![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
![]()
Manor Lords is Banished meets Medieval: Total War
Ovo može biti vrlo interesantno. Oduvek sam maštao o nekoj sinergiji tipa Caesar i total war-a, no za početak ovo može sasvim lepo da posluži. |
|||
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Marko Radonjic na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 329
Zahvaljeno 391 puta na 279 poruka
|
![]()
Jos ako bude mogucnosti da se napravi neki LOTR mod. A zamisljam i neki buduci TES sa ovim cb/rts konceptom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Konacno prave vesti!
Demo će biti dostupan tokom sledećeg Steam Next festivala od 3 do 10 oktobra.
|
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (14.9.2022) |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probao malo demo i jako mi se dopada. Ima onu klasicnu Banished postavu (sto nije negativno svakako) ali i dosta dodatih stvari i zanimljivih resenja....Jako mi se dopada sto nije klasican grid sistem vec je dosta fleksibilniji, mogucnost izgradnje dinamickih i realnih naseobina bez potrebe da sve izgleda kao neki Excel sheet
![]() Prijatno me je iznenadio izgled igre, na trejlerima je izgledalo malo isprano i nekako blednjikavo, ali igra izgleda odlicno. Kisa, blato, gradjevine, putevi, sneg izgleda odlicno, nije samo obicna tekstura prilepljena za pod....Mogucnost setkanja po ulicama gradica kao vlastelin sa sve raskosnom odecom je ![]() Naravno, igra je u dosta ranoj fazi, ima jako puno problema, nedovrsenih i neimenovanih objekata itd....ali sama igra je odlicna kombinacija nekoliko strategijskih zanrova i igara. Malo Banished, malo Foundation, Ostriva, Sim igara, Total Wara, Settlersa i jos ponecega. Odlicna, zeljno iscekujem punu verziju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Takođe, totalno oduševljen koliko je sve odlično osmišljeno i izvedeno. A tek smo videli početak, city building deo.
Ima bagova naravno, ovo je demo iz Alpha verzije. Ali igra ima neverovatan potencijal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 17.7.2010.
Zahvalnice: 801
Zahvaljeno 503 puta na 255 poruka
|
![]()
Igra sa ogromnim potencijalom...jedva cekam da probam kad ubace i vojsku i ostale regione...
Za sad savet ko igra demo prve godine eventualno 2 moze da se prezivi sa icim osim brasnom/hlebom.. Tako da sto pre je moguce makar 1 njivu i ostalo uz to i onako se pocinje sa 1 tool-om . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Takodje ne vredi gledati i pratiti misije koje vam igra daje, svakako ne odmah. Ja sam mislio da je u pitanju tutorijal pa sam pratio redom ali ipak nije bas tako. Najbolje je igrati polako, i fokusirati se na hranu i ostale potrebe, misije zanemariti i jednostavno opusteno igrati korak po korak bez slepog pracenja "tutorijala".
Ali da, ogroman potencijal, nadam se da ce izgurati sve ovo kako treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
![]()
Pozitivan utisak na igru, mnogo potencijala. Ne želim sebi da spojlujem previše ovim demo-om. Takođe, nadam se da će izgurati do kraja kako treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Demo nije toliko veliki, jedva dotice drugi tier zgrada...Koliko sam ja razumeo u punoj verziji ce biti moguce praviti velike srednjovekovne gradove sa sve zidinama i ostalim. Mozda i gresim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Niko da okači? Release date 01.04.2024. Biće i na PC pass i na GOG i na Steam-u. Čak i za konzole malo kasnije.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Ovo sto je postavio IGN " Manor Lords - Official Battle Features Trailer " je navodno 4 godine star video.
Inace ovako deluje impresivno ako pretpostavimo da je resto igre jednako interesantan . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka
|
![]()
Nije to developer, nego izdavač. Mislim, ono... 90% igara na Steamu ima regional pricing. Lik se u suštini opravdava zašto cena nije objavljena unapred i zašto nema preordera (istu praksu primenjuje 99% indie izdavača).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
dulezmaj (24.4.2024) |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
Release time po zonama:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Intel Inside
|
![]()
160.000 igrača trenutno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
Sta u ovom slucaju tacno znaci EA , ima li igra klasican pocetak i kraj ?
Da li tvoritelj igre smatra da treba da doda jos mehanika , prosiri mape ili je vezano za sadrzaj. Moze li se igrati recimo 1/3 igre ili ce i ta prva trecina da se promeni radikalno do potpunog konacnog oblika ? Recimo "Coffin for Andy and Leyley " je EA ali zato sto ima 2 od 4 planirane epizode i ove dve mogu da se igraju komotno kao da je epizodna igra ali to sto ima to je potpuno ,mozda se menja minimum nesto ali ne vise od standarnog unapredjivanja i ispravki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Intel Inside
|
![]()
Igra je manje-više open ended, nema klasičnu kampanju i za sada su tu tri scenarija: ekonomski (razviti grad do određene veličine), vojni (osvojiti ceo region) i mešani (razviti grad + odbraniti se od bandita), a sve to samo na jednoj mapi. U suštini možeš igrati igru kao da je u pitanju full release.
Dakle, biće još scenarija, još mapa, još resursa, još građevina kako se igra bude razvijala... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (28.4.2024) |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]()
Da kapiram znaci to sto ima je skoro ful kao segment za sebe . Odlicno . Taman kad dodje na red doterace se jos malo .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|