![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#121 |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Starosedelac
|
![]()
Ne da je učestvovao nego je baš on pisao priču
![]() dešava se to svakome, čim je na ovoj igri rađeno toliko godina znali smo da imaju ogromne probleme ali smo se nadali da su više finansijske a manje kreativne prirode ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]() Citat:
Otprilike, kao kada je snimljen film "Autostoperski vodič..." a scenario "pisao" Daglas Adams. Loša avantura koju sam prestao da igram posle nekoliko sati mučenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Starosedelac
|
![]()
Publisher(s) Anuman
Producer(s) Elliot Grassiano Designer(s) Benoît Sokal Lucas Lagravette Artist(s) Amanda Goengrich Writer(s) Benoît Sokal Composer(s) Inon Zur evo glavnih likova koji su radili na igri. sa wikipedie su podaci. ja još nisam igrao igru tako da ne mogu ni da se složim ni da se nesložim sa kritikama ali on je definitivno jedini pisac a u dizajnu je imao pomoć tog drugog što je naveden. Međutim kritike koje ste vi ovde naveli su i kritike koje sam video na nekim stranim forumima tako da nemam razloga da sumnjam u iste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
Au braco
https://www.microids.com/mourning-benoit-sokal/ ![]() Nisam igrao treci deo, ali prvi i drugi su mi duboko urezani u mozgu, imao sam 13-14 godina i na prvu sam se zaljubio u carobni svet koji je ovaj covek dizajnirao. Neka mu je laka crna zemlja. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci: | ||
Shonkas (29.5.2021) |
![]() |
#127 |
Mr. Spatula
|
![]()
Imam visak Steam kljuceva za Syberia 1, Syberia 2 i Syberia 3. Ko hoce neka baci PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Veteran
Član od: 8.9.2006.
Zahvalnice: 421
Zahvaljeno 117 puta na 111 poruka
|
![]()
Moze li meni jedan za trojku key, ako ima viska? 1 i 2 imam na GOG-u, zavrsavam po drugi put, a prije toga prije 15tak godina odigrao oba dijela
![]() Slao sam PM, ali nemam nista u poslatim ne znam jel' stizu poruke. pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 363
Zahvaljeno 366 puta na 244 poruka
|
![]()
Toliko se pisalo o ovoj igri pre 15 godina ovde na forumu, a otkako je izašla svega par mišljenja
![]() Prešao sam je u 2024. i plašim se da pomislim u kakvom je stanju igra izašla 2017. ako je finalno izdanje u ovom stanju... Neću da kažem da nisam igrao igru sa gorim kontrolama, sećam se da je bilo nekih katastrofa pre nekih 20ak godina al za igru ovog renomea i još izašlu skorijeg datuma je prosto nezamislivo. Na kakvim li su mukama bili ako su nešto ovakvo mogli da izdaju... Od loših stvari: trome i neprecizne kontrole, troma kamera, nestajanje kursora, povremeno štucanje slike, gluma sporednih likova poprilično traljava (plus što se dešava da mlađi glumac daje glas nekom starijem liku na ekranu i obrnuto, što ume poprilično da štrči)... Ali i pored svega toga, baš mi se igrala Syberia iako je priča zaokružena sa drugim delom i iako sam rekao da neću dalje, tako da sam prešao preko ovih brljotina i terao do kraja. Priča je direktan nastavak na dvojku. Razvodnjavanje, nepotrebna stvar ali hajde, dopala mi se, ima vajb druge igre i vuklo me je da pređem do kraja. Atmosferi dosta doprinosi i fantastična muzika koja prati ceo serijal. Zagonetke nisu preteške, osim pojedinih al to je u današnje vreme nebitna stavka. Ako bih pravio neku gradaciju onda bih igri dao 7/10 (prvi deo je neprevaziđen sa 10/10, a drugi 8/10). Završetak trojke ne zatvara novu celinu već ostavlja cliffhanger tako da je potreban prelazak i ovog poslednjeg dela, The World Before, što me čeka u budućnosti. Ako je neko željan Syberie, negativna ocena koju igra dobija je većinski vezana za tehničku stranu, što je sasvim opravdano ali ako ste spremni da pređete preko toga radi priče onda je slobodno odigrajte. Dođe mu nešto kao četvrti Indijana Džouns nakon završene trilogije. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, benoit sokal, sokal, syberia, syberia 3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Syberia 1 | vladale | Avanturističke igre | 61 | 29.10.2010 23:08 |