se. Odlično, družićemo se par sati tamo na toj betončini ili na nekom obližnjem travnjaku ... ili ćemo krenuti čoporativno da tumaramo u potrazi za nekim ugostiteljskim objektom u okolini. Ovo mi, ni malo, ne izgleda kao dobra organizacija. Prilično mi deluje kao nedostatak maštovitosti. Poštujući ideju i pogotovo ceneći i poštujući hrabrost i volju organizatora da se bavi istom moram napomenuti da nije dovoljno organizovati skup i prepustiti sve ostalo slučajnosti i trenutnoj kreativnosti u tom trenutku. Dobar organizator mora unapred da zna i da dogovori sve najglavnije parametre takvog jednog druženja, naravno i da ih prezentuje svim prisutnima u pozdravnom obraćanju kada se okupimo. Ovako, gledano na prvi pogled ne postoje odgovori na neka jednostavna pitanja.
Citat:
Da citiram sam sebe, napisao sam već, kako ... Citat:
■ Molio bih Vas da moje primedbe ne shvatite u bilo kom negativnom kontekstu, namera i želja mi je da druženje protekne što prijatnije i lepše i samo u cilju toga sve ovo pišem. Što se tiče mog ličnog prisustva, mislim da će biti upravo u tonu koji ovde u temi preovladjuje a koji ja doživljavam kao uzmi ili ostavi (misleći, prvenstveno, na odredjivanje lokacije ...) tako da ću znati kako da se prema tome odredim. Kako god da bude, ništa me ne sprečava da navratim, da vas sve pozdravim i da vas ''gadjam'' sa nekim pakovanjem ''prehladjenog'' osvežavajućeg napitka. |
||
![]() |
![]() |
#190 |
Član
|
![]()
here, here... lepo kaze Simke. treba da se dogovorimo gde bi najbolje bilo da idemo, da se druzimo i to. a nakon toga da to organizator (SK) to organizuje. (otkrih ameriku). zanchi nista ne prepustiti slucaju, jer u tom slucaju bitje katastrofa. elem, to je to.
a sto se tice majica bilo bi extra. samo bih promenio nick. bas je glupo da ti stoji ime i prezime na majci ![]() P.S. Taximetru cestitam svadbu ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#192 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Hehe, taman drugog juna jednom rođaku ili ne znam tačno šta je (imam puuuno rodbine za koju nisam ni čuo) idem na sva... WTF?!
Citat:
![]() Nije ni to loša ideja. Samo ima još onih što se ljute zbog cene... ![]() Uglavnom bih mogao posle svadbe da produžim za BG, nije daleko od Ivanjice do BG-a. |
|
![]() |
![]() |
#193 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Član
|
![]()
Hajde onda da napravimo SK tour... da obidjemo sve mogutje svadbe i onda 3. na kalish
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Član
|
![]()
Ok onda. Vidimo se 3. Juna. Ja tju da nabacim najnoviji SK pod mishku i to je to
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ne, dolaze razni, a čini mi se da je jedino zgodno mesto da se malko posedi. Nije za neki bogznakakav provod, nego samo da se malo posedi kad se umoriš od šetanja i vrućine, pa da se nastavi dalje. |
|
![]() |
![]() |
#197 |
Starosedelac
Član od: 28.11.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 973 puta na 387 poruka
|
![]()
Kanda ćemo imati i razloga za slavlje ne okupljanju, pogledajte.
Samo još da se neko osmeli i prihvati organizovanja aktivnosti kada se svi okupimo ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Hmm, zna li se brojka koliko će biti ljudi na ovom skupu? Ja sam rešio da idem pa se vidimo u BG ako sve prođe kako treba.
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Veteran
|
![]()
Ta okupljanja mora da su dobra ali ja cisto sumljam da cu moci ici jer znate ja sam iz Subotice pa mi je prevoz malo problematican. Inace jedne od godina mogli bi i tu kod nas da organizujete susret.
|
![]() |
![]() |
#200 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Uh,ala ste uboli datum-usred ispitih rokova/polaganja prijemnih za faks i sl.
Pre kraja juna/pocetka jula-nema sanse,sto se mene tice bar ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sklopimo računar sa srcem Foruma - akcija članova kao poklon za decu bez roditelja | Simke | Forum o forumu | 1244 | 28.8.2009 14:36 |