![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1481 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 532 puta na 341 poruka
|
![]()
Upravo bi trebalo da izađe Near-Mage, nova avantura rumunskog studija koji je izbacio Gibbous - a Cthulhu Adventure. Gibbous nisam igrao, jer se igralo puno toga drugog, ali su se o dotičnom naslovu samo lepe stvari mogli čuti, tako da prvom prilikom...
Radnja Near-Mage je smeštena u alternativnu verziju Transilvanije, gde su svakakva čuda moguća, pa se čak i vampiri mogu sresti. Glavna junakinja je neiskusna veštica koja će se suočiti sa nedaćama sviju vrsta. Autori su iz grada koji se zove Tirgu Mureš, baš u srcu Transilvanije, pa se nadamo da će iskustva iz detinjstva, kada su se kući sami vraćali iz škole, verno preneti u igru. Mi možemo samo da im zavidimo, jer dok oni arče svoj bogati folklor, mi sedimo i štancujemo ili tražilice, ili fudbalske menadžerske "simulacije", uz časne izuzetke tipa Scorn. U nadi da će neko da napravi avanturu po folk-motivima pripovetke "Posle devedeset godina", igraćemo i rumunske vampire. Uz lepu mada pomalo anemičnu grafikicu, i mogućnost menjanja odeće glavne junakinje na kojoj bi i Stellar Blade sa PS5 mogla pozavideti, sigurni smo da će i ostali delovi ove pointendklikalice - biti skroz ok. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Član
Član od: 21.1.2007.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 20 puta na 15 poruka
|
![]() Citat:
Baš anemično, naročito paleta boja. Crtež je na nekim mjestima više nego dobar ali djeluje kao da je u po' frke naišao Žika Pavlović i rekao crtaču "samo ti odmori, resto ću ja da skarabudžim". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Meni je grafika dobra, cak mi ni paleta ne smeta (izgleda mi na "svedeni" Vampyre Story), ali su likovi tanki, bas kao "zavrsnica" konja (ovo nije zazvucalo kako treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 532 puta na 341 poruka
|
![]()
Zato se environmental i prop artisti plaćaju manje nego Zbrush eksperti za organsko modelovanje. Dobre likove je teško napraviti, a još teže rigovati i animirati da liče na nešto. Eee, ja da sam Zbrush modeler, kud bi mi bio kraj.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Starosedelac
|
![]()
Iz edicije "Vesti iz nesvesti", ili "Verovali, ili ne", a bogami i "Zivot pise drame" - Adventure Gamers forum, koji je radio punih 20 godina cca., i bio (uz ovaj forum, naravno
![]() ![]() ![]() ![]() Ipak, nije se ocekivala takva nemarnost i da se "pusti niz vodu" jedna ekipa ljudi koja se svakodnevno okupljala i caskala na avanturisticke teme na njihovom sajtu, bar su mogli da daju neko obavestenje da se ljudi snadju i eventualno razmene kontakte, tu su bili clanovi koji su godinama virtuelno razmenjivali iskustva i razmisljanja. Nema ni reci o tome na njihovom sajtu, ali sekcija "Forum" je nestala, dok su linkovi gde je bio forum nedostupni i vode na glavni sajt. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dijego_ na korisnoj poruci: | ||
reb0rn (juče) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, datum izlaska, news, novosti, release date, sta ima novo, vesti |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Skoro Novo za Novo? | real022 | Šta da kupim? | 7 | 8.1.2008 16:06 |
Novo napajanje za geforce 8800gts | yahhoo | ŠDK - Ostale komponente | 15 | 11.12.2007 15:23 |
da li je bolje novo ili polovno? | mcdado | Šta da kupim? | 26 | 10.3.2007 14:38 |
Staro za novo | voodoo_ | Tekstovi u SK | 2 | 29.4.2006 16:20 |