![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 1.1.2006.
Zahvalnice: 120
Zahvaljeno 239 puta na 154 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 30.9.2011.
Zahvalnice: 418
Zahvaljeno 258 puta na 174 poruka
|
![]()
Jedva cekam, sta cekas Sony sa Ghost of Shusimom?
![]() Kada sve Sony ekskluzive predju na PC, mozemo zvanicno proglasiti kraj konzola. Kupis lepo bezicni kontroler, spojis komp na tv, zavalis se na kauc i ceo svet je tvoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 194
Zahvaljeno 456 puta na 294 poruka
|
![]()
Koliko vidim najviše su ovde u trejleru stavili materijala iz DLC-a.
Prešao sam više od pola, ponovo, na PS5, da bih spremno dočekao taj Burning Shores ali sam batalio.Taman na kompu da se sve još jednom lepo pređe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 468
Zahvaljeno 496 puta na 345 poruka
|
![]()
Dosadno je, i taj DLC isto, ne bih se nikako naterao da ponovo prelazim igru.
Generalno ceo drugi deo mi je nedorecen, filler, i ceka se trojka da se prica zaokruzi. 50-100h igre a prica se minimalno odmotala, efektivno 3-4h price ako i toliko Sama mehanika ista kao i u kecu, OK nesto je unapredjeno ali nista spec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 194
Zahvaljeno 456 puta na 294 poruka
|
![]()
Hm, pa je se nešto ne sećam u prvom delu da je bilo najave dešavanja onog što se dešavalo u drugom delu? Meni u tom smislu drugi nije bio ni malo dosadan.Izvođenje je takvo kakvo jeste i ne bih ga uopšte menjao, a u drugom delu smo otišli i među oblake a i pod vodu.Drugi deo ima jasniji-uočljiviji cliffhanger od prvog, tu se slažem, ali ništa meni tu nije bilo dosadno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
meni je kad sam zavrsio prvi deo bilo taman svega, ali sam se ubrzo uzeleo tog sveta.
combat nije kompleksan, ali ne prelak, sve je nekako ispolirano, utegnuto lepo. drugi deo je prava stvar u pravo vreme i ne bih ni voleo da su bilo sta previse menjali. a prica nek ide kako ide. svakako je prosta, a upecatljiva u isto vreme, sto mi je takodje super. prva igra nekako cela taman - 8,25/10. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Za prvu igru postojala je mogućnost da se pokrene DLC iz glavnog menija, da li će to biti i ovde slučaj za Burning shores?
Odigrao sam base igru na ps5, ne pada mi na pamet da ponovo prolazim sve to zarad DLC-ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Stoji ikonica u gornjem desnom uglu na kome pise "Progress Main Story to Unlock". Koliko vidim, vaze ista pravila kao za PS5 tako da verovatno nece moci da se igra od starta dok se ne stigne do zadnje misije
![]() Mozda ce biti nekog patcha u medjuvremenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Odlična vizuelna prezentacija, igra deluje baš unapređeno, kada se svi slajderi odvrnu na maksimum ovo na PC deluje lepse od PS5. Tek sam je započeo a prezentacija izuva iz cipela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Sto se same igre tice to je u sustini isti taj Horizon samo mnogo fluidniji i upeglaniji, bar sto se tice ovih prvih par sati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]() Citat:
![]() Čari PC gejminga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]() Citat:
Meni je okej radilo 1440p, dlss quality, sve high, ali je opao kasnije framerate, tako da sam iskljucio dlss i stavio medium preset, tako da je sad okej... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
Da igram na 1080p, iz istog razloga mi se ne prelazi na 1440p, ne znam vredi li ta rezolucija žrtvovanja detalja. Na ful hd stvarno lepo klizi sa svim odvrnutim podesavanjima na max. Uz uključen dlss grafička se praktično ne zagreva. Grafički mi je ovo najlepsa open world igra. Mnogo mi je bolja od prvog dela, napucavanje sa mehaničkim zverinama je spektakularno. Fizika i kretnja odrađena na neverovatnom nivou. Mislim da ps5 performance mod je ekvivalent sa pc high podesavanjima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
Iskreno, ne vredi, isti djavo.
Mada za razliku od 60hz vs 165hz, ovde nisam imao priliku da se vratim igranju u full hd pa da ocenim valjano. Tu bi se verovatno iznenadio. Igra okej za sada, isto me uvlaci prica kao i kec, ali kapiram da ce izvodjenje biti isto…na kraju mlako |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Namestam tatici da pegla ovo voleo je prvi deo bas. I nesto me cudi. Stavim DLSS na kvalitet i ostalo na high znaci ne na ultra nego ono ispod jos senke na medium i ugasim blur i slicno jos i stavim V-sync na "half refresh rate"
posto sam stavio monitor na 120hz a ocu igru da zakljucam na 60fps putem Riva Tunera . Dok ide onaj uvod komen nikad kraja kartica na 90% ,100% ne mogu da verujem. A zakljucano na 60fps. Reko sta je ovde toliko hvaljeno kao dobro portovana igra kad je gore od DD2. I posle dok sam namestao senzitivitet misa stavim V-sync na normalno cisto da vidim ima li promena u responizitivitetu kad se pomera mis i kako sam iskljuci V-sync sa "half" na samo "on" tako padne u gornjem levom uglu GPU 90% na GPU 55% . Totalno druga prica naravno. Samo to jedno podesavanje. Zasto toliko opterecuje karticu kad je V-sync na "Half refresh rate" ? 30-40% dodatnih bez blama samo za to. Inace igra izlgeda jako fino , DLSS je fantastican mozda i bolje nego nativna rezolucija i zaista odlicno je optimizirana sto je vec poznato. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ubisoft Uplay Client | dex3108 | Online kupovina igara | 339 | 24.1.2025 10:34 |
Horizon: Forbidden West | mare037 | Konzole | 62 | 27.9.2023 14:30 |
Age of Empires I i II Definitive Edition | dex3108 | Strateške igre | 6 | 26.4.2023 14:09 |
Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition | Emix | Akcione igre | 103 | 28.1.2015 10:18 |
Smajliji na s60 3rd 9.1/9.2 telefonima! | ZoranM | Programi za mobilne telefone | 16 | 23.10.2009 18:29 |