![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 10.8.2008.
Zahvalnice: 184
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Dzojstik je sam od sebe prestao da radi. Radi na drugom racunaru.
Kod mene kada je ukljucen, svetli, ali nijedna komanda ne radi. U settingsu u devices and printers, kada testiram dzojstik, ne radi nijedno dugme. Sto se tice drugog racunara, radi sve u redu. Takodje, problem je bio kada sam ukljucio i drugi dzojstik koji radi na drugom racunaru. Ovde je bio problem USB device recognized. Pretpostavljam da je neki softverski kvar, ali, o cemu se radi, brisao sam drajvere iz device managera, windows ne moze da ih nadje da ih updateuje, dok ih na drugom racunaru bez problema updateuje? Kako da resim ovaj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 10.8.2008.
Zahvalnice: 184
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Reinstalirao sam windows, problem nije resen.
Dzojstici rade na drugom racunaru. Na ovom se ukljucuje lampica dzojstika, ali strelice i ostale kontrole ne rade. Ne vidi ga windows, ne izbacuje cak ni USB not recognized. Sta predlazete, kako je moguce resiti ovaj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 16.4.2009.
Zahvalnice: 369
Zahvaljeno 33 puta na 31 poruka
|
![]()
Pozdrav uzeo sam dzojstik od ps5 za pc da igram fc 24 i jos neke igrice problem je sto mi radi samo na igricama sto su na Steam-u a na ostalim nece np... gta 5 sto je na Rockstar Games Launcher ili sl...nece znaci samo na Steam- u ako neko zna nesto nek javi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 8.3.2009.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 72 puta na 65 poruka
|
![]()
Jedina prednost Xbox kontrolera je nativna podrška u windowsu pa ne treba drajver da bi ga računar prepoznao, sve ostalo je stvar navike. Pre će biti da treba još nešto da odradiš u podešavanjima, ukoliko ti kontroler već radi na stimu.
Evo našao sam ti jedan Youtube link pa probaj to. https://www.youtube.com/watch?v=3uoX...nnel=AZDigital |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku worstever na korisnoj poruci: | ||
marea123 (20.3.2024) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
ja koliko znam, ti mozes u steam library da dodas i igre koji nisu originalno sa steam-a. onda bi trebalo da radi i gamepad. eventualno nesto podesis u steam-ovim opcijama za kontroler. svakako mislim da nema potrebe vracati. xbox jeste plug and play, ali ovo bi isto trebalo da radi kad se podesi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 30.10.2018.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 80 puta na 61 poruka
|
![]()
Treba ti ovo:
https://github.com/Ryochan7/DS4Windows/releases |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RedMantella na korisnoj poruci: | ||
marea123 (23.3.2024) |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Sve sam probao i nece
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 30.10.2018.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 80 puta na 61 poruka
|
![]()
Nisi nesto lepo setovao. Pogledaj na netu, mora da radi jer sam igrao jako dugo gomilu igara gde je bilo bolje dzojpedom.
Svakako je bolji xbox kontroler jer radi svuda nativno, i sam sam presao na njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Bukvalno mi rade one kupljene na Steam a ove sto skinem pa cak i stavim da se preko Steam ukljuce ni da pipne a sve sam podesavao i nece
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows 8.1 i problem sa Nvidiom. Spasavajte! | Isko | Operativni sistemi | 11 | 8.3.2014 16:44 |
Problem sa pristupom https vezama | Miki2 | Operativni sistemi | 2 | 26.8.2013 10:04 |
Problem HDD Led Sija kao Sumanut (negasi se) | King SRB | Kvarovi | 19 | 10.7.2013 7:21 |
Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |
Gigabyte NX96T 9600GT, čudan problem | De_Italiano | Grafika | 7 | 19.7.2009 19:31 |