![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Обичан лаптоп. Оно што сам на прву лопту запазио а то је прелепа линија израде и нијанса сиве боје. Дошао је без оперативног система, а ја без икаквог искуства и први пут уз помоћ неколико туторијала успео да скинем са мајклсофтовог сајта виндовс 10 и инсталирам га. Лаптоп је у конфигурацији 16/512. Нема читач картице. Има отисак прста и камерица може да се затвори. Немам друге утиске осим кад су се покренули вентилатори (вентилатор) да се чују (чује). Мислим да меморија не може да се надогради јер је по ХП сајту у питању 2х8. Задњи поклопац нисам отварао, мада имам жељу да завирим и видим шта има унутра. Поклопац држе четири мала шрафа.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ипак нисам успео да га комплетирам до краја. Не могу никако да видим ни моју ни комшинску мрежу коју стари лаптоп без проблема види. Гледам по туторијалима треба нешто у биосу да се искључи, ал' и тј биос није исти. Остаје ми још да скинем оригинално упутство за конкретан модел или ако можете д ми помогнете. Трећа опција је да га носим у сервис.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
Član od: 26.4.2006.
Zahvalnice: 146
Zahvaljeno 41 puta na 30 poruka
|
![]() Citat:
Skini odavde i instaliraj: https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp156...0/sp156495.exe |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Gibli na korisnoj poruci: | ||
todos (9.4.2025) |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hvala još jednom, rešen problem, poruka poslata sa novog laptopa. Eto ovde sam zapeo jer nisam ukapirao da su potrebni drajveri za wi-fi. ovako prosto ne mogu da verujem da sam sve sam odradio. pomogao mi je i automatizovani bios gde ne mora ništa da se čeprka jer sam računar prepoznaje radnje.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
Gibli (9.4.2025) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji laptop kupiti | znemanja | Prenosni računari | 41 | 17.12.2011 1:32 |
Povezivanje LED TV i HP Laptop | milisav | Foto i audio/video | 1 | 2.12.2011 17:05 |
Multimedia-lan laptop | dzena | ŠDK - Prenosni računari | 9 | 25.8.2011 12:13 |
da li je moguce? | SemperFi | ŠDK - Prenosni računari | 14 | 8.4.2009 17:58 |
Kup- laptop ? | Peny | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 22.2.2009 0:19 |