![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Član
Član od: 5.10.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 20 puta na 12 poruka
|
![]() Ma de su be kompanjoni, ja ne naidjo jos ni na jednog? Doduse nisam mnogo odmakao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.754
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka
|
![]()
Istrazuj sam pa ces naci 2-3. Reci cu ti samo da za psa moras da imas Survival preko 35 da bi ti iskocio kao random encounter.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.941
Zahvaljeno 2.135 puta na 1.186 poruka
|
![]()
Prvi ti je u velikom gradu, a drugi ti je u Red Fighter selu tamo ka istoku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Covek pitao gde su kompanjoni, ja odgovorih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da je vreme da svi koji nisu odigrali igru konacno odigraju:
Changelog: - 20+ New locations; - 40+ New unique characters; - 20+ New quests; - Several kinds of new enemies including two types with unique AI behavior; - Added new AI tweaking support for modders; - Several new random encounters; - New craft armor made out of chitin; - New combat armor and spiked “Hedgehog” helmet; - Throwing weapons, both custom and common; - One new firearm and a special melee weapon; - New global map for the metro; - New hazards, including a radioactive sandstorm; - New animations; - New loading screen art; - New sounds and effects; - Several usable items can now be used multiple times from main slots without entering the inventory menu; - Dzhulbars has an ability to speak in certain conditions; - Stun works on enemies that were immune to it; - Other new minor gameplay enhancing features; - All of the bugs from the older version found by the testing team and the players are now fixed. Igra mi je bolja od Wasteland 2 koji nije bio uopste los. Cak stavise, Atom RPG mi je posle Fallout 2 najbolji postapokalipticni cRPG. Velika preporuka. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
Krilce (30.5.2019) |
![]() |
#47 |
Starosedelac
|
![]()
Jedna od retkih igara koje su me u poslednjih 5 godina drzale prikovanim za monitor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ATOM RPG: Trudograd, ogromna ekspanzija koja obogacuje i osnovnu igru, izlazi 11. ovog meseca. Evo prilike za jos jedan prelaz.
Tri mnogo dobra RPG-a (Pathfinder WotR, Encased i ovo) izlaze u razmaku od nedelju dana. Ima da se igra mesecima |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Osim sto sete moci da ubacite lika iz glavne kampanje, Trudograd ce sadrzati i sledece:
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
mvasic (13.9.2021) |
![]() |
#50 |
Starosedelac
|
![]()
Zar ovo nije standalone igra? Secam se da su je najavili kao ekspanziju, ali je sadrzaj premasivao razmere ekspanzije, pa su se odlucili da je izdaju kao novu igru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jeste. Mozes i kao standalone a mozes i da importujes lika iz originalne kampanje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Starosedelac
|
![]()
Posle par sati igranja, mogu da kažem sa suzom u oku da je ovo izgleda ruski odgovor na demo Van Buren projekta.
Mislim da je ovo onaj Fallout 3 koji sam čekao...videćemo za kasnije, ali čak se i moj build iz F2 uklapa. ![]() Malo sam još sumnjičav za opcije u dijalozima, čini mi se manji broj nego F2, ali rano je za konkretnije utiske, ali nada postoji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jos jednom sam presao Atom RPG, i moram reci da mi je najbolji Fallout klon iz cele ponude. Nema lucidnog humora, ali ima bolesnih, mracnih i jezivih situacija, radnji i umova. Jos se desava u onoj ruskoj zabiti, i time daje na dezolaciji. Za mene je ova igra po atmosferi mesavina Fallout-a i S.T.A.L.K.E.R.-a.
S obzirom da je dugacka, sledi odmor pa je na redu Trudograd, o kojem samo reci hvale citam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Presao sam i Trudograd.
Tehnicki, unapredjena je grafika u odnosu na original, fluidniji je interfejs i doteran. Da spomenem i perkove, koji su bas, bas unapredjeni u odnosu na original, i jedni od boljih i raznovrsnijih u ovom tipu igara, gde uglavnom svi gledaju da dodaju samo procente. Izbori su razni i grananje je bas korisno uradjeno. Ostalo je manje-vise isto, nova avantura, stari i novi kompanjoni, novi gedzeti, oruzja, i naravno, Power armor - koji sam nabavio ali ga nisam koristio jer bi mi olaksao izazov. Zao mi je sto nisam sretao mnogo mutanata (mislim na ljude) kao sto je to bio slucaj u kecu, cak naprotiv, samo sam na par njih naleteo. Rekao bih da ima manje teskobnih/surovih mini prica, vise je fokus na sukobu revolucionara, severnjaka i autoritativne vlasti. Da privedem kraju pisanije, za mene je Trudograd na nivou kao originalna kampanja i RPG godine, zeleo sam da bude igra jos duza. Ovo je duhovni naslednik Fallout 1/2 igara i velika preporuka za sve ljubitelje istih. Upala je u moju "top 10 izometrijski cRPG" listu. Poslednja ispravka: filpan (28.10.2021 u 1:36) |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]() ![]() Odlicno! Cista strast pretocena u igru . Hajde da napravimo folautovski RPG , sto bolji mozemo sa onim sto imamo !-predlozi drug drugovima i ovi sa elanom prihvatise. I bi RPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Član
Član od: 27.3.2008.
Zahvalnice: 443
Zahvaljeno 70 puta na 49 poruka
|
![]()
Deluje bas dobro igra, ali mi je tesko nakaniti se, ne volim potezne igre..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Instaliranje MAC OS na AMD i Intel Atom | Schnak3 | Operativni sistemi | 3 | 19.10.2010 9:36 |
Intel atom | NikolaCabrilo | Prenosni računari | 19 | 31.3.2010 9:01 |
Atom dual core 330 ili Sempron 3600+ | mr.no. | Osnovne komponente | 18 | 10.9.2009 8:15 |
World’s First Intel Atom Platform with Hardware High-Definition Video Decoder Unveiled | Picard | Vesti | 0 | 11.3.2009 1:47 |
Atom ostaje bez jona | Mickie | Vesti | 6 | 28.12.2008 18:21 |